icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

zoescott
26. okt 2012

@mirkamirkaa za to ze predpisuju antikoncepciu beru peniaze, preto aj predpisuju tie znacky, z ktorych maju najviac ...

mirkamirkaa
26. okt 2012

@zoescott to mas tiež pravdu ale ved to neni dobre

lili224
26. okt 2012

Pokusame sa o babatko sice len prvy mesiac, ale to sklamanie, ze sa to nestane na prvy krat je velke :(

ladyd21
26. okt 2012

@lili224 My sme na tom rovnako, aj my sme s priateľom začali pred mesiacom a teraz ked mi prišla mrcha, som sa rozrevala.... :o(

lili224
26. okt 2012

mne ma prist za par dni, ale robila som si uz 4 testy a vsetky negativne...

zabka888
26. okt 2012

@t1na fúha tak to každému inak potom :/ tak to už aby som sa začala báť že s nami neni niečo v poriadku 😒

zabka888
26. okt 2012

@mia005 no tak to je horiš asi, sa musíš dať do psychickej pohody a potom aj bábo príde ani sa nenazdáš 😉

moonica
26. okt 2012

@lili224 a kolko je ze par dni ?

lili224
26. okt 2012

@moonica za 3 dni

moonica
26. okt 2012

@lili224 ja to iste... nedela alebo pondelok a aj mne vysli negat...

tanickaskorokubikova
26. okt 2012

@moonica No serwus moja tak ako aký si mala dnes deň? Čo nového?

lili224
26. okt 2012

@moonica a kolko sa uz snazite o babo? tak verim, ze testy boli neposlusne :D a menzes nepride 🙂

moonica
26. okt 2012

@tanickaskorokubikova Ja neviem zlaticko obcas ma brucho boli a tak celkovo som nejak negativne naladena a z aj smutna z toho .... ☹ ty nieco nove ?
@lili224 treti mesiac...

lili224
26. okt 2012

@moonica drzim palce :-* odkial si?

tanickaskorokubikova
26. okt 2012

@moonica Ja dnes v pohode som mala vela energie tak som nám trošku prestavala obývačku, umyla okná a tak... 🙂 som si povedala že dnes na to nebudem myslieť 😉 akurát ma zase trápi ten výtok zase ho mám toľko že musím mať intimku,
tak neviem, nepamätám si či som ho mávala aj predtým alebo nie 🙂 A ty nebuď negatívne naladenáááááááááááá to nemôžeš teraz 🙂 teraz musíš byť len a len pozitívna čo keď už nosíš malý pokladík pod srdiečkom??? Ja ti stráááášne, stášne silno prajem aby to tak bolo 🙂 ♥♥♥

dasiacik
26. okt 2012

@lili224
@ladyd21
My sa snažíme 4 mesiace,ale v prvý mesiac som to prežívala rovnako.naplánovali sme si náš prvý pokus na dovolenku.Všetko bolo ideálne,tešili sme sa,že z dovolenky prídeme už traja,taká romantika,chápete.Že,budú krásne spomienky na to.Po týždni až do menzesu som robila asi 5 testov čo som stále nemohla uveriť tomu,že sú negatívne ☹ Ten smútok a to neskutočné sklamanie strašne boleli ☹ Už to nikdy nechcem zažiť a preto už netestujem.A momentálne som v stave,že absolútne rezignujem...

lili224
26. okt 2012

@dasiacik tak to ma mrzi...ja som si pridem uz posadnuta...a pritom to ma byt prirodzene pekne...tiez som si povedala ze uz nekupim test, ale to nutkanie mi nedalo...a kupila som si znova :(...musime verit 🙂 drzim palce

moonica
26. okt 2012

@tanickaskorokubikova ja uz mam velmi slabunky ten vytok, nepoterbujem nic🙂
A ja dnes taka blba zmena v praci, ze od 8 rana do 12, potom som sla s drahym na obed do mesta , o 14 som prisla domov, lahla som si spat unavena - nechapem.. o 16 som sa zobudila a isla zase do prace od 17 a sedim tu do 20: 45 . ... A negativna som.. lebo podla mna keby som tehu bola, proste by mi to uz ukazalo... 😠 😖 ☹

@lili224 Dakujem pekne, ja tak isto tebe a som z BB

moonica
26. okt 2012

@dasiacik Aj ja mam pocit, ze uz rezignujem a dokonca , ze by som ani sem nemala chodit lebo sa v tom len zamotavam a furt nato myslim a trapim sa 😀

dasiacik
26. okt 2012

@lili224
Prirodzene pekné by to bolo keby to bolo prirodzené...
Nebaví ma počítať si plodné dni,sledovať hlien,apod.Lezie mi to na nervy!Kedysi stačilo,že muž na ženu raz skočil a bola tehotná.A dnes?Takmer každý druhý pár má problém otehotnieť!Čo sa to,preboha,deje???

dasiacik
26. okt 2012

@moonica
Ja mám plodné dni a sedím tu za pc...

moonica
26. okt 2012

@dasiacik tak ale nemozes to nechat nevyuzite zase.... 😎

tanickaskorokubikova
26. okt 2012

@moonica Ale no ták...nebuuuuď 😉 Ani ja nemám pocit že by som mal byť 🙂 Ale to ešte neznamená že nebudeme nikdy, čo má prísť, príde možno dostaneme bábätká až pod stromček a budeme sa oveľa viac tešiť 😉

dasiacik
26. okt 2012

@moonica
Ja viem,ale sme sa aj trochu pochytili 😒

moonica
26. okt 2012

@tanickaskorokubikova Ty si dnes taka optimistka, asi ti musim vziat kusok toho optimizmu... 😉
No tak ja som zvedva kedy a ci dostaneme, brucho uz obcas boli.... 😢

moonica
26. okt 2012

@dasiacik Tak v tom pripade uz len vychladnut a zmierovaci sexik je najlepsi 😀 😎 😀

dasiacik
26. okt 2012

@moonica
Ja mám totálnu krízu 😒

lili224
26. okt 2012

@dasiacik Neviem preco to tak je...Doteraz som mala predstavu ze fakt staci raz a je to...a ze sa nedari len parom, kde su urcite problemy, ale ako citam tu na MK, tak je vela pribehom...dufam, ze kazdy bude stastny...

dasiacik
26. okt 2012

@lili224
Presne.Aj ja som si myslela,že to bude na prvý šup.Veď obaja sme zdraví,mladí,ja mám ukážkový cyklus,pravidelný,nemáme žiadne zdravotné problémy,nefajčíme,nepijeme,...Tak kde je problém???Mňa už začína ničiť psychika ☹

lili224
26. okt 2012

To verim...mna to dost trapy a to sme sa pokusili este len prvy krat...takze neviem si predstavit co prezivaju ostatne, ked sa to nedari aj roky...zvlastne je to zariadene...