Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vardzikova vies co hlavne oddychovat a asi pojdeme na chalupu🙂)) tazky pracovny tyzden a celkovo unava na mna dolieha.. a co ty ako idete vikendovat...???
@vardzikova akoo??? cakala som ho doma s kranym napisanym listom na ktorom mal prilepene aj testy a vytusils to ked som mu este predtym volala na mobil a ked len prisiel tak uz mal szlicky v ociach strasne sa tesil, tak silno ma vystiskal, sme si poplackali od stastia a cely vecer chodil okolo mna ze maminka moja🙂 aj rano ked sme vstavali do prace tak ako prve dobre ranko maminka nasa🙂)))
Ahojte som uz spet od lekara Hnevam sa na tej moj p.vajecnik ze by som ho roztrhla od zlosti
@chorucka a prečo? čo sa stalo?
@vardzikova co ty si dalsia adeptka na tehu?
@purina12345 ja neviem len lekar povedal ze vajecnik neuvolnil folikul a ten folikul tam praskol potom vo vajecniku ☹ ostala mi tam krvicka pondelok idem znova na ultrazvuk
na uvoľnenie folikulov je dobrý pregnyl...... mne ho doki naposledy na folikulometrii pichol, tak čakáme.....
@chorucka och joj, to mi je ľúto, držím palce aby si bola v poriadku ☹
v pondelok idem aj ja na gyndu a asi sa začnem pomaly obávať 😔 aby bolo všetko v poriadku
@purina12345 dakujem Zase ta mrcha a ja ze budem mat odnej pokoj Som sa bola liecit zo zialu v nakupnom centre 😀
@chorucka ☹ ☹ ☹ mrzí ma to, nech je všetko v poriadku a napraví sa to
@chorucka tak to bol dobrý nápad, dúfam že si sa tam dobre preliečila 🙂
a zo srdiečka ti prajem aby ten budúci cyklus bol pre teba ten najkrajší, tak veľa zdravíčka a síl, určite bude všetko dobré 😉
chorucka: ja už mám stimuláciu, lebo moje folikulky nechceli samé rásť, dosiahli 16 mm a potom sa stratili 😒 po liečbe mi narástli naposledy 2 a veľké, no doki to poistil aj pregnylom, keby sa náhodou nechceli uvoľniť... možno ti to tiež lekár navrhne, ak by sa ďalší cyklus opakovalo to isté 😉
@purina12345 dufam aj ja Keby sa mi podarilo by som mala darcek k narodkam january
chorucka: 😀 😀
@nikinka1111 a ty ako fazulka poslucha? drzim palceky Co by si chcela dievcatko ci chlapceka

@momamo jeeeeeeeeeeeeeeeeej 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 to bude krásny darček ... inak ako si to povedala tvojemu?