Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
no vlastne len jeden mesiac 🙂 a ty si sa zaujimala o antiko, ja som uzivala 12 rokov skoro vkuse a lekar povedal, ze este nikdy som nebola tak pripravena mat bejby ako teraz 🙂 takze na tvojom mieste by som si kvoli antiko nerobila zbytocne starosti asi...
a v sobotu by som mala dostat mrchu tak som zvedava, ze co a ako 🙂 keby sa zadarilo, budem sa tesit, keby nie, tak aspon budem moct lyzovat o 106 😀
Lyzovat by sme mali ist az niekedy v marci, takze mozno keby sme este nejake 3 mesiace len trenovali robenie bejbinka, tak by to bola celkom sranda 😝
jaaaj, zle som napisala, v marci akoze taka riadna lyzovacka dalekooo niekde, jasne ze dovtedy aj niekde po slovensku, ked sa bude dat 🙂 aj ked mojej maminke som sa uz teraz zdala nejaka ina a to mi este ani nemeska MS 😀
@tanickaskorokubikova tak.....takže nič. Robila som Clear Blue a negativ jak oči
misha1986: no vraj nejaka ina 🙂 moji rodicia ma velmi podporuju mat babatko, by sa veeelmi tesili, keby uz bolo, tak uvidim v sobotu, ci mala mamina pravdu, lebo niekedy sa fakt aj citim inak...boli ma podbrusko celkom statocne uz asi aj 10 dni...tak neviem, ze ci si to namyslam alebo co 🙂 lebo je fakt haluz, ako sa clovek na to namota a potom sa len pozoruje a zrazu ho vsetko boli, lebo chce aby ho bolelo a aby to nieco znamenalo 😉
Ty tomu tiez nechavas volny priebeh, ze? zatial sa nejako nesledujes velmi, ze kedy plodne dni a tak...
@ariz tak ked meska, tak asi najlepsie k lekarovi, aby si vedela...a zase bolo vela tehotnych a ten test nepodareny furt negativne ukazoval. mala som taku kolegynu, ze vsetky testy negativne, tak sme teda aj pozurovali trosku, lebo sak co, ked neni tehotna, tak vypit si moze a teraz ma krasnu dceru a v tom case uz bola snad aj v 6 tyzdni 🙂 takze test este nemusi znamenat nic...a keby si aj nebola tehu, tak asi treba cim skor zistit, ze preco mrcha nedosla, aby si mohla pokojne snazit dalej 🙂
@mirkamirkaa lyzovat tak rozne, kde sa podari, donovaly, vratna, oravske kopce...len chcela by som aj taku riadnu lyzovacku, ze poriadny kopec velky, aby sme sa vyjasili 😉
ahojte snazilky 🙂 tak sa ku vam pridavam ak mozem. prvy mesiac sme sa do toho pustili, hned po vysadeni HA. dufam ze sa coskoro podari 🙂
@mia005
ahoj a môžem sa spýtať v čom spočívalo to "dávanie sa dokopy" ja už som teraz 7 mesiac bez antiky a je to katastofa cyklus o ničom pride ako sa mu zachce ... :( dá sa tomu nejako pomôcť?
@tanickaskorokubikova
ano ano aj ja tam niečo vidím 🙂 🙂🙂🙂🙂
@zuzana0612
My by sme tiež chceli najskôr vlastné bývanie,aj auto,aj finančne sa zabezpečiť a až potom bábo,ale akosi to v tej ideálnej postupnosti nejde...Tak snáď sa aspoň to bábätko podarí a potom sa uvidí čo ďalej.
@tanickaskorokubikova
Tehuľka??? 😲 😀
@zoescott
tak my sme zasnúbení už dva roky ..to myslím, že hovorí sa všetko 🙂 a teraz sa pracuje na bejby ...len dúfam, že aj tento "proces" sa tak nenatiahne :( ach toto nekonečné čakanie :(
@timmulienka neboj, snad nie 🙂 musime mysliet pozitivne a potom sa zadari 🙂 juj ja sa už tešíííííím 🙂
@dasiacik my máme kúpený starší dom, to som písala a prerábame ho. všetko ešte nie je hotové, tak ako by malo byť. chce to veľa peňazí aj práce. máme úver.auto by sa zišlo, lebo máme iba také malé "vozítko", do ktorého by sa ani kočík nedal, vlastne ani vajco na nosenie mimina..... dnešná doba je naozaj zlá. a ešte keď sa ťa k tomu niekto z generácie, čo nás vychovávala alebo tá pred ňou ešte, opýta, kedy mienite mať deti, alebo že rýchlo treba mimčo spraviť.... tak nenachádzam slová. asi si každý myslí, že si pri večery poviete, že chcete dieťa a do rána si tehotná. povieš si, že chceš dom a do roka ho máš.....

Ahojte buduce maminy!! Vsetky Vas zdravim, som tu nova prvy mesiac sa snaziaca 😝 mozem sa k Vam pridat? ze nech si toto obdobie este viac sprijemnim