icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

bubich
29. okt 2012

Ahojte buduce maminy!! Vsetky Vas zdravim, som tu nova prvy mesiac sa snaziaca 😝 mozem sa k Vam pridat? ze nech si toto obdobie este viac sprijemnim

misha1986
29. okt 2012

@bubich jééééééj vitaj áno pridaj sa a kedy ste začali so snažením?

lili224
29. okt 2012

@bubich jasne 🙂 aj ja patrim medzi prve mesiac sa snaziace...teda vlastne mne uz zacina druhy...

bubich
29. okt 2012

no vlastne len jeden mesiac 🙂 a ty si sa zaujimala o antiko, ja som uzivala 12 rokov skoro vkuse a lekar povedal, ze este nikdy som nebola tak pripravena mat bejby ako teraz 🙂 takze na tvojom mieste by som si kvoli antiko nerobila zbytocne starosti asi...

bubich
29. okt 2012

a v sobotu by som mala dostat mrchu tak som zvedava, ze co a ako 🙂 keby sa zadarilo, budem sa tesit, keby nie, tak aspon budem moct lyzovat o 106 😀

misha1986
29. okt 2012

@bubich áno aj mne to hovoril, že po vysadení sa máme hneď snažiť, že je najvačšia šanca , tak držím nám palce nech nám to vyjde na prvý šup, no ved lyžovať možeš, kým nemáš ešte bruško, nie, aj ja chcem ešte polyžovať

bubich
29. okt 2012

Lyzovat by sme mali ist az niekedy v marci, takze mozno keby sme este nejake 3 mesiace len trenovali robenie bejbinka, tak by to bola celkom sranda 😝

misha1986
29. okt 2012

@bubich a prečo až v marci, ved zachvilu zacne sezona, ved to vtedy ešte budeš mocť a ked sa nezadarí, tak tam sa vám určite 🙂

bubich
29. okt 2012

jaaaj, zle som napisala, v marci akoze taka riadna lyzovacka dalekooo niekde, jasne ze dovtedy aj niekde po slovensku, ked sa bude dat 🙂 aj ked mojej maminke som sa uz teraz zdala nejaka ina a to mi este ani nemeska MS 😀

ariz
29. okt 2012

@tanickaskorokubikova tak.....takže nič. Robila som Clear Blue a negativ jak oči

misha1986
29. okt 2012

@bubich aha tak tak, a aká iná???? hech?

bubich
29. okt 2012

misha1986: no vraj nejaka ina 🙂 moji rodicia ma velmi podporuju mat babatko, by sa veeelmi tesili, keby uz bolo, tak uvidim v sobotu, ci mala mamina pravdu, lebo niekedy sa fakt aj citim inak...boli ma podbrusko celkom statocne uz asi aj 10 dni...tak neviem, ze ci si to namyslam alebo co 🙂 lebo je fakt haluz, ako sa clovek na to namota a potom sa len pozoruje a zrazu ho vsetko boli, lebo chce aby ho bolelo a aby to nieco znamenalo 😉
Ty tomu tiez nechavas volny priebeh, ze? zatial sa nejako nesledujes velmi, ze kedy plodne dni a tak...

bubich
29. okt 2012

@ariz a uz ti meskala MS? ci pred meskanim si si este robila...mozno si pisala uz v predchadzajucich spravach, len som to tam nenasla narychlo...drzim palce aby cim skor to vyslo 🙂

zelovocka
29. okt 2012

@dasiacik moja, ale to nemôžeš mať takýto depresívny rezignovaný postoj 😉 každá máme nejaký problém, a niektoré baby to majú ozaj ťažké, ale treba bojovať a nevzdávať sa 😎

mirkamirkaa
29. okt 2012

@bubich @misha1986 aj ja sachcem tohto roku este lyzovat? a kam chodíte? my na bachledovu dolinu na jeyersko alebo na strbske pleso solisko tam je fajn

ariz
29. okt 2012

@bubich nie, už mešká. Nie síce dlho a nemám extra presný cyklus,ale tak nejak som si myslela že je to ono

