Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@moonica a ty ešte stale len špiníš?
@ tanickaskorokubikova dobre ja budem cakat na pc som do 22 ! 😀 ano este stale.. teraz som mala na papiery take ruzovo hnede... Ale ja to tak mavam aj den pred MS cely spinenie. Ale to je take, ze si to vidim len na papieri ani intimku nepotrebujem...
@moonica uvažujem že test spravím ráno, lebo teraz by mi asi aj tak nič neukázal jednak je večer a dnes som bola cikať aspoň milionkrat a ešte mám do mrchy dva dni, musím vydržať do rána 🙂 ale keby že som náhodou nevydržala tak tebe prvej píšem 🙂
@tanickaskorokubikova okej tak som zvedava ale mohla by si testnut 🙂
@zoescott
jééj my sme presne tak isto 6,5 🙂 akože by sme sa chceli brať ale sa nevieme dohodnúť na presnom spôsobe a forme 🙂
@dasiacik presne tak, človek sa potom háda pre hlúposti. a ja som vcelku taký nedočkavý človek. nie že by som nemala trpezlivosť, ale chcela by som, aby boli veci skôr a nemusel človek tak čakať na všetko. my sme spolu 6 rokov. chceli sme si najskôr poriešiť bytovú otázku, tak sme kúpili dom a po dvoch rokoch sme sa presťahovali. teraz sme tu dva mesiace. tesne pred svadbou sme sa sťahovali. sme tak boli dohodnutí, že kúpime dom, zoberieme sa a potom dieťa. nie som ten typ človeka, čo musí mať všetko materiálne zabezpečenie, ale videli sme to tak zodpovedne. aj rodinu sme si chceli založiť pod spoločným menom. a teraz musím zase čakať....
@timmulienka no tak teoreticky by sme sa chceli aj my :D ale ono to príde keď to bude mať prísť 🙂
@tanickaskorokubikova kde si zmizla ? 😉
@misha1986 tak snád nie, ved ako si písala, teraz by si mala mať hormony v pohode, tak snád sa vám podarí 🙂 cyklus mám pravidelný tak 28 dní +- 2 dni 🙂 ovulku tiež ale nejako ju nesledujem testami alebo meraním teploty ale len tak subjektívne podla mojich príznakov 😉 ty sa tp teraz budeš musieť po antike asi tiež naučiť rozoznávať, však?
@zoescott 🙂 ďakujem. je to skôr pocitové, viem, že sú ženy, čo majú deti aj neskôr. ale veď vieš.....keď človek niečo veľmi chce čas sa vlečie stranše pomaly
@misha1986 no ja sa tým nechcem stresovať zbytočne 🙂 to berem ako už poslednú záchranu ked sa nebude dariť.. ale zas si myslím že vela báb netestuje a tehotné zostanú ani nevedia poriadne kedy, či mali ovulku, nemali... ja sa chystám v decembri ku gynde na preventívku, tak tam jej to spomeniem, že sa snažíme, som zvedavá čo povie na to 😉
@moonica prišla svokra na kávej sa musím venovať 😀 😀 😀
@tanickaskorokubikova jasne to sa venuj a rano cakam spravu o teste ! 😉 🙂
@moonica jasne, jasne tebe prvej píšem, inak dnes som vlastne 11ty deň po poslednom pokuse tak ak vyšlo tak zajtra mi už ukáže nie?
Baby,pichnem sa aj tu,lebo vyšilujem. Dnes ráno som si robila test, no som z neho akosi vúl. Neviem či tam tú druhú čiarku vidím, či si len nahováram. S priateľom sme lúštili,priznal aj on, že čosi vidí,ale myslí si, že to nie je vončo. Čakať asi nevydržím ako sa poznám, aj nejaký ten príznak by tu bol. Dá sa druhá čiarka namýšľať? 😀 😀 😀 Alebo tam proste je... 😲
@tanickaskorokubikova zlatinko to naozaj neviem ale ja by som testovala
@moonica ráno určite, teraz už nie lebo som pila kávu a pijem čaj takže cikať som bola aspoň miliónkrát 🙂
@ariz a mrcha ti mešká? alebo ešte len čakáš?
@tanickaskorokubikova meškáááááá 😀
@ariz niekedy je na fotke lepšie vidno ako naživo, skus odfotiť 🙂
@ariz ako dlho ?

@moonica dobre,dobre urobím ale až neskôr 🙂 teraz mi ani cikať netreba 🙂