icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

misha1986
30. okt 2012

@radka288 kašli na teplotu 😉 po prvé meškajú ti a mala si ružové špinenie

misha1986
30. okt 2012

@zabka888 presne aj mna tak bolí podbruško

radka288
30. okt 2012

@misha1986 jasne zajtra rano testujem, nemam pocit ze by som mala dostat 🙂 len sa bojim este tesit 🙂

misha1986
30. okt 2012

@radka288 neboj sa a pred tým si mala aké pocity alebo príznaky po..?

radka288
30. okt 2012

@misha1986 no obcas ma pobolieva brucho ale omnoho menej ako inokedy, a prsia tak isto...mna bolievaju od ovulacie silno a teraz iba slabo a uz aj prestali...a to ma vzdy bolievaju este prvy den MS..uz som z toho jelen..odkedy sa snazime kazdy mesiac je na mne nieco divne 🙂 potom sa pozorujem ako sibnuta

christie12
30. okt 2012

@radka288 zeby dalsia tehulka? 🙂 daj vediet , ked testnes..
juuj baby tehule sa s vami vrece roztrhlo 🙂

radka288
30. okt 2012

@christie12 dam vediet 🙂 som zvedava ako slak..chcem aby som aj ja z toho vreca vypadla 🙂)

christie12
30. okt 2012

@radka288 niesi sama 😀
drzim palec 😉

radka288
30. okt 2012

@christie12 dakujem, aj ja tebe 🙂

mirkamirkaa
30. okt 2012

@tanickaskorokubikova zavidim ti v dobrom a opatruj sa 😉

kikasi
30. okt 2012

@zabka888 ahoj zabka, ja to mam uplne rovnake, v podstate mi to zacalo hned 2 dni PO, a neni to cely den, len obcas..trosku mi to pripomina krce, a obcas to celkom dost zacne pichat...na jednej ci druhej strane, neviem ale, co by to mohlo byt. mam take "stavy" prvykrat...

kikasi
30. okt 2012

@mia005 ahaa..no super 😉 , aj planujete svadbu? ci az potom, keby sa zadarilo babo..?

zabka888
30. okt 2012

@misha1986
@kikasi baby čo to? hmm, ja to tiež nepoznám, som zvedavá čo z toho budeme mať nakoniec 😉

mirkamirkaa
30. okt 2012

baby podla aplikácie ovuwiev je dnes ten najlepsi den na sexik, a podla posledných 3 cyklov mi táto aplikácia vypočítala,že o 2 dni mam ovu tak mi držte prsty nech to vyjde už koínečne nech sa pripojim k tehulkam 🙂

mirkamirkaa
30. okt 2012

@moonica ty mas tiež aplikáciu ovuwiev a podla teba ovulácia ti prebieha vtedy ked ti to vypočita tato aplikácia alebo nie?

kikasi
30. okt 2012

@zuzana0612 tak to si ma teraz mooc potesila 😀 , ze krbom vykurime vsetko..nemame velky dom, a krb mame planovany do obyvky, s tym, ze rozvody pojdu hore pravdepodobne do kazdej izby. a podlahove topenie mame planovene len dole - t.j. chodbicka, kupelna, pracovna a kuchyna s obyvkou, a hore uz nie. my mame projekt robeny na mieru, lebo okrem toho ze je to uzky plac, tak je este uplne krivy = ziadny pravy uhol..takze to bolo celkom tazke nakreslit, ale este tazsie postavit. a tom som este strasne zvedava, az budeme robit kuchynu a tak..ako budu vsetci nadavat 🙂 , ale co uz. juj..to ma mrzi, ze ste mali problemy s oknami...my s oknami nastastie nie, mame ich asi 2 tyzdne nove, tak sa vytesujem 🙂. a ake mate okna..plastove ci drevene? a pracujes v SE?
hej...sme na tom rovnako....tiez sa necitim na tolko rokov...a viem, ze aj ked je to tazke..treba vzdy verit a pozerat sa na vsetko s optimizmom.

