Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@dasiacik asi aj ja ale kukni tanicka ma vela dobre nalady 😀
@tanickaskorokubikova tak pozor aby si nenachladla 🙂 Vies co ma napadlo?A fajcis ?
@moonica jasne že fajčim 😀 ale od minulej MS som prešla na najslabšie slimky 🙂
@moonica
@tanickaskorokubikova
Pošli nám pozitívnu náladu.Mne jednu plnú dávku,ďakujem 😉
@tanickaskorokubikova Dobre aj ja fajcim nemam vycitky :D ALe ja fajcim len slimky modre Petry, silnejsie nie,, tieto su dost slabe a v poslednej dobe mi ani to az tak nechuti... Dnes som mala asi len 2 -3... 😉
@dasiacik
@tanickaskorokubikova ano aaaano snazim sa o usmev 😀 😀 😀 😀 😀
@moonica Toto jedno si nedokážem odpustiť...a ja som dnes vyfajčila rozhodne viac ako 2-3 🙂
@dasiacik Takto sa usmievaš bežne ??? 😀 😀 😀
@tanickaskorokubikova ja uz som na 2 tyzdne min,mesiac prestala ze robim babo, ale potom ked som MS dostala , tak som zacala zase 😀 koza som 😀
@tanickaskorokubikova
Tsss! 🙄
@dasiacik A ty máš plodne dni dnes??? 😲 čo už neznásilňuješ mm??? 😀
@tanickaskorokubikova
Ja mám dnes totálnu krízu z toho všetkého.Tento mesiac rezignujem.
@tanickaskorokubikova Ozaj inac dnes ked som poobede spala na gauci, tak som sa normalne zobudila nato, ze ma boli prsnik ako nan tlacim a lezim na bruchu, toto som este nezazila 😲
@dasiacik Moja ty si dnes volako zle na tom ako ja... 😒 vyspis sa a zajtra bude lepsie 😉
@dasiacik ja som mala presne ti isté tento mesiac, presne cez plodné dni ma mm nasral, vadili sme sa, v robote celé zle a ta sa no nakoniec nejako vykryštalizovalo že sme pekne šecko stihli ovulku a táák 🙂 a ešte sme sa potom smiali že keď sa podarilo tak sa bude volať Peace 😀 😀 😀
@moonica No vidíš tak to sme na tom stejne a mňa dnes bolia strašne aj kríže ale to asi z tých okien a gauča 😝 alebo že celý deň sedím na koníkovi 😝
@tanickaskorokubikova
Dnes je to celé zle.Všetko.
@dasiacik Ja som tak mala presne 15teho a nakoniec všetko ok 🙂 a ešte keď aj budem tehu tak úplne najlepšie 🙂 takže nezúfaj 😉
@mirkamirkaa ved nie je ... ale asi to povolanie nerobia z presvedcenia, ale len kvoli peniazom :(
@zoescott urcite aj ja si to myslim ved sukromní lekári zarábaju veľké peniaze.
@moonica Ahoj moja tak ako dnes čo máš nové? pre zmenu dnes ja celkom depka :( Dnes veeeelmi veeelmi silny pocit že nič z toho :(
@tanickaskorokubikova ja nic nove... tak isto si myslim,ze z toho nic nebude doteraz mi nic nebolo, teraz som zacala citit brucho - trochu boli... ms mam dostat zajtra alebo v pondelok, tak uz nech je pondelok a viem na com som.. i ked viem vlastne na com som a ze MS dostanem 😢
☹

@moonica A ja už som prišla na to kedy ma bolí, keď mi je čo i len trošička zima tak vtedy ma začne bolieť, teraz som sedela v kuchyni a mala som otvorenú vetračku a hneď keď som zacítila chlad tak ma rozbolelo a teraz sedím za pc v teplúčku a nič hm...nechápačka....a beeeeeeeeeer optimizmu koľko chceš dnes mám na rozdávanie 😀