Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
dievčatá, je možné, že by mi dva testy vyšli zle? Respektíve, že by nič nezachytili, lekárnička povedala, že dobrý test, volá sa Barbara (predtým som o ňom nepučala, nikde vnútri nie je písaná citlivosť). pretože ako som už spomínala, viac ako dva roky mi mrcha nemeškala, zajtra je to týždeň... cez deň mávam sem-tam také bolesti v podbrušku ako pred menštruáciou, výtok biely nepriehľadný, mrchu nespustilo ani červené víno... v pondelok idem na gyndu, len som chcela vedieť, či s tým niekto nemal nejaké skúsenosti, som nervnááááááá, tak veľmi som chcela // 😖
@chorucka fazuľka sa sem tam ohlási aby som na ňu nezabudla 🙂 . ja by som chcela dvojičky 🙂 ale budem šťastná ak to jedno bábatko bude v poriadku. a neviem čo radšej, jeden deň chlapčeka, druhý dievčatko 🙂 . ale mám pocit, že to bude dievčatko
azzura: mne povedal doki, že mi dáva pregnyl kvôli uvoľneniu folikulov... dominantný som jeden mala, meral 23 mm, tak možno aj preto....
azzura: ty si iná doktorka 😉 presne, po injekcii mi povedal, že najbližšie 2-3 dni sa musíme snažiť.... my sme sa snažili až 4 dni - pre istotu 😎 😀 😎 😀
@azzura dufam ze dalsi bude ok lebo lekara vykastrujem za to ze mi vobec nepomaha sa mi zda on len ultrazvuk dokola aj ked je vsetko ok Som mu povedala ze som sa testla ze boli vcera 2// a dnes uz iba 1/ tak sa namna dival a ze si mam aj dalej testovat ovu Sak naco ked ten folikul uz je vtahu
@babatenko : moze byt.. dnes som si prezerala rozne grafy,ked si baby robili testy a videla som aj take,kde mali po sebe aj 2-3 testy negat. (a testovali sa trebars az od 15-16DPO) a az potom sa objavil pozit.,niektore dokonca podla mna dooost neskoro..takze ak ti tyzden meska MS, skus iny typ testu (napr. mamatest10), hned rano z prveho mocu..velmi drzim palce..🙂
@momamo oddychovať? tak lezie na teba asi tehulovská únava 😀 😀 😀 ale to všetko je ešte v norme 😎 😀 ja cez vikend idem pracovať na stavbu 😝 😝 😝 už aby sme ten naš domček dokončili 😀 😀
@vardzikova joj tak to je prijemna praca stavat domcek🙂)))) a aky staviate...???
@momamo jeeeej no vidiš to každy ma iny napad ako to svojmu povedať, a že chlapy su tvrdé povahy tiež su take citlivky ako my len to až tak veľmi neprejavujú ... pomaličky si zvykaj nato maminka 🙂
@azzura no uvidim ale na takych 80% ee, no ale ešte nič nieje stratené mrcha ešte neprišla čakam ju až v pondelok a dufam že ani nepride potvora jedna a ty ako?
@momamo prijemna? poviem ti čim dalej tym viac sa mi nechce , chuť pracovať na dome ma už dáávno prešla 😝 😝 😝 normalne zavidim tym čo sa nasťahovali do bytovečky a už si krásne byvaju, a my dvaja manželikom sa trapime 🙄 ,staviame taky dvojposchodovy, ma dve kupelne, spalnu, dve detské izby, kuchynu a obývačku 😀 a ktomu mame ešte aj perfektnu terasku ... na tu terasku sa tešim asi najviac 😉 🙂
@vardzikova tak to ti verim a ako dlho uz staviate...??

@chorucka ono nie je podstatne ze mas vela folikulov, ale musis mat dominatný a v case ovulacie dozrety.