icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

tanickaskorokubikova
29. okt 2012

@dasiacik hej vie som bola v takom šoku že som mu len napísala že to vyzerá tak že som 2v1 😀 😀 😀

kikasi
29. okt 2012

@zuzana0612 hej..Sobotište poznam, jazdime tade s drahym, ked ideme smer Nove Mesto a Orava.. 🙂 . robite rekonstrukciu domu? my mame rozostavany domcek a prave tiez nastava cas na dorabku stropu, takze manzelik uz si vsetko chysta, aby mohol davat mineralnu vatu.. som zvedava, ako to pojde 🙂 . a ako dlho snazilkujete..ak sa mozem spytat?

zuzana0612
29. okt 2012

@natalyy ja mám veľký problém ho hltať. neviem prečo. kedysi som pial gynastan na upravu cyklu. a fungoval. ten mi chutil. dnes som si dala nejaký na imunitu, ale tiež nič moc. ja som skôr na ovocné čaje

zuzana0612
29. okt 2012

@kikasi my sme kúpili pred dvoma rokmi dom a prerábame. chceli sme stavať, ale nebol vhodný pozemok. dva a pol mesiaca sme presťahovaní. máme spravené prízemie. podkrovie robíme teraz. ale to iba tak, aby sa to zaizolovalo. zatiaľ tie miestnosti nepotrebujeme, keď sme dvaja. aj tak máme tu dole tri izby a kuchyňu. my ideme teraz štvrtý cyklus skúšať. po svadbe sme boli na "svadobnej ceste" v tatrách, dostali sme svadobný dar, tak som to mala vyrátané na plodné dni, celá vytešená a nič.... ale ešte som to brala celkom dobre. tento cyklus som už ale dopadla horšie. strašná depka ma chytila. tri dni strach..... normálne nechuť ku všetkému. teraz mi končí ms, tak sa spamätávam 😀 . a vy kde staviate dom? koľko sa snažíte?

natalyy
29. okt 2012

@zuzana0612 no ja už akosi nepijem ovocné čaje, zelený čaj a tento alchemilka a iné nie 🙂

zuzana0612
29. okt 2012

@natalyy zelený je fajn, ten tiež pijem. ale tie ovocné skôr. zelený nechcem moc často, lebo pijem kávu

natalyy
29. okt 2012

@zuzana0612 ahá, a v tehotenstve sa môže kávu či nie? 🙂

moonica
29. okt 2012

@tanickaskorokubikova a ja ze si zmizla uz z tejto temy... ☹ 😉

tanickaskorokubikova
29. okt 2012

@moonica ale čo si 🙂 ja až s tebou pojdem 🙂

zuzana0612
29. okt 2012

@natalyy neviem, už som čítala, že nie, aj ano. vraj nie veľmi silná ano. a čo poznám baby, tak pijú kávu aj tehotné.

moonica
29. okt 2012

@tanickaskorokubikova zlata, uz som sa zlakla... ja som bola teraz v nakupnom centre , ze si kupim novu bundu aby som zahmala smutok. No bundu som nenasla ale kupila som si uplne ze hriesme drahe Lacoste cizmy 😲 Nesmiem mysliet na cenu lebo ich aj vratit pojdem. Ale snubenec do mna kuup si kuup ja ti ich zaplatim.. no tak nekup no, ked uz nebude babo budu cizmy 😀

natalyy
29. okt 2012

@zuzana0612 kažýd hovorí inaak,,aj ja poznám baby, čo pijú kávu celé tehotenstvo.

zuzana0612
29. okt 2012

@natalyy ja kávu momentálne neriešim. myslím, že káva nie je až taký problém. nefajčím a nepijem alkohol. tak to si myslím, že je dôležitejšie

