icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

moonica
29. okt 2012

@sunshine5 dobre 😀 neviem ovu asi nejdem robit, kaslem nato .... podla pocitov ale asi ju mam pravidelnu, lebo ms mam ako hidinky, ono prve dva mesiace som si myslela,ze ju mam skor takze ako si kukam kalendarik tak som sa milovala ovela skor a orave ked bola ovu tak nic takze toto bol asi taky prvy mesiac cez ovu mam pocit... takze dalsiu by som mala mat okolo 15-16.11. Vcera som sa bavila s jednou kolegynkou co presne treti mesiac sa pokusa a tiez nic.. a mozno to u mna pan bozko chce az po svadbe 😀 vzdy som chcela decembrove babatko tak ja uz si vselico myslim,ze mozno ozaj az okolo marca budem v tom ako aj moj buduci manzel chcel az po svadbe ale prestal si davat pozor uz tieto mesiace... no uvidime , som na tom psych.tak,ze asi by som to ozaj mala prestat riesit.. idem vysavat a na 11tu do prace..

ariz
29. okt 2012

Ja dnes idem na pátračku do mesta, že kúpim nejaký iný. Gratulujem ti

sunshine5
29. okt 2012

@moonica No ano, lahko sa pvoie, neriesit v hlavicke... ale tak vies co? Teraz kedze mame mrchu, tak si oddychni od takych myslienok, aj potom este chvilku... vyprazdni hlavu, len si uzivaj sexik po mrche... okolo 15-16-17 zapoj vsetky sily a velka vyhoda je v tom, ze mas pravidelny cyklus... a urcite to vyjde... a urcite nie az v marci 🙂
A jasne, pan bozko vzdy chce az po svadbe... ale tak moze urobit vynimku 🙂 ved sa chcete vziat, tak nech trosku polavi v narokoch 🙂 🙂 🙂 cmuk cmuk ... vyprazdni gebulku, ziadne ovu testy nerob a robte si buducim manzelikov pekne chvile s vinkom a uzivajte si, ze sa lubite a smejte sa a bude to fajn 🙂

tanickaskorokubikova
29. okt 2012

@ariz ešte negratuluj, ešte nevi k čomu 🙂

js122
29. okt 2012

dievčatá ja už asi tiež nejdem riešiť, mrcha bohužiaľ prišla, aj po týždni úspešne odišla......už mám len posledné dva ovutesty, takze tento mesiac ich miniem a kaslem na to..... od júna som už ocikala tolko roznych paliciek, že už na to nemam nervy..... ako bude tak bude.....na január som objednaná ku gynekologovi na prehliadku, tak zistím, ci je vsetko ok, popytam sa a uvidime.... držme si palčoky!!! 🙂

zuzy62
29. okt 2012

ahojte my sme sa zacali snazit tento mesiac, dufam ze sa to podary na prvy sup, zatial mam este 10 dni do menzesu ale uz teraz som hrozne zvedava. gratulujem @tanickaskorokubikova a drzim palce ostatnym co to tento mesiac nevyslo buduci to isto vyjde 🙂

mirkamirkaa
29. okt 2012

@tanickaskorokubikova je to tam gratulujem TI

mirkamirkaa
29. okt 2012

@moonica nebudes tu sama aj ja ostavam som 10DC ale my sa snažime celý cyklus tak dufam,že to už vyjde teraz

misha1986
29. okt 2012

@zuzy62 jééééééééj aj my sme začali tento mesiac a tiež som z okolia RK, tak to som teda zvedavá aj ja 🙂 ja mam 14 dní do mrchy 🙂

lenn1101
29. okt 2012

@tanickaskorokubikova jéééééé...je to taam..... 😉 😉 😉 potichučky gratulace 🙂

lili224
29. okt 2012

@moonica uz aj ja mam MS... :( :( :( takze na prvy krat sa to nepodarilo...aj placem...takze si neni jedina...

t1na
29. okt 2012

@tanickaskorokubikova tesim sa s tebou 😉 druhy mesiac ste sa snazili ci ako? je to super, tak skoro

zuzy62
29. okt 2012

@misha1986 to je super 🙂 dufam ze sa mam podari hned 🙂

t1na
29. okt 2012

@lili224 aj mne bolo velmi luto prvy mesiac, ale potom som si povedala ze este nebol cas...teraz je druhy mesiac a verim ze do Vaaaanoc to priiide, nech mame krasne Vianoce vsetky babenky co sa snazime

lili224
29. okt 2012

@t1na no mne je dost, ani som necakala ze mi to takto ublizi...ale mozno to ozaj pride na Vianoce 🙂 ach ...

misha1986
29. okt 2012

@zuzy62 aj ja dúfam, teším sa veľmi, no uvidíme 🙂 a brala si pred tým antiku? ja heeeeeeeeeeeej ☹

misha1986
29. okt 2012

@misha1986 ozaj a ako sa cítiš 10 dní pred mrchou? myslíš, že by to mohlo vyjsť? tak ako rátam, ak sa nám to podarilo tento mesiac, tak by sme aj spolu rodili 🙂

dasiacik
29. okt 2012

Baby,ja začínam byť asi frigidná ☹

misha1986
29. okt 2012

@zuzy62 ozaj a ako sa cítiš 10 dní pred mrchou? myslíš, že by to mohlo vyjsť? tak ako rátam, ak sa nám to podarilo tento mesiac, tak by sme aj spolu rodili

mattuliatko30
29. okt 2012

@tanickaskorokubikova jeeej..gratulujééém.....teším sa....tak to vyšlo.....tfuj tfuj.... 😉 😉 😉 mala si aj príznaky?....či ?

zuzy62
29. okt 2012

@misha1986 ja by som hrozne chcela aby to vyslo 🙂 zatial necitim nic a ty si ako na tom ? no ak budes rodit v ruzomberku tak by sme sa tam stretli 🙂 a ty si odkial?

zuzy62
29. okt 2012

@misha1986 nie ja som nebrala nic

t1na
29. okt 2012

@moonica my sme tu s tebou stale nie si sama 🙂

misha1986
29. okt 2012

@zuzy62 no ja necítim zatial nič, len pichania v podbrušku raz na lavej strane a raz na pravej strane, ale to je ešte asi ovulka, tak sa snažíme rano aj večer, ked nie sme z práce. ja som z dediny Kalameny a ty?

zuzy62
29. okt 2012

my sa tiez snazime ked sa da 🙂 ja som s Lipt. Štiavnice

mattuliatko30
29. okt 2012

@mistisa ahoj moja..ako?...ja stále na čakačke... http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e rátam tak v stredu, štvrtok dorazí

misha1986
29. okt 2012

@zuzy62 tak uvidíme, daj vedieť ak budeš mať nejaké príznaky 🙂

mirkamirkaa
29. okt 2012

@t1na ahojky, dakomu sa podarí hned a ja som tu už od septembra v prvosnažilkách a nic teraz je to moj 3 cyklus a ty ako si na tom?

t1na
29. okt 2012

@mirkamirkaa tak skusame druhy mesiac verim ze to vyjde coskoro....myslim ze si pisala ze mas nepravidelny cyklus...riesis to s lekarom nejako?ci?

mirkamirkaa
29. okt 2012

@t1na ano ano no tak stale nemam este tu kartu u novej lekárky co ti budem hovorit, neviem naco to tá stará zdržiava na nervy