bubich
30. okt 2012

@misha1986 urcite by si zvladla aj dve, neboj nic 🙂 a co sa priznakov tyka tak boli ma podbrusko a som unavena dost, normalne zaspim hocikde (teda ked je to mozne samozrejme) 😀
dneska som dost behala a citim taky tlak v podbrusku celom. ale uz to kludne mozu byt aj moje dni prichadzajuce, lebo pred tym ako dostanem, tak ma zvyklo boliet dost silno a aj par dni pred tym...ale zacinam byt netrpezliva, lebo vlastne z negativneho vysledku sklamana zatial nebudem, len by som uz chcela vediet ze na com som

zuzana0612
30. okt 2012

@kikasi my máme okná plastové, exteriér hnedé, interiér biele. určite krbom vykúrite, ak máte obyvačku alebo teda ten krb uprostred domu. my máme v prízemí, obyvačku, kuchyňu, spálnu. krb je tak uprostred. kúpelka a pracovňa sú od krbu tak 8 metrov tuším, tak tam máme v tom rozvode ťažný ventilátor a tiež to vykúri tú kúpelku a pracovňu. do podkrovia máme rozvody tri. jeden do jednej izby, druhý do druhej izby a tretí je rozdvojený do chodby a kúpelky. teplo stúpa nahore, takže tam je uplne teplúčko. mali sme fakt dobrého krbára.
ja pracujem v MY. a ty? pracujem na finančnom jednej zahraničnej firmy.

kikasi
30. okt 2012

@zabka888 neviem neviem..ale nejako sa neodvazujem ani dufat, ze by .... 🙂 , tak sa tym radsej moc nezaoberam, ale pobolieva ma to dost a v tychto poslednych dnoch pravidelne...

lili224
30. okt 2012

Ahojte baby 🙂 prajem krasny vecer...dnes zacinam s cajikom co mi tu poradili baby 🙂 chuti celkom fajn 🙂

tanickaskorokubikova
30. okt 2012

Kočky prosím poraďte mi zdá sa mi že mám pootvorený krčok :(

moonica
30. okt 2012

@mirkamirkaa no ja som si ju tak nastavila podla dlzky cyklu, lutealnej fazy a ked som si raz ovu oznacila, tak mi ju ukazuje presne. Ovu sa moze pohybovat , ale kym som si ju ja nenastavila ukazovalo mi ju skor... Ale vzdy mi ms ukaze presne ja nechapem podla coho , lebo ked sa mi pohybuje den dozadu dopredu ona to vie. Nechapem :D

kikasi
30. okt 2012

@zuzana0612 aj mne sa viac pacia hnede okna. no, krb mame celkom v strede, takze by to malo byt v pohode. juj..uz sa tesim, az si zakurim v krbe a sadnem si a budem len tak kukat a pocuvat praskot.. 🙂. len sa mi to zda este nekonecne dlha doba, ked vidim kolko tam je prace. a kto vam robil krb, resp. odkial ste ho mali? lebo my prave zhaname kontakty..ten krb by sme chceli poriesit tiez v tomto obdobi. ja pracujem tiez v zahranicnej firme, v Skalici... ako technik kvality.🙂

mirkamirkaa
30. okt 2012

@tanickaskorokubikova teraz by ,mal byt tvrdy nie?

mirkamirkaa
30. okt 2012

@moonica to co je lutealna faza? a jak si to tam mám nastavit?

tanickaskorokubikova
30. okt 2012

@mirkamirkaa no tvrdý je len má takú jamku

christie12
30. okt 2012

@tanickaskorokubikova sledovala si si krcok aj predtym?

tanickaskorokubikova
30. okt 2012

@christie12 no ale len tak sem tam, je tvrdý a trošička pootvorený ale mám aj hlien tak neviem, ten by pred Ms nemal byť

mirkamirkaa
30. okt 2012

@tanickaskorokubikova podla mna tam ta jamka furt je ci nie? a ked mas hlien tak si tehu

mia005
30. okt 2012

@kikasi planujeme aj svadbu aj babo.uvidime co bude skor.chystame sa prerabat dom,tak to mame teraz veseljsie.este sa chystam na statnice,pisem diplomovku,tak to mame nabite 🙂