tanickaskorokubikova
29. okt 2012

@moonica tak,tak potom bude aj babo aj čižmy 🙂

kikasi
30. okt 2012

@zuzana0612 no pekne, super, ze uz ste prestahovani..jasne, zatial staci len prizemie. aj u nas to mozno tak bude.. my staviame domcek v Skalici, ale to tak, ze som dostala pozemok od maminy, takze sme do toho isli. nie je sice uplne podla predstav (ja by som chcela taky na prizemny domcek), ale toto je v radovej zastavbe, takze dom na dome a je uzky, preto musi byt poschodovy domcek. ale zase sme usetrili kopec penazi. a chceli by sme sa stahovat tak buduci rok na leto...a tak tajne si zelame, aby sme si priniesli do noveho nove.. 🙂 . len je s tou stavbou kopec starosti, tak sme zacali so snazenim az teraz...prvy cyklus...tak ja zatial teraz len tak nesmelo dufam, a cakam ci pride za 8 dni menzes alebo nie. nechcem si nic namyslat...takze nejake tie bolesti podbruska a pichanie radsej vypustam, a cakam. ale je to hrozne to cakanie. juj..to mi je luto, ze sa to na tej svadobnej ceste nepodarilo..bolo by to krasne, ale verim, ze vam to urcite vyjde co najskor. pozeram, ze si priblizne rovnako vekovo ako ja..to ma velmi potesilo... 🙂, lebo som si tu pripadala celkom "stara" uz.. ☹

misha1986
30. okt 2012

@bubich no tak to je super, ked aj rodičia ťa v tom podporujú 🙂 a ktorý den cyklu si teraz? ja tomu nechávam volný priebeh, kedze ani neviem ci som vobec mala ovulku po vysadení antiky, ale myslím že áno bo ma pichali vaječníky taz na jednej a raz na druhej strane, tak dúfam že z toho nebudú dvojičky ak sa podarilo 😀 a teraz ma každý deň, bolí podbruško a tiež ma sem tam aj pichne raz na lavej a raz na pravej strane tak neviem, dnes som 16 DC....

misha1986
30. okt 2012

@mirkamirkaa ja chodím k nám na Malino
@bubich a u nás v Ružomberku na Maline brde ste neboli, tam je dosť riadny kopec a aj dlhá zjazdovka 🙂

zuzana0612
30. okt 2012

@kikasi to ti verím, že je so stavbou veľa starostí. my sme toho mali tiež dosť. a to prerábame. nemuseli sme vybavovať stavebné a také veci okolo, ako vy. ale stačilo aj to, čo bolo. človek by neveril, s čím sa stretne. a to máte teda veľkú výhodu, keď si dostala pozemok. tým ste veľa ušetrili. my máme tiež taký užší pozemok. tiež sme chceli taký širší rozľahlejší. takže je dom tiež s podkrovím. ja som ešte o niečo staršia ako ty. o mesiac a týždeň budem mať 32. niekedy si pripadám stará (hlavne teraz, keď ide cyklus za cyklom a nič).

moonica
30. okt 2012

@tanickaskorokubikova No ako ? Testovala si rano??

mia005
30. okt 2012

@kikasi Ahoj, ja som tiež z SI, ale teraz bývam už pár mesiacov v SE. Sa teším, že som tu natrafila na niekoho "od nás" 😉

t1na
30. okt 2012

no co babenky...dari sa vam snazilkovat? ja mam pocit ze ked to uz tento mesiac nevyjde tak potom neviem kedy 😝

moonica
30. okt 2012

@t1na No, to som mala aj ja tento mesiac a prislo ☹

mattuliatko30
30. okt 2012

@tanickaskorokubikova ahoj...tak ako?..robila si testík ráno????...sme zvedavé 😉

mattuliatko30
30. okt 2012

@moonica neboj...raz to vyjde...a možno už čoskoro 😉

t1na
30. okt 2012

@moonica som optimista...kym nedojde mrcha, nevadi raz to musi prist

bubich
30. okt 2012

@natalyy inak babule, odkedy uzivam kyselinu, tak aj ja mam lepsiu plet...teraz cez vikend som si to uvedomila, ze som sa uz dlho netrapila s nejakym klenotom na tvari a ked sa aj nahodou nieco objavilo, tak na druhy den bol prec, predtym sa mi liecil aj tyzden...alebo to este bude aj pravidelnou telesnou laskou s chlapmi nasimi 🙂

mirkamirkaa
30. okt 2012

@natalyy treti cyklus,

mirkamirkaa
30. okt 2012

@misha1986 este som nebola nikdy na maline, takže fajne tam je hej?

t1na
30. okt 2012

@mirkamirkaa kedy ides pre tu kartu?

mirkamirkaa
30. okt 2012

@t1na no dneska by som mala ist lebo aj tak potrwebujem ist do mesta snad ju tam este odchytim a ked nie tak zajtra lebo robi poobede. Ja si myslim,.že tento mesiac mi ten alchemilkový caj pomože ku MS,že dostanem nacas ale keby som nedostala tak to by som sa tešila že som v tom