Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@dasiacik ja som na tom podobne včera alebo predvčerom som mala asi ovu a obidva dni sme sa s manželom hádali čo som bola fakt podráždená. A sranda lebo sa hovorí že žena počas ovu má potrebu sa skrášlovať aby sa páčila že podla toho sa to dá zistiť. A teda u mna takýto stav nikdy nenastal 😀
@misha1986 Ahoj vítam ťa velmi ti prajem aby sa ti to podarilo na prvý šup. My sa snažím už rok, ale mala som aj problémy takže kvazi začiname odznovu...
@lulu939075 ďakujem uvidím a dám vedieť, hneď po vysadení antiky je to asi málo pravdepodobné, no ale uvidíme či motyka vystrelí 😀 a držím vám palčeky, nech vám to vyjde 🙂
@lulu939075
Mne je momentálne úúplne jedno ako vyzerám.Už
tretí deň mám totálnu krízu.Nanič nemám náladu a
hnevá ma asi absolútne všetko.
@dasiacik Ja neznášam tekéto dni lebo to ludia na mna kukajú že kto som. Normálne som totiž totálne hiperaktívna a veselá osoba 😀 Moj muž vie že si má v takéto dni držať odstup a posluchať 😀
@zelovocka ahoj moja, dik za tip, pouvazujem nad tou Dr. 🙂
ako sa dnes mas? ja mam nejake divne ms, to mavas aj ty? ze dva dni normalne, treti nic, stvrty a piaty spinim.. 😠
ale mam to tak odjakziva, myslis, ze to moze byt problem? ze ich mam take "sekane" ? 😀 😀 😀
inak su u nas na vikend nasi, boli sme vcera v astorke na predstaveni a vsade vidim male deti a tehotne zeny..
😲 😀 😀 😀
@tanickaskorokubikova jaj kedy sa uz dockame mimi.. Neviem preco ale ja ma pocit, ze ty si v tom ! 😀
@dasiacik asi by sme sa maali ukludnit.... mne teraz zacne v praci viancony zhon, tak dufam, ze nato az tak mysliet nebudem mat cas ale ja som chcela tento rok stromcek zdobit s malym v brusku ☹
@moonica ale bud obe alebo ani jedna :D ty už aspoň zajtra budeš vedieť...ale ja??? až v utorok to ty už budeš v utorok jasná 🙂
@tanickaskorokubikova A co ja viem ci je lepsie uz vediet a byt smutna ako este dufat 😀 I ked to cakanie je nekonecne.... Ale zase ja ti prajem ked nie ja tak ty mozes 😉
@lulu939075
Ja bežne bývam tiež milá a veselá,ale teraz jeto katastrofa
Doľahla na mňa kríza,všetko sa na mňa rúti.
ahojte, dúfam, že sa tu môžem pridať.
@dasiacik ja mám v poslednej dobe uplne rovnakú náladu. otras....
@christie12 ja mám zase prvý deň špinenie, a ďalší deň potom začne normálne krvacanie. a neviem.... potom ako počítať začiatok cyklu. už ten prvý deň, keď špiním alebo až ten ďalší? počítam si plodné dni.
@isabellaa ked som brala antiku, tak som mala cyklus pravidelný ale pred tým nie, tak neviem ako to bude po vysadení ale nedávame si vobec pozor..... a doktor mi nehovoril nič o ovu, ani som sa ho na to nepytala, ved som u neho bola v apríly na preventívke a tam som mu povedala, že po svadbe vysadím a on že kludne sa mozme hned od začiatku snažiť, že je najvacsia šanca.....tak dva roky nebereš antiku? vela šťastia pri snažení 🙂 a teraz si ako na tom, máš pravidelný cyklus? ktorý deň cyklu si teraz?
@zuzana0612
ja riesim podobne, vecer ked dostanem mrchu je to 1dc, alebo az ten dalsi den???
U teba myslim, ze az ten dalsi den, ked krvacas a u mna asi to iste....az ten dalsi
@misha1986 tak asi som 0,5dc 😀 😀 😀 , zajtra si dam 1dc, kedze som to dostala teraz vecer 😒
a so mnou je to komplikovane, ja som v teme pco - problemy s ovu....
preto chod za lekarom okolo 15-17dc ci si mala ovulku, on to bude vediet, vies podstatne je to aby si ovulovala, ja som mala 33-35 dnove cykly - menzes som mala ale asi anovulacne cykly, tak to teraz riesim
@misha1986 jasne ovu moze byt v extremnych prip. aj od 9dc, zvacsa 12-15dc, ja som mala minule az 23dc....
mozes ist aj pred napr. 11dc ci je dominantny folikul, alebo az po predpokladanej ovu, ci teda prebehla
ja som brala skoro 8 rokov 😠 a teraz to lutujem, lebo je to poriadny humus
@tanickaskorokubikova A mna uz brusko boli a boliii... Ono to pride 😢
@moonica mňa dnes ani veľmi nie ale už nemám ani ten výtok :( suché dni pred MS takže aj mne príde :(
@tanickaskorokubikova prisla som domov z prace a kukam... uz spinim..... ☹ 😢 ☹

@moonica moje boli zase že 25, predtým 26 a predtým 27 takže neviem jak teraz budem mať ale počítam tak od utorka 🙂