icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

tanickaskorokubikova
27. okt 2012

@moonica a tebe sa to tak rozbieha? lebo ja napriklad naraz dostanem, ja viem max hodku dve dopredu že ide

moonica
27. okt 2012

@tanickaskorokubikova kedysi ked som brala antikoncepciu tak som hned mala crervene.. a teraz mam vacsinou len hnede spinenie prvy den aj posledny....

tanickaskorokubikova
27. okt 2012

@moonica :((((( takže je to naisto to?

lulu939075
27. okt 2012

@moonica to mi je lúto ☹ mna to čaká tiež asi za týžden dva 😒

sunshine5
28. okt 2012

@tanickaskorokubikova
@moonica babule moje, nejak som tu nebola ale snazila som sa vsetko precitat, co som postrehla medzi vami. No ako dnes? Mon? Je to iste alebo len od nervikov? A vies ze na zaciatku teju mozes aj spinit.. Niektore zeny dostanu aj mrchu a su tehu... Samozrejme nerada by som davala plane nadeje, ale ja by som tak chcela aby ste boli obe a naraz 🙂.

moonica
28. okt 2012

@sunshine5
@tanickaskorokubikova vecer som na hnedo kusocek spinila, do rana nic aj ked som sexik mala co to skor spusti..
Teraz som bola na wc a nic a ked som nevidela nkc tak som testla a bol negag. Takze urcite nie som. Ja mam lutealku dlhu on by to urcite ukazal. Tak sa len dnes pocas dna zase rozbehne 😢 ☹ 😢

tanickaskorokubikova
28. okt 2012

@moonica joooj škoda :( tak snád to ešte nieje všetko stratene 🙂

tanickaskorokubikova
28. okt 2012

@moonica ale poteším ťa aj mne príde MS na 100% už dnes cítim 🙂

sunshine5
28. okt 2012

@moonica :( :( ale kym nedostanes riadnu mrchu, tak budem stale cakat... Mozno doslo k oplodneniu neskor a preto este neukazuje, do kelu :(

dasiacik
28. okt 2012

@zuzana0612
Ja mám pocit,že všetky sme v poslednej dobe také 😒
Kočky,nesmieme sa tomu poddávať.Bábätká prídu.Naše telo samo najlepšie vie kedy bude na tú čarovnú chvíľu pripravené.A my to nijako neurýchlime.Bohužiaľ...
Viem,že niekedy je to ťažké,naozaj je ťažké pozitívne myslieť a usmievať sa,keď zrazu sa vám zdá,že všetci okolo vás sú šťastní a majú detičky.Dokonca sa vám môže zdať,že majú úplne všetko čo vám chýba.Poviete si "aj ja chcem byť už konečne šťastná".Poznám to.Máme finančné problémy,trošku aj nevyriešenú bytovú otázku,s prácou to tiež nieje bohviečo,ale ľúbime sa.Niekto nemá ani to.Snažíme sa zo všetkých síl.Sú dni,keď sa trošku rafneme,práve preto všetko,ale snažíme sa zvládať to.MUSÍME!Vzťahy niesú len naivne krásne a bezproblémové.V skutočných vzťahoch sú aj skutočné problémy.Problémy,ktoré treba riešiť.A ak sa ich naučíte riešiť spoločne,potom ste vyhrali.Ak ste si oporou a jeden druhému dávate podporu,aj keď je to niekedy naozaj ťažké,lebo raz má krízu jeden inokedy ten druhý,ba často aj obaja naraz.Problémy a nezhody prídu v každom vzťahu,v manželstve.A nedá sa pred nimi utiecť.Kto to robí je zbabelec a nikdy nedokáže byť ani dobrý a zodpovedný rodič.
Bábätko príde,keď vycíti,že "vonku" je to bezpečné a čakajú tam naň dvaja ľudia,ktorí sa neklamú,nepodvádzajú,dôverujú si,pomáhajú si,sú si všetkým a nadovšetko sa milujú a veľmi sa potrebujú o tú lásku podeliť a dať ju práve tomu drobčekovi.Musíte byť v pohode,aj v psychickej aj vo fyzickej rovnováhe.Buďme šťastné,pozitívne naladené,venujme sa drahému maximálne ako sa len dá,problémy riešte spolu,veľa sa rozprávajte,smejte sa spolu,venujme sa ale aj sebe,aby sme boli krásne a spokojné a dostaneme darček.Možno už na tieto Vianoce 🙂 Prajem krásny deň.

zuzana0612
28. okt 2012

@isabellaa tiež si to tak myslím, že to je až ten druhý deň. aj som si to tak vždy myslela. len teraz som začala nad tým tak rozmýšľať.

