Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@zuzana0612
Ja žijem realitou a preto som pol dňa na koňovi 😀 😀 😀
@dasiacik to sa tak hovorí, keď sa motáš okolo domu, a v blízkom okolí.... 😀 😀 😀 sme skoro všetky z okruhu 50km jedna od druhej
@dasiacik presne, nápodobne. čučím sem a nevysávam, asi sa stratíme v prachu za chvíľu
@zuzana0612
A ja že okolo akého jedného komínu sa všetky motáme 😀 Ja mám svoj komín a nikomu nedám 😠 😀
@zuzana0612
Ja som mala problém ísť sa osprchovať 😲 😀 Radšej keby sme sa tým svojim chlapom venovali 😎
@natalyy
Podobne,moja.Verili sme,že náš prvý pokus o bábätku bude úspešný.Pekne sme si to naplánovali na dovolenku,všetko bolo úžasné,verili sme,že prídeme domov už s pokladíkom pod srdiečkom.Testovala som jak blázen o sto šesť,ale nič z toho.Ten pohľad na jednu čiarku ma zničil,pretože sme boli presvedčení,že to vyjde na prvý šup.Bolo to naivné.
Presne presne 🙂) tak dúfam že v najbližšiej dobe sa nám to podarííí 🙂 potom si dáme vedieť 🙂)))
Presne, všetko s úsmevom na tvári 🙂Aj ja Vám držím palčeky !! 🙂 Ja som si teraz kúpila kyselinu listovú a alchemikový čajík, to mi poradili baby 🙂
@ zuzana0612
ahoj Zuzi, si zo Senice? ja som zo Skalice...a tiez prvosnazilka...
to som rada, že Ti to robí radosť :D a inak už som sa pýtala či si na fb či nie? :D
@dasiacik moj teraz v podkroví robí konšturkciu na sadrokarton. dáva minerálnu vatu. potrebujeme to tam ešte zafoliovať a dať sadrokarton tento prípadne budúci týždeň. ale myslím, že už čoskoro príde. ja som tam bola s ním včera celý deň, nemohla som z toho dýchať, kašlala som a kýchala. otras. už tam mal iba niečo dorobiť dnes, ale asi sa mu moc nedarí.
@kikasi ja som z MY, drahý je z SE. teraz bývame dva a pol mesiaca neďaleko SE (v Sobotišti)
@dasiacik mne zase jedna baba povedala, že priberá z tej listovky. a neviem.....ja mám pocit tiež že sa nafukujem 😀 posledné tri mesiace. tak neviem, či je to z nej, alebo z toho manželského stavu 😀
@zuzana0612 mne to zas chutí ten čajík... nie je zlýý ;)

@dasiacik presne tak 😀 . my nežijeme, lebo nie sme na fb, ako tvrdia vyznávači fb 😀