Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mirkamirkaa no tomu som sa aj ja cudovala, ani neviem preco som sa nespytala ...
@zoescott to je divné dajak
@franzziska noooo vyzera to tak.hm. co uz.uvidime ci sa mrcha rozbehne 😉 lebo zas je klud . Zas uplne slabunka .
Ahojte,mne sa to podarilo hned,ani sme to s priatelom necakali.tak vam vsetkym drzim palceky.
@mirkamirkaa no ved co s tym??? 🙂
@zoescott to neviem ja som tak nemala od 18juna az pokým mi 20 augusta nepichlavyvolávačku ale tak ja som brala 8 rokov HAK tak ja si myslim že preto nemam pravidelny cyklus teraz som mala 41dnový. Tiež mam velmi velky problem s tým, a chcem otehotniet tak to nie je velmi dobre ked mam taky cyklus
ahojte babulky. aj ja sa k vám pridávam, tiež som prvonažilka 😉 snažíme sa už od augusta.. vy ste na tom ako?
@zoescott
ja som bola hned po vysadení HA vyplašená, že som dva mesiace nedostala, tak som dostala jednu vyvolavačku, ale to nič nerieši :( a teraz si to robí čo chce :( aj ty si brala HA, či si mala vždy s týmto problémy? ale myslím, že už by si Ti mal niekto poriadne venovať, ved ako som čítala tak snžilkujete od novembra ... to už je rok my zatial "len" od marca ale je to sklamanie ..som mala velke oči, že vysadím a šup hned to bude :(
@mirkamirkaa ahoj, tak vidím, že sme tu hned tri na kope s nepravidelným cyklom a túžbou otehotnieť, tiež som brala dlho HA, a robili ti aj nejaké vyšetrenia? či tiež padla tá najlepšia rada: "čakať"?
ahojky
Rada sa k Vám pridám mame za sebou 3 mesiace snaženia ☹ a vždy čakáme kedy sa podarí .
Držte palčeky a chcela by som vedieť váš názor na vitamíny pre snažilky. Držím palčeky všetkým 😅
@mirkamirkaa no ja pre istotu takmer ziadny cyklus nemam, naposledy mi prislo samo od seba po osmych mesiacoch ... to veru nie je dobre ked chceme uz drobca :((
@timmulienka no ja som bola tiez taka, ze zacneme sa snazit a hned to bude ... no ale ocividne to nie je take jednoduche ... ja som tiez brala HA, s prestavkami okolo 6 rokov, a vzdy medzicasom som mavala problemy, predtym ani nie, sice som nemala uplne ok cyklus, ale mavala som kazdy mesiac ... HA mi totalne rozhadzal organizumus. No my sa snazime/nesnazime, kedze som odvtedy mala menzes dva krat tak sa mozeme snazit kolko chceme a nic z toho byt asi ani nemohlo, no ale tak vyskusali sme rok uz mame skoro za sebou, bude to na lekaroch aby s tym konecne nieco urobili oni.
Inak uz tri tyzdne pijem alchemilku, teraz si dam na tyzden prestavku, od pondelka ma s prestavkami tak cudne bolieva brucho, ach jaj ::(
ahojte babulky...pridam sa k Vam snaziacim sa....vysadila som ATK len na zaciatku oktobra, po dllllllhych rokoch...tak som zvedava, co sa robit s mojim cyklom a ci ta mrska tento mesiac pride....ale nemusela by 😀
@tanickaskorokubikova ahoj moja ako? Nieco nove ? JA cim blizsie som k MS tym ma menej bolia prsia, ja som presvedcena, ze MS dostanem ☹ ☹
Ahojte, včera ovulačný test už negatívny, takže ovulka už bola. Ale čo znamená môj graf? zmiatol ma...
www.fertilityfriend.com/home/micak
@moonica a kedy máš dostať?....ale veď nemusia prsia stále bolieť..ja myslím,že až keby mrcha nedošla..tak sa dostavia tie pravé príznaky...
@mistisa ajoj..tak čo tá mrcha..rozbehla sa?
@mattuliatko30 tak v nedelu, pondelok....
@moonica a nejdeš testnúť?...keď už si tesne pred mrchou??hm?...
@mattuliatko30 vcera som a negat.
@mattuliatko30 takze dalsi pokus neuspesny si myslim.... ☹
@moonica no ešte nevadí.....veľa krát to neukáže až tak skor..až keď mrcha mešká..sa vie dúšik ukázať 😉
@mattuliatko30 ja uz som taka kadejaka ☹
@moonica prečo? už máš PMS? ...ja práveže nič..len tie kríže cítim...a bruško už nebolí tak ako minulé dva dni..to som myslela,že mám ms...presne tie bolesti..len som nemala...
@timmulienka doktorka mi povedala, že ak sa do polroka nepodarí tak potom pridu vysetrenia, ale teraz mi zas meskala lebo som ju dostala az na 41 den tak mi povedala, že mi urobi horm. profil. Ale ja mam taky problem že moja karta je u starej doktorky ktora mi ju nechce dat, takže musim caka t za kartou a az potom mi može urobit horm, profil a to zas budem musiet cakat na MS aby mi prisla prirodzene lebo ak mi ju vyvola tak budem mat skreslene vysledky takže tak

@mistisa takze mavas zaroven MS aj duchov na teste? zvlastne..si z naj uz robia tamti hore srandu alebo co?