Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mattuliatko30 ja som to vobec nesledovala ja vobec neviem.ak bola tak ako mala tak som 8 DPO.nooo micik tak dufam ze dalsi cyklus bude ten vitazny.uz by sa nam to mohlo podarit vsetkym 😉😉😉
@zoescott
ahoj úplne som sa v tvojich komnetoch našla ... len čakať, chudnúť a čakať kedy sa to upraví ...tiež mám problémy s nepravidelnou mrškou po vysadení antikoncepcie a už mi to dosť lezie na nervy len tak čakám ... či budem tehu, či vôbec pride mrcha :( a gratulujem k zhodeným kilam 🙂 mne sa podarilo len 6 ..... musím na tom opäť popracovať 🙂
takže ani alchemilka nepomáha? ja som ju pila minulý mesiac som čítala, že len do ovulky ..a nič ... zase len čakám :(
@timmulienka ahoj 🙂 no ja ju pijem druhy tyzden, ked ja neviem kedy mam ovulku. Myslis, ze by som ju mala na tyzden vysadit? inak posledne tri dni sa tak cudne citim, strasne som podrazdena a pobolieva ma brucho priebezne ... ja neviem ci je dobre cakat, neviem ci je vobec na co. Kolko mas rokov? 🙂
@mistisa ta ciarka sa nejako pohla alebo?
@tanickaskorokubikova Ahoj moja , tak ako sa dnes citis? Ja mam pocit, ze prsia ma bolia menej ale bolia stale.. Ja si myslim, ze MS dostanem ☹
@moonica no aj mna bolia trošku menej ako včera, ale može to byť aj tým že som mala teraz vela roboty od rána tak som si to ani nestihla uvedeomovať 🙂 uvidime cez den, ale nad ránom ma bolelo brucho ako pred MS normálne som myslela že ked vstanem tak dostanem...
@sunshine5
@tanickaskorokubikova Ked ja sa vobec necitim nejak inak ci co..
Mna ani brucho na MS zatial neboli, len tie prsia menej, vytok mam furt ale len trosku, prsia bolia menej a len som nafucana furt a creva ma akurat tak bolia...
Tak a uz ma nebavi cakat 😀
@moonica a ktorý den si PO?
@tanickaskorokubikova dnes 10 DPO. MS najneskor v pondelok by som mala mat....
@moonica A nechceš dnes testnút znova? možno už tam dušík bude...a nepridali sa ti žiadne príznaky? únava, citlivosť na pachy, časte cikanie? lebo to už sú príznaky ktoré sú spôsobené hormónmi a to by ti už test mal ukázať, hm?
@moonica Mon, ak ti to pomoze, ja sa DOTERAZ necitim tehotna. Ziadne prejavy sa mi neprejavili, ale fakt, ze vobec nic. Len v hlave je ta myslienka, ze som tehu 🙂 Inac, naozaj vobec nic, total nic 🙂
Takze nemusis mat vobec nic a ani ked som ja cakala mrchu, som necitila nic špeci 🙂 🙂 Takze co si z toho vezmeme? 😀
@t1na panebože, ja si ho stale chytam ci sa to tam znova neobjavi,
@tanickaskorokubikova bože, to je strašné, ale všetko je ok?
@mirkamirkaa hej hej chvalabohu 🙂 to bolo 6 rokov dozadu 🙂 a od vtedy bez problémov 🙂
@tanickaskorokubikova
@sunshine5 ja by som uz tak chcela...... :( Tanicka test je skoro ved len 10 DPO ..... ci? 😒
@moonica vieš ako to sprav...odmeraj si teplotu, ak máš nad 37 tak si sprav test, ja by som to tak riešila 😝
@tanickaskorokubikova
@moonica Babule, moc vam drzim palce. Vydrzte s testom do piatku alebo na vikend. Zazerte sa do roboty. skuste aspon an chvilu, zachvilku pojdeme na obed... 🙂 babyyyyyy, vydrzte a verim, ze budete tehu 🙂
@sunshine5 ja mam dovolenku do konca mesiaca 😀 😀 😀 A mm odišiel na turné tiež do konca mesiaca 😀 takže sa nemám ani do čoho zažrať 🙂 ale mne je robiť test úplne zbytočné lebo ja mám krátky cyklus mne 10DPO vychádza pomaly na deň očakávanej MS ☹
Ahojte kočky...ako sa máte? Ja som sa sem zaregistrovala už dávnejšie, ale až teraz som si to tu obľúbila, lebo sme sa začali s priateľom snažiť o bábo... :o) Nevadí :o)) Mám však jednu otázku na vás a dúfam že mi niektorá z vás pomôže. V posledných mesiacoch som mala pravidelnejší cyklus a tak som si zhruba vypočítala kedy som mala ovuláciu. ....Ale teraz k veci. Najbližšia menštr. by mi mala teoreticky prísť až o také dva dni, ale už od utorku večer mám slabulinký hnedý výtok.....ale fakt len málinko, len také slabunké hnedé škvrnky. Už som si myslela, že sa mi rozbieha menštr. ale stále nič. Už som z toho nervózna. Má niekto s týmto skusenosť? Len ma prosím nevysmejte 😉
@tanickaskorokubikova
@sunshine5 A ja zarezavam v praci aj cely vikend. ☹ Tak ja sa vraciam k povodnemu planu, pockam minimaaaalne do nedele, dobre ? 😀
@tanickaskorokubikova A inac nemala by byt lutealna faza min okolo 12 -14 dni ? Som citala, ze je ptoerbne pre to teliesko aby sa uhniezdil plod
@moonica ja musím vydržať do pondelka, utorok alebo v stredu mám dostať ale mm sa vráti v utorok a to by som už chcela vedieť aby som ak to vyšlo prichystala nejaké prekvapko 🙂
@moonica preto som napísala že skoro lebo väčšinou mám Ms tak na 11-13 DPO a ovulku mám väčšinou tak na 11-12DC
@jesika26 a co mas nove? ako sa citis? bola si na utz uz?

@misselin
Sme sa našli 😀