bubich
29. okt 2012

@ariz tak ked meska, tak asi najlepsie k lekarovi, aby si vedela...a zase bolo vela tehotnych a ten test nepodareny furt negativne ukazoval. mala som taku kolegynu, ze vsetky testy negativne, tak sme teda aj pozurovali trosku, lebo sak co, ked neni tehotna, tak vypit si moze a teraz ma krasnu dceru a v tom case uz bola snad aj v 6 tyzdni 🙂 takze test este nemusi znamenat nic...a keby si aj nebola tehu, tak asi treba cim skor zistit, ze preco mrcha nedosla, aby si mohla pokojne snazit dalej 🙂

bubich
29. okt 2012

@mirkamirkaa lyzovat tak rozne, kde sa podari, donovaly, vratna, oravske kopce...len chcela by som aj taku riadnu lyzovacku, ze poriadny kopec velky, aby sme sa vyjasili 😉

misena01
29. okt 2012

ahojte snazilky 🙂 tak sa ku vam pridavam ak mozem. prvy mesiac sme sa do toho pustili, hned po vysadeni HA. dufam ze sa coskoro podari 🙂

timmulienka
29. okt 2012

@mia005
ahoj a môžem sa spýtať v čom spočívalo to "dávanie sa dokopy" ja už som teraz 7 mesiac bez antiky a je to katastofa cyklus o ničom pride ako sa mu zachce ... :( dá sa tomu nejako pomôcť?

timmulienka
29. okt 2012

@tanickaskorokubikova
ano ano aj ja tam niečo vidím 🙂 🙂🙂🙂🙂

dasiacik
29. okt 2012

@zelovocka
Cicka,my to tiež nemáme jednoduché.Ale,zatiaľ to zvládame.

dasiacik
29. okt 2012

@zuzana0612
My by sme tiež chceli najskôr vlastné bývanie,aj auto,aj finančne sa zabezpečiť a až potom bábo,ale akosi to v tej ideálnej postupnosti nejde...Tak snáď sa aspoň to bábätko podarí a potom sa uvidí čo ďalej.

dasiacik
29. okt 2012

@moonica
Vy skúšate už 4.tý mesiac?

dasiacik
29. okt 2012

@tanickaskorokubikova
Tehuľka??? 😲 😀

timmulienka
29. okt 2012

@zoescott
tak my sme zasnúbení už dva roky ..to myslím, že hovorí sa všetko 🙂 a teraz sa pracuje na bejby ...len dúfam, že aj tento "proces" sa tak nenatiahne :( ach toto nekonečné čakanie :(

moonica
29. okt 2012

@dasiacik no teraz som teda ms dostala a uz to bude 4ty mesiac. I ked prve dva som si myslela ze ovu mam inokedy takzesom cez ozaj ovu sex ani nemala :D takze sa utesujem,ze idem akoby do druheho mesiaca len.

dasiacik
29. okt 2012

@moonica
A ako si zistila kedy máš ovu?Testami?Aky máš vlastne dlhý cyklus a kedy Ti vychádza ovu?

zoescott
29. okt 2012

@timmulienka neboj, snad nie 🙂 musime mysliet pozitivne a potom sa zadari 🙂 juj ja sa už tešíííííím 🙂

zuzana0612
29. okt 2012

@dasiacik my máme kúpený starší dom, to som písala a prerábame ho. všetko ešte nie je hotové, tak ako by malo byť. chce to veľa peňazí aj práce. máme úver.auto by sa zišlo, lebo máme iba také malé "vozítko", do ktorého by sa ani kočík nedal, vlastne ani vajco na nosenie mimina..... dnešná doba je naozaj zlá. a ešte keď sa ťa k tomu niekto z generácie, čo nás vychovávala alebo tá pred ňou ešte, opýta, kedy mienite mať deti, alebo že rýchlo treba mimčo spraviť.... tak nenachádzam slová. asi si každý myslí, že si pri večery poviete, že chcete dieťa a do rána si tehotná. povieš si, že chceš dom a do roka ho máš.....