Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
Ja dnes idem na pátračku do mesta, že kúpim nejaký iný. Gratulujem ti
@moonica No ano, lahko sa pvoie, neriesit v hlavicke... ale tak vies co? Teraz kedze mame mrchu, tak si oddychni od takych myslienok, aj potom este chvilku... vyprazdni hlavu, len si uzivaj sexik po mrche... okolo 15-16-17 zapoj vsetky sily a velka vyhoda je v tom, ze mas pravidelny cyklus... a urcite to vyjde... a urcite nie az v marci 🙂
A jasne, pan bozko vzdy chce az po svadbe... ale tak moze urobit vynimku 🙂 ved sa chcete vziat, tak nech trosku polavi v narokoch 🙂 🙂 🙂 cmuk cmuk ... vyprazdni gebulku, ziadne ovu testy nerob a robte si buducim manzelikov pekne chvile s vinkom a uzivajte si, ze sa lubite a smejte sa a bude to fajn 🙂
@ariz ešte negratuluj, ešte nevi k čomu 🙂
dievčatá ja už asi tiež nejdem riešiť, mrcha bohužiaľ prišla, aj po týždni úspešne odišla......už mám len posledné dva ovutesty, takze tento mesiac ich miniem a kaslem na to..... od júna som už ocikala tolko roznych paliciek, že už na to nemam nervy..... ako bude tak bude.....na január som objednaná ku gynekologovi na prehliadku, tak zistím, ci je vsetko ok, popytam sa a uvidime.... držme si palčoky!!! 🙂
ahojte my sme sa zacali snazit tento mesiac, dufam ze sa to podary na prvy sup, zatial mam este 10 dni do menzesu ale uz teraz som hrozne zvedava. gratulujem @tanickaskorokubikova a drzim palce ostatnym co to tento mesiac nevyslo buduci to isto vyjde 🙂
@tanickaskorokubikova je to tam gratulujem TI
@moonica nebudes tu sama aj ja ostavam som 10DC ale my sa snažime celý cyklus tak dufam,že to už vyjde teraz
@tanickaskorokubikova jéééééé...je to taam..... 😉 😉 😉 potichučky gratulace 🙂
@tanickaskorokubikova tesim sa s tebou 😉 druhy mesiac ste sa snazili ci ako? je to super, tak skoro
Baby,ja začínam byť asi frigidná ☹
@tanickaskorokubikova jeeej..gratulujééém.....teším sa....tak to vyšlo.....tfuj tfuj.... 😉 😉 😉 mala si aj príznaky?....či ?
my sa tiez snazime ked sa da 🙂 ja som s Lipt. Štiavnice
@mistisa ahoj moja..ako?...ja stále na čakačke... http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e rátam tak v stredu, štvrtok dorazí
@t1na ahojky, dakomu sa podarí hned a ja som tu už od septembra v prvosnažilkách a nic teraz je to moj 3 cyklus a ty ako si na tom?
@mirkamirkaa tak skusame druhy mesiac verim ze to vyjde coskoro....myslim ze si pisala ze mas nepravidelny cyklus...riesis to s lekarom nejako?ci?
@t1na ano ano no tak stale nemam este tu kartu u novej lekárky co ti budem hovorit, neviem naco to tá stará zdržiava na nervy

@sunshine5 dobre 😀 neviem ovu asi nejdem robit, kaslem nato .... podla pocitov ale asi ju mam pravidelnu, lebo ms mam ako hidinky, ono prve dva mesiace som si myslela,ze ju mam skor takze ako si kukam kalendarik tak som sa milovala ovela skor a orave ked bola ovu tak nic takze toto bol asi taky prvy mesiac cez ovu mam pocit... takze dalsiu by som mala mat okolo 15-16.11. Vcera som sa bavila s jednou kolegynkou co presne treti mesiac sa pokusa a tiez nic.. a mozno to u mna pan bozko chce az po svadbe 😀 vzdy som chcela decembrove babatko tak ja uz si vselico myslim,ze mozno ozaj az okolo marca budem v tom ako aj moj buduci manzel chcel az po svadbe ale prestal si davat pozor uz tieto mesiace... no uvidime , som na tom psych.tak,ze asi by som to ozaj mala prestat riesit.. idem vysavat a na 11tu do prace..