icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mirkamirkaa
24. okt 2012

@tanickaskorokubikova aj mne operovali lavý prsník mala som tam zhrubnuté väzivo 2x2,5 cm a ty si co mala ak smiem vediet?

moonica
24. okt 2012

Babulky co si myslite o Dr.Jonasovi? Ja som si teda len tak pozerala tie vypocty podla datumu casu a miesta narodenia..
A ako je mozne ,ze ozaj vychadza datum ovu, viem kedy som mala poslednu potbrdena ovu testom a aj cez neho vysiel ten den, a buduci cyklus mi vychadza tiez v ten isty den ked pocitam kedy by som mala mat ovu ak by sa mi neposunula z nejakeho dovodu... ja zas neverim na taketo kadejake veci, ale ako je to mozne podla datumu narodenie zistit, ved moze mat zena hocijake problemy, hocijako poposuvany cyklu ..a ono mi to ozaj sedi ?!?!? 😲

nelabela
24. okt 2012

@moonica
daj link

christie12
24. okt 2012

@moonica
@zelovocka boli sme na KHL Slovan vs.CSK moskva... a prehrali sme 🙂 ale zapas super...
inak som 3DC a nic.. po mrche skoro ani stopy, tesim sa 😀
inak baby nemate referencie na gynex kvapky?

zelovocka
24. okt 2012

@moonica to je náhoda 😉 fakt. ja tomu neverím 😠

christie12
24. okt 2012

@moonica moze to byt nahoda, aj ked niektorym babam to podla jonasa vyslo, neviem, skor som skepticka 🙂

christie12
24. okt 2012

@moonica doplnam slovicko "vraj" - vraj im to podla jonasa vyslo, osobne nikoho nepoznam..

sunshine5
24. okt 2012

@moonica No, tak aby si vedela nazor moj na Jonasa. Moja kolegyna sa snazila otehotniet najprv normalne, nedarilo sa asi 5 mesiacov. Potom si objednala Jonasa a hned na prvykrat jej to vyslo. Jej Jonas povedal 22dc ze ma najplodnejsi, cize nie v strede okolo 14-15 a pritom mavala 28dnove cykly. Takze jej sa zadarilo.
Ja som teda postupovala podla toho, prve mesiace mi sedeli celkom na stred, ale postupne sa mi poposuval cyklus. A napriklad v septemrbi ked som otehotnela, sme mali sex v strede cyklu, aj par dni pred ovu aj par dni po ovu a bolel ma vajecniky, tak som si povedala, ze to musi byt ovu. Tak som teda skusila aj vtedy. A jonas mi tvrdil, ze mam mat sex 25dc. CIze asi 9-10 dni po mojej realnej ovu. A otehotnela som v strede cyklu, nie tak ako mi Jonas povedal.
Takze nejak tomu asi prestavam verit. Ale kazdopadne, netreba si to objednavat a platit za to, pretoze na nete su presne tie iste datumy ako mala aj kolegyna a aj ja. Uplne na vlas rovnake. 🙂 Takze moja rada, treba mat sexik aj v strede a ked chces, tak aj podla Jonasa. Ale ak ti to vychadza rovnako, tak mas po probleme. Ale kazdopadne Jonas vravi, mat sex den predtym. Cize ked jonas hovori 26.10, tak mas mat sexik 25eho. Tak je napisane v jeho pokynoch. 🙂

nelabela
24. okt 2012

@christie12

to sme rovnako na tom, 3DC 😀

mata_ba
24. okt 2012

caute kocky,ja som uz asi polhodini 1 DC..takze 6.kolo po potrate je pred nami ☹ drzim vam paste..a k jonasovi,ja som pocula aj tie co nadavaju a aj tie,ktorym to vyslo..takze tak..

christie12
24. okt 2012

@nelabela dalsi "spojenec" .. 🙂 tesim sa 🙂

christie12
24. okt 2012

@mata_ba moja to ma mrzi ☹ strasne som ti priala, aby to uz teraz vyslo..
nevadi, hlavu hore, dalsi cyklus bude vitazny !! treba verit....

mata_ba
24. okt 2012

@christie12 dakujem,si mila..ale prestavam verit,ze TENTO cyklus to vyjde..uz sa na take asi nehram ☹

nelabela
24. okt 2012

@christie12

@mata_ba

veru baby, dalsi cyklus to dame. a na vianoce nas bude o jedneho u kazdej viac 😅 😅 😅

mata_ba
24. okt 2012

@nelabela nic viac by som si nepriala..

