icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

moonica
24. okt 2012

@tanickaskorokubikova tak to je mozno len dobre znamenie 🙂

misselin
24. okt 2012

@dasiacik ahoj moja no ja mam vzdy presne den dva niekedy kolise ale Dr my to potvrdila 🙂 tak aspon ze to 😉 a ved sexujte ked sa vam chce 😀 a nie len kedy musite a uvidis ze sa ti to podari 😎

moonica
24. okt 2012

@mistisa a to by si tak skoro ms mala ? To sa mi nevidi...

dasiacik
24. okt 2012

@misselin
My sexíkujeme stále keď je možnosť 😎

mistisa
24. okt 2012

@moonica noooo ja ms nedostanem bez vyvolavacky.3.10 som po straaaasne dlhej dobe dostala sama od seba.aj po 2 rokoch sa da povedat.no a teraz som vlastne dnes mala toto.zatial teraz nemam nic.neviem nechapem.som zvedava co z tohoto bude teda.😉 mozno budem milo prekvapena 😉

misselin
24. okt 2012

@dasiacik no aspon mas tu vyhodu ze to nepresvihnes 😀 a ja si to musim planovat 😝

moonica
24. okt 2012

@mistisa tak to dufam a naozaj ti prajem a kludne by som ten test zajtra skusila!🙂

dasiacik
24. okt 2012

@misselin
Hlavne,že ty mne radíš 😀

misselin
24. okt 2012

@dasiacik moja ked viem tak vzdy pomozem a ked nie tak sa aj ja pytam 😀 😀 😀

dasiacik
24. okt 2012

@misselin
Veď na to sme tu,aby sme si navzájom pomáhali 🙂 Inak,ty máš vlastne koľko ročkov? 🙂

misselin
24. okt 2012

@dasiacik ja mam 22 a ty? 🙂

dasiacik
24. okt 2012

@misselin
24 😅

misselin
24. okt 2012

@dasiacik a si vydata 😕

mattuliatko30
24. okt 2012

@mistisa juj micka...myslíš,že to je uhniezdenie?..na mrchu je ešte skoro

mistisa
24. okt 2012

@moonica dakujem moja.asi aj skusim 😉

dasiacik
24. okt 2012

@misselin
Nie,ešte nie 🙂 A ty moja? 🙂

mistisa
24. okt 2012

@mattuliatko30 no ved to micka hm. Ja neviem.myslis ze na ovu teste je ciarka slabunka v den ked by mala zacat mrcha? Ja som ho totiz skusila a je tam slaba ciarka.

misselin
24. okt 2012

@dasiacik ani ja este nie chceme teraz niekedy do konca roka 😀 alebo nabuduci rok ale taku malinku 😵

dasiacik
24. okt 2012

@misselin
Nóó,do konca roka už moc času nemáte 😉 My tiež chceme len maličkú 😀

mattuliatko30
24. okt 2012

@mistisa no neviem..ja mám na ovu teste..stále čiarku...mala som ju pozit..od mrchy..až do 10DC...potom som testy nemala..a od nejakého 18DC tam mám stále čiarku..ale nie je pozit..tak neviem...lauritka mi vravela,že aj pred mrchou býva čiarka...že sa tam objavuje...iba ak by silnela..tak je to dobré znamenie..keď je už po ovu...a máš mať mrchu..a bude silnieť..tak je šanca že si tehu..mala to tak aj jedna kočka..pošlem ti je meno..

misselin
24. okt 2012

@dasiacik mne staci aj o dvoch svedkoch chceli by sme to tajne 😀 no ale uvidime 😉

mattuliatko30
24. okt 2012

@mistisa severankaa2 ona má ovu testíky robené pred mrchou..a pekne silneli..a potom urobila tehu..a je tehu 🙂

dasiacik
24. okt 2012

@misselin
Aj my,aj my! 😀

mistisa
24. okt 2012

@mattuliatko30 aha.hm no uvidime.pockam ci sa rozbehne.a ked nie kupim rovno tehu testik. Som veru zvedava ti poviem.akurat v piatok nam najlepsi kamarat s priatelkou oznamili ze ona je v 12 tt takby sme boli spolu 😀 a ty ako mojka?

mattuliatko30
24. okt 2012

@mistisa no uvidíš micka..a teraz si koľký dpo?...ja rovnako http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e čakám kým doberiem lutenyl... a kedy klesne teplota

misselin
24. okt 2012

@dasiacik tak to bude asi najlepsie 🙂

dasiacik
24. okt 2012

@misselin
Finančne určite 😉

misselin
24. okt 2012

@dasiacik no ja tak isto 😝 na taku svadbu urcite nemam 😀

dasiacik
24. okt 2012

@misselin
Ani my 😀 Ale,nejako sme to ešte detailne neriešili.Momentálne je pre nás dôležitejšie bábätko.

misselin
24. okt 2012

@dasiacik my sme si tak podobne ze normalne zizam ze mas taky rozum ako ja 😀 😀 😀 😀 :-