icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

tanickaskorokubikova
27. okt 2012

@moonica moje boli zase že 25, predtým 26 a predtým 27 takže neviem jak teraz budem mať ale počítam tak od utorka 🙂

dasiacik
27. okt 2012

@moonica
Cica,presne,mam to iste.Pred MS,pocas ovu-moja
nálada je jedna veľká katastrofa.Ale,ja počítam,že to
máme z toho,že sa nedarí.Nervičky pracujú.

lulu939075
27. okt 2012

@dasiacik ja som na tom podobne včera alebo predvčerom som mala asi ovu a obidva dni sme sa s manželom hádali čo som bola fakt podráždená. A sranda lebo sa hovorí že žena počas ovu má potrebu sa skrášlovať aby sa páčila že podla toho sa to dá zistiť. A teda u mna takýto stav nikdy nenastal 😀

lulu939075
27. okt 2012

@misha1986 Ahoj vítam ťa velmi ti prajem aby sa ti to podarilo na prvý šup. My sa snažím už rok, ale mala som aj problémy takže kvazi začiname odznovu...

misha1986
27. okt 2012

@lulu939075 ďakujem uvidím a dám vedieť, hneď po vysadení antiky je to asi málo pravdepodobné, no ale uvidíme či motyka vystrelí 😀 a držím vám palčeky, nech vám to vyjde 🙂

zabka888
27. okt 2012

@mia005 no mne už končí aj plodné obdobie, tak uvidíme čo bude 😉

dasiacik
27. okt 2012

@lulu939075
Mne je momentálne úúplne jedno ako vyzerám.Už
tretí deň mám totálnu krízu.Nanič nemám náladu a
hnevá ma asi absolútne všetko.

lulu939075
27. okt 2012

@dasiacik Ja neznášam tekéto dni lebo to ludia na mna kukajú že kto som. Normálne som totiž totálne hiperaktívna a veselá osoba 😀 Moj muž vie že si má v takéto dni držať odstup a posluchať 😀

christie12
27. okt 2012

@zelovocka ahoj moja, dik za tip, pouvazujem nad tou Dr. 🙂

ako sa dnes mas? ja mam nejake divne ms, to mavas aj ty? ze dva dni normalne, treti nic, stvrty a piaty spinim.. 😠
ale mam to tak odjakziva, myslis, ze to moze byt problem? ze ich mam take "sekane" ? 😀 😀 😀

inak su u nas na vikend nasi, boli sme vcera v astorke na predstaveni a vsade vidim male deti a tehotne zeny..

😲 😀 😀 😀

moonica
27. okt 2012

@tanickaskorokubikova jaj kedy sa uz dockame mimi.. Neviem preco ale ja ma pocit, ze ty si v tom ! 😀
@dasiacik asi by sme sa maali ukludnit.... mne teraz zacne v praci viancony zhon, tak dufam, ze nato az tak mysliet nebudem mat cas ale ja som chcela tento rok stromcek zdobit s malym v brusku ☹

tanickaskorokubikova
27. okt 2012

@moonica ale bud obe alebo ani jedna :D ty už aspoň zajtra budeš vedieť...ale ja??? až v utorok to ty už budeš v utorok jasná 🙂

moonica
27. okt 2012

@tanickaskorokubikova A co ja viem ci je lepsie uz vediet a byt smutna ako este dufat 😀 I ked to cakanie je nekonecne.... Ale zase ja ti prajem ked nie ja tak ty mozes 😉

dasiacik
27. okt 2012

@moonica
Niečo mi o tom hovor ☹

dasiacik
27. okt 2012

@lulu939075
Ja bežne bývam tiež milá a veselá,ale teraz jeto katastrofa
Doľahla na mňa kríza,všetko sa na mňa rúti.

isabellaa
27. okt 2012

@misha1986 ahoj, praveze hned po vysadeni je najvacsia sanca 😉
hormony vplyvom anti mas vsetky v norme, napr. nemas viac testosteronu.atd....drzim palce

misha1986
27. okt 2012

@isabellaa áno hovoril mi o tom aj doktor, ale tak uvidíme,..... snažíme sa, nielen počas ovu, aj ked neviem kedy ju vobec mám 🙂 aj ty si brala antiku a snažíte sa o bábo?