t1na
24. okt 2012

no co dievcata? ktora kedy testikuje? my snazilkujeme dalej a uvidime, verim ze teraz to vyjde 🙂

t1na
24. okt 2012

@mirkamirkaa tiez som mala to iste v lavom prsniku 2krat

misselin
24. okt 2012

@dasiacik ahoj moja no to my je luto ze nic nebolo to sa stava niekedy aj u nas pride rozculeny a potom nic 😠 neboj dnes sa posnazite 😀 a nakoniec to vyjde 😵

moonica
24. okt 2012

@zelovocka
@sunshine5
@christie12 dobre, ja len tak som chcela vediet naaazor 😀

sunshine5
24. okt 2012

@moonica Sak mne to nevadi 🙂 Ja som ti chcela odovzdat plnohodnotnu odpoved, aby si si urobila vlastny nazor na to 🙂 ale vravim na nete je to prisptupne, takze kludne skus aj podla toho.. sak sexik nikdy nie je k zahodeniu 🙂

moonica
24. okt 2012

Babulky , bola som teraz par hodin v meste a citila som sa tak vlhko, nemala som sa kde ist kuk na wc co to je. Tak som dosla domov a taky biely vytok ako krem. Ze origos ked sa natieram vecer telovym mliekom Nivea, Dove a podobne 😀 Toto je prosim zase co ? 😲 nepali, neboli, nesvrbi, nesmrdi, mykoza isto nie...

moonica
24. okt 2012

@sunshine5 tak ja to vlastne robim akokeby podla toho lebo to mam naraz s ovu.. tak to bude nahoda asi 🙂

moonica
24. okt 2012

@christie12 to si mala ms tak kratko :O zapas musel byt supet, hokej mam rada, a teraz sa im v khl aj celkom dari 🙂 nieje to trapas ako som cakala ze bude ;)

dasiacik
24. okt 2012

@misselin
Ahojky 🙂 Asi ani dnes moja,lebo v práci to momentálne má dosť komplikované,takže psychicky nieje úplne v pohodke 😖
Ale,ovu pravdepodobne ešte nemám,takže až tak veľmi ma deficit sexu momentálne netrápi 😀
A vy kedy to?O 10 dní máš ovulku?Vieš to naisto?Testuješ? 🙂

dasiacik
24. okt 2012

Kočky,ahojte 🙂
Mám druhý deň po menzese,mám slabučký biely výtok a bolí ma pravý vaječník.Mohla by to byť podľa vás ovulácia,resp.začínajúca ovu? 😖

sunshine5
24. okt 2012

@moonica mozno tehu hlienik? Lebo presne taky ma byt... 🙂 kremovy husty a tak vlhko 🙂
Len neviem, kedy sa moze zacat objavovat, kedy najskor... to neviem... 🙂 ale mozno?! 🙂 juuj, drzim palce

mistisa
24. okt 2012

@mattuliatko30 ajoooj miciiik.pomalicky a ty moja? Dnes som dostala mrchu sice o tyzden skor ale hlavne ze prolisla bez vyvolavacky.😉 to znaci asi nieco dobre 😉
@zuzanka9999 joj mojka dufam ze uz je dobre.drzkajylte sa ano? Ja som dostala druhu mrchu po sebe bez vyvovavacky takze u mna veliky zazrak 😉 zacala som ten femigard brat pred dvomi mesiacmi tak tento uspech priklanam jemu 😉 a zle ti nebyva?

moonica
24. okt 2012

@sunshine5 takyto ma byt tehu? Lebo tu niekto pisal,ze taky ciry ako pri ovu zmiesany s niecim bielym, ze je proste aj priesvitny.
Kiezby to teda bol on, ale ja som sa dnes dako spamatala a hovorim si ze mam hadam uz vsetky priznaky,ze mi sibe ! :D a ja si myslim,ze nebudem tehu, ze ms zase pride ...

sunshine5
24. okt 2012

@moonica Pockame este chvilku 🙂 a snad sa to potvrdi... No hlienik ma byt kremovy, biely, husty, nepali, nesvrbi, nesmrdi a je ho tak, ze ho musis postrehnut 🙂
Ale obdivujem ta, ze si vydrzala s testikmi 🙂 ja uz by som asi nie 🙂)))))

moonica
24. okt 2012

@sunshine5 ked viem,ze by este nic neukazal.... :D asi preto :D A ty uz 8tt ako to leti.. kedy ides na kontrolu.? 🙂