zuzana0612
28. okt 2012

@dasiacik máš uplnú pravdu. ja myslím, že niekde v podvedomí to tu aj každá vie. na mňa prišlo zlé obdobie pravdepodobne pre počasie. a dostala som menzes dokonca ešte o dva dni skôr, ako som mala. a kamarátka mi len tak medzi rečou v maily oznámila, že je tehotná. no...tak kto by sa potom cítil lepšie. a drahý ma nestihol počkať pri buse, tak som musela niesť tašky s nákupom, aj keď on vlastne nešiel pracovne niečo vybaviť, aby prišiel pre mňa, no nestihol. tak sme sa pohádali. a toto sú presne nie hlúposti, ktoré človeka tak rozhodia. a pre mň ešte "najhorši" strašiak je môj vek. začínam ma pocit, že som stará kra.... a nestíham. o mesiac a pol mám 32.

dasiacik
28. okt 2012

@zuzana0612
Niesi stará 🙂 Ale,ostatné čo si napísala je pravda.Aj ja sa s mojím naťahujem pre hlúposti.Niekedy sa mu čudujem ako to môže so mnou vydržať.Má zlú pracovnú dobu,väčšinou nám to časovo nevychádza,aby sme boli cez deň spolu a cez víkendy už tým duplom nie.Ja chodím len ráno a on poobede a na noc 😒 Niekedy mu to strašne vyčítam,aj keď viem,že za to nemôže a robí všetko preto,aby prišiel skôr,keď sa dá,alebo tak.Len niekedy debilná nálada a vadí mi všetko.Aj to,že mi nenapíše smsku 😒 Veď to poznáš.

tanickaskorokubikova
28. okt 2012

@dasiacik krásne si to napísala 🙂

dasiacik
28. okt 2012

@tanickaskorokubikova
Verím,že to tak je a bude 🙂

tanickaskorokubikova
28. okt 2012

@dasiacik jasne že to tak bude 😉

dasiacik
28. okt 2012

@tanickaskorokubikova
A ty si vlastne ako na tom,moja?Nechce sa mi čítať spätne 😀

zoescott
28. okt 2012

@zuzana0612 ale čoby si nestíhala ... mojej kamoške sa zadarilo až v 35ke, teraz ma 37 a už čaká druhé ... takže času ešte máš 🙂

tanickaskorokubikova
28. okt 2012

@dasiacik no vlasne ani neviem 🙂 som 23DC doteraz ma bolelo v podbrušku aj prsia cca týždeň, mala som biely výtok ale od včera nič ani brucho ani výtok dnes už ma ani prsia nebolia, vlastne jediné čo ostalo je bolesť v slabinách ale to asi nemá súvis :D

moonica
28. okt 2012

@tanickaskorokubikova tebe drzim stale palce moja a dufam,ze aspon tebe sa to podarilo...
@sunshine5 aale urcite by test ukazal.... mne je tak smutno :(

dasiacik
28. okt 2012

@tanickaskorokubikova
A mršku máš kedy dostať?Mňa takto všetko bolieva cca.týždeň pred a jeden,dva dni pred MS mi všetko ustúpi.

tanickaskorokubikova
28. okt 2012

@moonica Nie, nie nepodarilo 🙂 viem, cítim to tak 🙂 ale nevadí život ide ďalej 🙂

tanickaskorokubikova
28. okt 2012

@dasiacik no šak tak presne je to teraz aj u mňa 🙂 v utorok mi príde MS

tanickaskorokubikova
28. okt 2012

@moonica ahoj no čo rozbehlo sa to či nie? ak nie tak to špinenie mohlo byť uhniezďovanie a tým pádom ti test ani nemohol ukázať 🙂

dasiacik
28. okt 2012

@tanickaskorokubikova
A ako dlho sa už vlastne snažíte?Inak,test si robila,či ani nie?

tanickaskorokubikova
28. okt 2012

@dasiacik my len dva mesiace 😝 preto som tak v pohode 😀 😀 😀 nie test nerobím, zbytočne 🙂 viem že dostanem možná už zajtra 🙂

sunshine5
28. okt 2012

@moonica nebud smutna bambula... Pokial mrcha nepride, tak nic nie je na 100%.

dasiacik
28. okt 2012

@tanickaskorokubikova
My štyri,ale ja vôbec netestujem 🙂

tanickaskorokubikova
28. okt 2012

@dasiacik ja som testovala minulý mesiac 2x a uplne zbytočne takže ja už tiež nebudem kým mi nebude meškať 🙂

dasiacik
28. okt 2012

@tanickaskorokubikova
Ja som mala prvý mesiac snažílkovania presne toto isté 🙂 Kúpila som dokopy hádam 5 testov,čo som nemohla uveriť tomu,že sú negatívne.Som si bola istá,že to vyšlo.No,a nevyšlo.odvtedy nekupujem a radšej si počkám na meškajúcu mrchu 🙂