Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mistisa juj micka...myslíš,že to je uhniezdenie?..na mrchu je ešte skoro
@mattuliatko30 no ved to micka hm. Ja neviem.myslis ze na ovu teste je ciarka slabunka v den ked by mala zacat mrcha? Ja som ho totiz skusila a je tam slaba ciarka.
@mistisa no neviem..ja mám na ovu teste..stále čiarku...mala som ju pozit..od mrchy..až do 10DC...potom som testy nemala..a od nejakého 18DC tam mám stále čiarku..ale nie je pozit..tak neviem...lauritka mi vravela,že aj pred mrchou býva čiarka...že sa tam objavuje...iba ak by silnela..tak je to dobré znamenie..keď je už po ovu...a máš mať mrchu..a bude silnieť..tak je šanca že si tehu..mala to tak aj jedna kočka..pošlem ti je meno..
@mistisa severankaa2 ona má ovu testíky robené pred mrchou..a pekne silneli..a potom urobila tehu..a je tehu 🙂
@mattuliatko30 aha.hm no uvidime.pockam ci sa rozbehne.a ked nie kupim rovno tehu testik. Som veru zvedava ti poviem.akurat v piatok nam najlepsi kamarat s priatelkou oznamili ze ona je v 12 tt takby sme boli spolu 😀 a ty ako mojka?
@mistisa no uvidíš micka..a teraz si koľký dpo?...ja rovnako http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e čakám kým doberiem lutenyl... a kedy klesne teplota

@tanickaskorokubikova tak to je mozno len dobre znamenie 🙂