Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
som to chcela napisat akurat, ze dame stretko 🙂
Je to dost psychicky narocne...a mas priatela ci uz manzela?
@zuzana0612 moaj predstava bola po skonceni skoly, ist hned na matersku...ale nie vsetko je podla nasich predstav, ze? takze uvidime... a stretko moze byt aj skor, ako tehulky 🙂
my 6 rokov...takze by sa patrila zmena 🙂
@natalyy my sa snažíme od 1 septemba teraz je to 3 cyklus a vy?
@idad Ahoj a co to je? ta diagnoza
@natalyy ja tiež papam listovku a pijem alchemilku prave som si ju zaliala celkom mi aj chuti a tbee?
@lili224 no veď to.... nie vždy sa predstava zhoduje s realitou. 🙂 ja by som bola tiež najradšej tehotná hneď po svadobnej noci.... žiaľ.... nie je to tak 😒
@timmulienka ja na menzes nemozem povedat ani pol slova.dokonca aj po vysadeni antiky mi prisiel nacas.myslim,ze pol roka mi trvalo nez som sa zbavila depresii,bolesti a nez sa mi vratila chut na sex.
@zuzana0612 druhy mesiac sa poznazime viacej a uvidime...ale tento prvy mesiac bol pre mna narocny...len som sa testovala, zbytocne vyhodene peniaze a nehorazne sklamanie ked prisla MS...
ahojte babulky..mozem sa k vam pridat aj ja.. 🙂 ? s manzelikom snazilkujeme prvy mesiac a teraz som vo faze cakania, ci pride mrcha al. nie. velmi moc dufam, ze nie..ale asi by to bol skor zazrak, aby sa to podarilo takto viac-menej na prvy krat..ze?
@lili224 aj ja som skúšala ovu testy. ale tiež myslím, že zbytočne vyhodené peniaze. už mi radili, aby som si merala bt, ale to sa mi nechce. ráno mám budík na piatu do práce, a to mám problém sa vytrepať z postele, keby som mala ešte merať, tak nestihnem do práce prísť. a cez víkend som rada, že sa vyspím do siedmej- pol ôsmej, keby som mala ešte v sobotu a nedeľu o piatej sa budiť a merať.....tak ma porazí. bola by som ešte horšie s nervymi na tom, ako teraz
@t1na ano na druhý pokus 🙂
@mattuliatko30 nie iba ma boleli slabiny a včera som mala ružový výtok, preto som si aj test robila 🙂
@moonica ahoj moja odvolali ma z dovolenky som musela ísť do práce 🙂

@zuzana0612
@lili224
@natalyy
Keď budeme tehotné dáme stretko 😀