icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

tanickaskorokubikova
28. okt 2012

@moonica dobre,dobre urobím ale až neskôr 🙂 teraz mi ani cikať netreba 🙂

tanickaskorokubikova
28. okt 2012

@moonica a ty ešte stale len špiníš?

moonica
28. okt 2012

@ tanickaskorokubikova dobre ja budem cakat na pc som do 22 ! 😀 ano este stale.. teraz som mala na papiery take ruzovo hnede... Ale ja to tak mavam aj den pred MS cely spinenie. Ale to je take, ze si to vidim len na papieri ani intimku nepotrebujem...

tanickaskorokubikova
28. okt 2012

@moonica uvažujem že test spravím ráno, lebo teraz by mi asi aj tak nič neukázal jednak je večer a dnes som bola cikať aspoň milionkrat a ešte mám do mrchy dva dni, musím vydržať do rána 🙂 ale keby že som náhodou nevydržala tak tebe prvej píšem 🙂

misha1986
28. okt 2012

@zabka888 ahoj ďakujem, hádam sa nám podarí aj keď neviem, neviem po tej antike aký mám vlastne cyklus..... a ty si tiež brala pred tým antiku?

misha1986
28. okt 2012

@isabellaa včera nebolo nič, bo manžel bol v práci celý dník a bol velmi unavený, dnes to isté, no uvidíme ako sa mu bude chcieť 🙂 ked nie večer tak ráno vždy stíhame 😀

moonica
28. okt 2012

@tanickaskorokubikova okej tak som zvedava ale mohla by si testnut 🙂

timmulienka
28. okt 2012

@zoescott
jééj my sme presne tak isto 6,5 🙂 akože by sme sa chceli brať ale sa nevieme dohodnúť na presnom spôsobe a forme 🙂

zuzana0612
28. okt 2012

@dasiacik presne tak, človek sa potom háda pre hlúposti. a ja som vcelku taký nedočkavý človek. nie že by som nemala trpezlivosť, ale chcela by som, aby boli veci skôr a nemusel človek tak čakať na všetko. my sme spolu 6 rokov. chceli sme si najskôr poriešiť bytovú otázku, tak sme kúpili dom a po dvoch rokoch sme sa presťahovali. teraz sme tu dva mesiace. tesne pred svadbou sme sa sťahovali. sme tak boli dohodnutí, že kúpime dom, zoberieme sa a potom dieťa. nie som ten typ človeka, čo musí mať všetko materiálne zabezpečenie, ale videli sme to tak zodpovedne. aj rodinu sme si chceli založiť pod spoločným menom. a teraz musím zase čakať....

zoescott
28. okt 2012

@timmulienka no tak teoreticky by sme sa chceli aj my :D ale ono to príde keď to bude mať prísť 🙂

zabka888
28. okt 2012

@misha1986 nie nie ja som antiku vobec nebrala 😉 ale bola som na vyšetrení štítnej žlazy a hormony mám tiež v poriadku, tak neviem neviem čo to tak trvá 😒

misha1986
28. okt 2012

@zabka888 tak to máš dobre, ja sa bojím či nebudem mať celý cyklus rozhádzaný, ako som tu čítala viacej príspevkov, čo brali antiku ☹ neboj do roka sa vám to podarí 🙂 a cyklus máš pravidelný? a ovulku?

moonica
28. okt 2012

@tanickaskorokubikova kde si zmizla ? 😉

zabka888
28. okt 2012

@misha1986 tak snád nie, ved ako si písala, teraz by si mala mať hormony v pohode, tak snád sa vám podarí 🙂 cyklus mám pravidelný tak 28 dní +- 2 dni 🙂 ovulku tiež ale nejako ju nesledujem testami alebo meraním teploty ale len tak subjektívne podla mojich príznakov 😉 ty sa tp teraz budeš musieť po antike asi tiež naučiť rozoznávať, však?

misha1986
28. okt 2012

@zabka888 no uvidíme, ale skôr nie ako áno.... aspon zatial sa tak necítim......ja tiež neplánujem testovať a merať teplotu kedy mám ovulku, uvidím ako na tom budem a ked, tak zájdem k doktorovi 🙂

zuzana0612
28. okt 2012

@zoescott 🙂 ďakujem. je to skôr pocitové, viem, že sú ženy, čo majú deti aj neskôr. ale veď vieš.....keď človek niečo veľmi chce čas sa vlečie stranše pomaly

zabka888
28. okt 2012

@misha1986 no ja sa tým nechcem stresovať zbytočne 🙂 to berem ako už poslednú záchranu ked sa nebude dariť.. ale zas si myslím že vela báb netestuje a tehotné zostanú ani nevedia poriadne kedy, či mali ovulku, nemali... ja sa chystám v decembri ku gynde na preventívku, tak tam jej to spomeniem, že sa snažíme, som zvedavá čo povie na to 😉

misha1986
28. okt 2012

@zabka888 máš pravdu, načo sa testujú a potom majú nervy a vypisujú tu každý deň ako si robia testy a ako sa cítia, ved nech si to píšu do IP....ja tie testy si nebudem robiť, zbytočne vyhodené peniaze a kopu nervov

tanickaskorokubikova
28. okt 2012

@moonica prišla svokra na kávej sa musím venovať 😀 😀 😀

moonica
28. okt 2012

@tanickaskorokubikova jasne to sa venuj a rano cakam spravu o teste ! 😉 🙂

tanickaskorokubikova
28. okt 2012

@moonica jasne, jasne tebe prvej píšem, inak dnes som vlastne 11ty deň po poslednom pokuse tak ak vyšlo tak zajtra mi už ukáže nie?

ariz
28. okt 2012

Baby,pichnem sa aj tu,lebo vyšilujem. Dnes ráno som si robila test, no som z neho akosi vúl. Neviem či tam tú druhú čiarku vidím, či si len nahováram. S priateľom sme lúštili,priznal aj on, že čosi vidí,ale myslí si, že to nie je vončo. Čakať asi nevydržím ako sa poznám, aj nejaký ten príznak by tu bol. Dá sa druhá čiarka namýšľať? 😀 😀 😀 Alebo tam proste je... 😲

moonica
28. okt 2012

@tanickaskorokubikova zlatinko to naozaj neviem ale ja by som testovala

moonica
28. okt 2012

@ariz a nemas fotkuu ? 😀 Tu nas uz bolo vela co sme aj namyslali ciarku aj nie a niekedy bola a niekedy aj nebola.. Ak mas ten test odfot a daj nam to sem 😉

tanickaskorokubikova
28. okt 2012

@moonica ráno určite, teraz už nie lebo som pila kávu a pijem čaj takže cikať som bola aspoň miliónkrát 🙂

tanickaskorokubikova
28. okt 2012

@ariz a mrcha ti mešká? alebo ešte len čakáš?

ariz
28. okt 2012

@moonica Nies om tu dlho, k fotke som sa ešte nedostala. Mám veľa práce s pozorovaním sa 😀 No, to aj škoda fotiť, keď ledva ju vidno okom ☹ Myslíš, že má zmysel robiť druhý hneď zajtra?

ariz
28. okt 2012

@tanickaskorokubikova meškáááááá 😀

tanickaskorokubikova
28. okt 2012

@ariz niekedy je na fotke lepšie vidno ako naživo, skus odfotiť 🙂

tanickaskorokubikova
28. okt 2012

@ariz ako dlho ?