Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@moonica Ja som si robila aj 5 den po ovu 🙂 a videla som tam ciarocku (aj kolegyna) a potom na dalsom teste nic nebolo 🙂, takze som si myslela, ze to bol len klamlivy test a je pravda, ze ja som si robila 28dc, ale poobede (nie rano) a uz sa tam crtala, tak mozno z ranneho mocu, by to bolo jednoznacnejsie 🙂
jaaaj, ale tak ja by som si povedala, ze sak v DM stoji 1 euro, ze kaslem na to 🙂 a urobim si ho... ale teda mas pravdu, este vydrz 🙂aspon do vikendu 🙂
Hlásim sa do partie ako prvosnažilka 🙂
@moonica Ja mam zase pocit že ty budeš a ja nie 🙂
@mirkamirkaa ja som mala nezhubný nádor za dva týždne mi narástol z 0,5cm na 7 x 5 x 2cm
@moonica Ty už si 26DC??? Ja ešte len 18 😀 ešte že len z 25, Ty to už máš blízko ten dnešný test vôbec nerieš to ešte nemusí nič znamenať, bolí ťa bruško ako keby si mala dostať MS?
Aj ja sa hlasim ako prvosnazilka 🙂 a kazdej prajem splnenie toho krasneho sna 🙂
@moonica len zaujmave je ze rano som mala trolinku krv potom len taky hnedkasty vytok a teraz nic.a ani bolesti nemam mrchovske coz mne byva vzdy hrozne zle.nechapem.tak uvidime ci sa rozbehne 😉 ja uz som zvyknuta na tychto duchov preto som to nejak neriesila.takze v pohodke 😉 a ty ako sa mavas? 😉
@tanickaskorokubikova
@zelovocka testovala som tym mamatestom 10ka citlivost... mam este 3. Ciete co je u mna problem. Nesmiem mat doma test lebo inak sa neudrzim a otestujem 😀 dnes som isla okolo lekarne a hovorim si,ze uz kupim lebo ved keby teraz nie bude nabuduce.. tanicka ja mavam tak 30,31 posledny som mala 29DC. Ci ma boli brucho? Ja neviem niekedy sa mi zda ze trochu ale to mozu byt aj creva co som furt nafuknuta. Teraz prsd 2h som zjedla balik pikantnych cipsov a to som teda nemala robit, az mi je zle a creva... ach jaj. Zly krok ked mam takyto stav 😀 prsia naliate ako vzdy pred ms a bradavky citlive ale asi uz nie az tak a dnes ten vytok, teraz som bola na wc a zas som si ho kukala... ani tak nie na nohavickach ale orst si strcim a fuj toto bude asi nechutne ale napisem ,ze ja mam gelove nechty no a tak jo pekne vidim ked prstom odskusam 😀 jaaaj baby aj veci co boli najvacsie tabu tu pisem ako nic :D z oci do oci by som sa hambila:D tanicka ty ako sa citis? Ja mam akurat tak podla mna diagnozu hypochonder na tehu 😀
@moonica Ale v pohode uplne 🙂 to máme všetky čo chceme bábätko 🙂 Aj u mňa sa dnes objavil taký biely krémový výtok a ja ho mám teda hodne 🙂 nie len že na nohavičkách ale aj cítim ako vychádza blee :( čo ti poviem dva krát som sa už sprchovala, normálne musím mať intimku....ako zvyknem mať pred MS výtok ale tak maximálne 2až 3 dni pred a rozhodne nie v takom množstve...tak dúfam že som neprechladla alebo niečo :(
@moonica no ved ale preto je Konik super, ze sem mozeme pisat rozne veci, aj co su z oci do oci tabu 😉 niektore veci proste musis zistit, a opytat sa na ne ostatnych bab, ako to maju ony, a porovnat 😉 a jasne ze chlapom to na nos vesat nebudeme. moj ma z toho vzdycky hlavu ako melon, ked chce nieco vysvetlit 😝 zakazdym to zakonci len vetou "Ach, vy zeny to mate takeee zloziteee..." a to netusi chudak, ze zena moze mat x druhov hlienu, implantacne spinenie atd., v podstate kazdu chvilu nas nieco boli, pichaaa... 😀
fuu a tie gelove nechty, nebojis sa, ze sa poskriabes? 😅
@tanickaskorokubikova to uz je ako mozne ze mame aj vytok od toho isteho dna? Takze ty ho mavas takyto? Kks ja som ho asi este nemala urcite bol iny lebo ta bieko biela ma prekvapila... :O
@zelovocka tak az tak hlboko ai ho nestrkam aby som sa bala :D preto ja by som si nikdy nemohla odsledovat krcok... inaaac ;) keby si niektore tieto komenty precitali muzi, no chcela by som vidiet ich tvar pritom 😀
@dasiacik no a toto iste tvrdim aj ja.. a ked som dnes mame volala o kolkej som sa narodila avy som toho Jonasa pozrela tak hned sipila preco sa pytam, zacala sa smiat a hovorila neries tooo, pride to ked to nebudes cakat.. no co jej nato mam povedat...
@moonica no ja už som včera trošku cítila ale nepozorovala som ho na nohavičkách takže som to neriešila ale neviem čo znamená, lebo ja mám výtok skoro stále len práve takto ako je teraz že cca týždeň pred MS práveže nezvyknem mať vôbec a bolia ma slabiny tak dúfam že nie som prechladená alebo dačo :((((
@mistisa ved praave ci to ono nemoze byt a kolky si dc? Vies ci si mala a kedy ovu?
@tanickaskorokubikova ale snad nachladnuta nie a keby tak by nebol takyto vyrok nie? Zo zapalu by musel zapachat... ci?
@dasiacik to je tato hnusna skazena uponahlana doba... ! Same choroby, alergie, stresy v praci lebo sa snazi clovek aby mal aspon kde robit, vtedy musel pracovat kazdy... chlapi neplodny lebo vsade je wifi, mobil vo vrecku, notebook na bruchu...
@moonica No asi áno neviem nikdy som s tým problém nemala, nezapácha, neštípe,nepáli proste nič len je ho veľa a je tu skoro 🙂

@mistisa tak si dostala ? :( boze a zas tam bola ciarocka....