Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
Kočky,treba zmeniť myšlienky,lebo nám prepne 😒 Poďme so diskusie "Ako ste sa zoznámili s partnerom",aspoň sa zasmejeme 🙂
@moonica Ahoj vieš čo sa mi dnes stalo...taka som vyplašená 😖 Utekala som na autobus, dosť rýchlo aj ďaleko a keď som konečne dobehla a nastúpila tak som dostala strašne kŕče do podbruška, neviem čo si mám myslieť...musela som si rýchlo sadnúť, potom sa to upokojilo... ☹ hotová som
@tanickaskorokubikova A nemozes byt prechladnuta ??? 😲 No ako bud sa mozeme trosku obavat ci nemas nejaky zapal alebo sa mzoeme tesit ci to neboli lebo sa mimi uhniezduje...
@moonica Ja vôbec neviem, netuším ale mám strach, tak som sa preklínala keď ma začalo bolieť, že čo keď som tehu a ja beham jak šialená a ešte aby sa dačo stalo tak sa odsrelím :( A inak nebolia ťa slabiny?? mňa už pár dní ale som si to vôbec nespájala až teraz ma napadlo že odkedy ma bolí brucho bolia ma aj slabiny
@tanickaskorokubikova Aaale no, kolko zien aj cvici a aj profesionalne kym zistia, ze tehu su..A ked si tehu zas neznamena, ze nemozes utekat nie ? Nie, nebolia ma slabiny..
Len ma nasral muz a pohadala som sa s nim, odisla som do prace s takou nechutou a furt sa mi chce plakat... To je ta taka klasika PMS asi...... 😢 Hrozne mi je...
@moonica šak toto aj ja som športoval stále aj pred ms aj počas ale toto sa mi nikdy nestalo, normálne uvažujem nad testom ale nechcem hľadať duchov ☹
@tanickaskorokubikova na skusku je asi priskoro ani si nerob....
@dasiacik ja som sa dnes s mojim poahadala, ze sa mi nevenuje, ze za notebookom sedi a kvoli mne dnes vlastne nesiel do prace ze mi urobi radsot aj na nakup siel a ja som ho potom dala dole, ze to rovno mohol ist do roboty , ze ked je doma a sedi za pc mam vacie nervy... No nevdacna som, tera\z som si to po 5 h uvedomila.
Babule a normalne som v robote chytila stres, dali mi robit nieco co som nikdy nerobila a je to velka zodpovednost a vobec som nevedela ako nato a videla to prvy krat v zivote a mala som to akoze vediet, tak ma zacalo brucho boliet, ze som myslela, ze v tu ranu MS dostanem.... Takze normalne ked zastresujem tak ma boli...
Ahojte baby, ja by som sa k vám rada pridala. Som jedna s prvosnažiliek ak sa to tak dá povedať. Snažíme sa už rok 😒 Momentálne som varená pečená u Dr. na ultrazvukoch každé 3 dni plus beriem clostyl zatial 2 cykly. Naposldy som bola v stredu u Dr. kde mi podla krvi zistil že stale ešte neprebehla ovulka. najbližšie idem zase v stredu, koli práci ☹ ale asi včera prebehla tá ovulka kedže som mala bolesti vo vaječníkoch tak dúfam. Hned sme snažilkovali. Teraz už len čakať, čakať, čakať. Hm no čo už však sme čakali doteraz počkáme si ešte niečo.
@lulu939075 Držim palce 😵
@monica460 Dakujem velmi aj ked už ani nedúfam že by sa to mohlo tak skoro podariť, ale šanca je vždy. Ved takých náhod tu na MK je asi viac 😵
@moonica šak veď práve.. 😠 aaaaaaaaaa 😠 taka som z toho na nervy
Ahojte baby ja sa k vám chcem tiež pridať, čítam tu o vás asi týždeň 🙂 Pred dvoma týždňami som vysadila po 4 rokoch antiku a teraz sa snažíme 🙂 akurát by som mala mať ovulku, ale tak snažili sme sa už aj skor aj teraz no proste skoro stále, tak uvidíme ako to dopadne 🙂 bol by zázrak keby na prvý šup 🙂
@tanickaskorokubikova mi hovor nieco !! Mna nastastie uz ta najhorsia nalada dnes presla.... a obcas uz brusko boli..... Takze podla mna ma zajtra ms caka 😢
@moonica joj tak dúfam že nie :( ma nenechaj v tom samú :( a to už zajtra máš dostať?
ahojte baby.je tu niektora,co si sleduje aj krcok?
@tanickaskorokubikova ano zajtra je 30DC , posledne dve MS prisli na 30DC a tretia dozadu na 31DC a stvrta na 29 DC 😀 mam v aplikacii v MT 😀

@moonica citim len naliate a trosku bolestive prsia...co nemavam pred menstr. a teba nieco ano?