isabellaa
27. okt 2012

@misha1986
ano, pred dvoma rokmi som ju vysadila ale v tej dobe sme este neplanovali, az tento rok sa snazime 🙂
ak mas pravidelny cyklus a lekar ti potvrdil, ze aj ovu prebieha a partner dobre spremosky, tak to bude urcite skoro, ani sa nenazdas, len sa na to nesustred

zuzana0612
27. okt 2012

ahojte, dúfam, že sa tu môžem pridať.
@dasiacik ja mám v poslednej dobe uplne rovnakú náladu. otras....
@christie12 ja mám zase prvý deň špinenie, a ďalší deň potom začne normálne krvacanie. a neviem.... potom ako počítať začiatok cyklu. už ten prvý deň, keď špiním alebo až ten ďalší? počítam si plodné dni.

misha1986
27. okt 2012

@isabellaa ked som brala antiku, tak som mala cyklus pravidelný ale pred tým nie, tak neviem ako to bude po vysadení ale nedávame si vobec pozor..... a doktor mi nehovoril nič o ovu, ani som sa ho na to nepytala, ved som u neho bola v apríly na preventívke a tam som mu povedala, že po svadbe vysadím a on že kludne sa mozme hned od začiatku snažiť, že je najvacsia šanca.....tak dva roky nebereš antiku? vela šťastia pri snažení 🙂 a teraz si ako na tom, máš pravidelný cyklus? ktorý deň cyklu si teraz?

isabellaa
27. okt 2012

@zuzana0612
ja riesim podobne, vecer ked dostanem mrchu je to 1dc, alebo az ten dalsi den???
U teba myslim, ze az ten dalsi den, ked krvacas a u mna asi to iste....az ten dalsi

misha1986
27. okt 2012

@isabellaa v noci ked spíš dostaneš alebo večer ešte? ak večer tak to je ten prvý deň si myslím

isabellaa
27. okt 2012

@misha1986 tak asi som 0,5dc 😀 😀 😀 , zajtra si dam 1dc, kedze som to dostala teraz vecer 😒
a so mnou je to komplikovane, ja som v teme pco - problemy s ovu....
preto chod za lekarom okolo 15-17dc ci si mala ovulku, on to bude vediet, vies podstatne je to aby si ovulovala, ja som mala 33-35 dnove cykly - menzes som mala ale asi anovulacne cykly, tak to teraz riesim

misha1986
27. okt 2012

@isabellaa no to až 15dc je ovulka? som čítala, že od 12DC, tak zatial som nie 15DC ale 13DC- zatial to neriešim , uvidím kedy mrcha príde ak príde 🙂 ale dúfam, že bude všetko ok , a kolko rokov si brala antiku? ja 4, to je dosť čo?

isabellaa
27. okt 2012

@misha1986 jasne ovu moze byt v extremnych prip. aj od 9dc, zvacsa 12-15dc, ja som mala minule az 23dc....
mozes ist aj pred napr. 11dc ci je dominantny folikul, alebo az po predpokladanej ovu, ci teda prebehla
ja som brala skoro 8 rokov 😠 a teraz to lutujem, lebo je to poriadny humus

isabellaa
27. okt 2012

@misha1986 13 dc to mas teraz krasne, ovulacne obdobie, to by ste mali byt v posteli a nie na fore 😀 😀

isabellaa
27. okt 2012

@misha1986 idem pozerat kolju na jednotke, cawes a prijemne robenie 😉

moonica
27. okt 2012

@tanickaskorokubikova A mna uz brusko boli a boliii... Ono to pride 😢

tanickaskorokubikova
27. okt 2012

@moonica mňa dnes ani veľmi nie ale už nemám ani ten výtok :( suché dni pred MS takže aj mne príde :(

zabka888
27. okt 2012

@misha1986 ahoj, vitaj v tejto téme 😉 ja som tu zatial tieť len krátko, síce sa už snažíme 3tí mesiac.. držím palce aby sa vám to podarilo čo najskor 😉

moonica
27. okt 2012

@tanickaskorokubikova prisla som domov z prace a kukam... uz spinim..... ☹ 😢 ☹