icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

vardzikova
9. dec 2011

@momamo jeeeeeeeeeeeeeeeeej 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 to bude krásny darček ... inak ako si to povedala tvojemu?

momamo
9. dec 2011

@azzura ano ano povedala velmi sa tesil🙂)) aj sa stale tesi ale stale sa mu nechce tomu verit🙂

momamo
9. dec 2011

@vardzikova vies co hlavne oddychovat a asi pojdeme na chalupu🙂)) tazky pracovny tyzden a celkovo unava na mna dolieha.. a co ty ako idete vikendovat...???

momamo
9. dec 2011

@vardzikova akoo??? cakala som ho doma s kranym napisanym listom na ktorom mal prilepene aj testy a vytusils to ked som mu este predtym volala na mobil a ked len prisiel tak uz mal szlicky v ociach strasne sa tesil, tak silno ma vystiskal, sme si poplackali od stastia a cely vecer chodil okolo mna ze maminka moja🙂 aj rano ked sme vstavali do prace tak ako prve dobre ranko maminka nasa🙂)))

chorucka
9. dec 2011

Ahojte som uz spet od lekara Hnevam sa na tej moj p.vajecnik ze by som ho roztrhla od zlosti

purina12345
9. dec 2011

@chorucka a prečo? čo sa stalo?

azzura
9. dec 2011

@momamo zacnete tomu uplne verit az ked pocitite pohyby, aspon tak mi vravela kamoska 🙂

azzura
9. dec 2011

@vardzikova co ty si dalsia adeptka na tehu?

azzura
9. dec 2011

@chorucka co sa deje?????

chorucka
9. dec 2011

@purina12345 ja neviem len lekar povedal ze vajecnik neuvolnil folikul a ten folikul tam praskol potom vo vajecniku ☹ ostala mi tam krvicka pondelok idem znova na ultrazvuk

momamo
9. dec 2011

@azzura nhoo tak to asi mas pravdu ale do vtedy sme este strasneeeeeee daleko🙂)) ale velmi sa s nikinkou1111 na to tesime 🙂

chorucka
9. dec 2011

@azzura som sa vcera tesila ze uz ta ovulka aj test 2// potom ma bolel vajecnik ja ze uz sa vajko kotula a to mi folikul praskol vo vajecniku aj z vajkom tam ostal vajecnik ho neuvolnil ci co

fifitko25
9. dec 2011

na uvoľnenie folikulov je dobrý pregnyl...... mne ho doki naposledy na folikulometrii pichol, tak čakáme.....

purina12345
9. dec 2011

@chorucka och joj, to mi je ľúto, držím palce aby si bola v poriadku ☹
v pondelok idem aj ja na gyndu a asi sa začnem pomaly obávať 😔 aby bolo všetko v poriadku

eri28
9. dec 2011

@azzura mozno v pondelok, budu ako v piatok 😀 😀 😀 😀

azzura
9. dec 2011

@momamo ticho zavidim 🙂

chorucka
9. dec 2011

@purina12345 dakujem Zase ta mrcha a ja ze budem mat odnej pokoj Som sa bola liecit zo zialu v nakupnom centre 😀

nikinka1111
9. dec 2011

@chorucka ☹ ☹ ☹ mrzí ma to, nech je všetko v poriadku a napraví sa to

azzura
9. dec 2011

@chorucka aha. Ja mavam to, že mi neprasne resp ked praskne tak sa vstrebe a tak mam anovulacny cyklus. Tak bude dalsí cyklus dobry. Nestracaj hlavu 🙂

azzura
9. dec 2011

@eri28 😀 😀

chorucka
9. dec 2011

@fifitko25 ja som mala vsetko ok tak co sa teraz stalo neviem V novembry som na lavom vajecniku mala tak krasne folikuli ze as ale sme prepasli ovulku mne lekar zatial nedal ziadne lieky len to sleduje

purina12345
9. dec 2011

@chorucka tak to bol dobrý nápad, dúfam že si sa tam dobre preliečila 🙂
a zo srdiečka ti prajem aby ten budúci cyklus bol pre teba ten najkrajší, tak veľa zdravíčka a síl, určite bude všetko dobré 😉

fifitko25
9. dec 2011

chorucka: ja už mám stimuláciu, lebo moje folikulky nechceli samé rásť, dosiahli 16 mm a potom sa stratili 😒 po liečbe mi narástli naposledy 2 a veľké, no doki to poistil aj pregnylom, keby sa náhodou nechceli uvoľniť... možno ti to tiež lekár navrhne, ak by sa ďalší cyklus opakovalo to isté 😉

chorucka
9. dec 2011

@azzura uz aby ten cyklus tu bol lebo som nedockava sa mi to nikdy nestalo Ale som sa ukludnila v nakupnom centre Bojim bojim ked pride muz domou ze kupujem sprostosti

chorucka
9. dec 2011

@purina12345 dufam aj ja Keby sa mi podarilo by som mala darcek k narodkam january

chorucka
9. dec 2011

@fifitko25 ja mam folikulov na rozdavanie ale toto vajecniku neodpustim Si normalne teraz zelam mrchu nech nemusim tak dlho cakat

eri28
9. dec 2011

@chorucka aj moj, ale tento mesiac som minula uz vsetky prachy 😀 😀 😀 😀
ty mas krv , ked som pochopila aj ja som mala tento problem 😉

fifitko25
9. dec 2011

chorucka: 😀 😀

azzura
9. dec 2011

@chorucka tak mu povedz ze si mala depku a potrebovala si sa ukludnit. Moj depkove stavy neriesi, vtedy radsej daleko odo mna 🙂 a splni mi aj modre z neba, len nech nie som smutna, vie ako prezivam ked dojde mrcha ☹

chorucka
9. dec 2011

@nikinka1111 a ty ako fazulka poslucha? drzim palceky Co by si chcela dievcatko ci chlapceka