Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mattuliatko30 ahoj mojka.mne mrska uz konci tak ideme snazilkovat 😉 nooo micka a myslis ze pride? Bodaj by neprisla joj by som sa tesila s tebou moc 😉 😉 a inak sa da dned nas pustili o 11:00 z roboty lebo sme nemali co robit tak super 😉
@mirkamirkaa paráda treba sa teraz snažiť každý deň 😉 som zvedavá ako tu dopadneme všetky tento mesiac 😝
@mistisa držím ti palčeky..nech dobre posnažilkujete a už úspešne....mrcha príde...isto hej...chce to len čas, nech sa spamätá z liekov
hej, presne ako pises, som vysadila, mrcha prisla presne uplne a toto je teda vlastne druhy cyklus bez antiky a prvy mesiac co si nedavame pozor ...takze vlastne o jeden cyklus bez anitky mam navyse od teba, ale snazilkujeme rovnako 🙂 dneska som 25 DC ked dobre pocitam ... ten prvy mesiac sme sa este ako tak snazili si davat pozor, ale potom ked zrazu drahy zahlasil, ze chce mat babo, tak som zistila, ze ja chcem presne to iste 🙂 takze budeme snazilkovat spolu
musim off, lebo v praci totalna nestihacka. do nedele som odcestovana, budem mimo signalu internetu 😠 , ale v pondelok sa ukazem. uzite si volno, ak mate predlzene ako ja 🙂
Kočky,kde sa najviac oplatí kupovať ovu testy?
baby kde ste???
Dievčatá myslim,že ste písali že je ťažké zohnat mamatest 10 ja som sla do lekárne že si kupim aj alchemilkový caj na aby som mala na buduci cyklus ktorý dufam nebude a kupila som si balenia mamatestu 2+2 zdarma za 3,48eur, tak sa teším. A to bývam v Sobranciach pri Ukrajinskej hranici blízko 😉
@misha1986 poviem ti z vlastnej skusenosti, vysadila som anti v januári a 4 cykly som mala normálne presne som vedela kedy je ovu lebo taký hlien som v živote namala ako v den ovu a ani také bolesti, mohli sme sa radsej snažit vtedy lebo teraz nemam pravidelne a hlien mam len taky riedky číry. Mohla som byt už možno tehu ale som si myslela že treba čakat kym sa telo vyčistí a to som spravila chybu.
@misha1986 hej, cyklus mam pravidelny. a pred dvoma romki som mala na rok prestavku v uzivani antiky a mala som uplne presne cyklus...len teda pri tabletkach som nemala take bolesti pri MS, ani som ovulku necitila, co teraz citim a poriadne, raz som mala z praveho vajecnika, teraz z laveho...a pocas tej rocnej prestavky v uzivani som mala tiez ovulku na striedacku pekne...takze vobec sa dopredu neboj ze by si mala mat nejaky problem, lebo pevne verim, ze nebudes mat a vlastne ze ziadna z ans tu nebude mat nejaky problem a vsetko pojde ako po masle 😝
@mirkamirkaa tak ten doktor mal snád pravdu, necháme sa prekvapiť. zatial mi fakt nič nie je, len som mala bolesti pri ovu a teraz neviem dako nič.....
picha ma lavy vajecnik, verim ze som neprechladla...ale to pichanie je to dost silne niekedy 😒
@mirkamirkaa povedz si, ze vsetko je tak ako ma byt....drzim palce aby sa co najskor podarilo...sak teraz mas tusim "aktivne" dni, nie? tak vela laaasky uspesnej prajem :D
@misha1986 keby že sa čas vrátil tak radšej začnemhned lebo teraz je to na ......! A bola som pri dokine vybrat kartu a zas ma dovolenku pre skolenie ta aby ju porazilo už
@t1na možno si 2v1 😉 bola som pri dokine a zas ma dovolenku pre školenie
@bubich dakujem ano ano snažilkujeme poriadne 😝
@mirkamirkaa jaaj ta si sa potesila co? kedy pojdes zase? radsej si zavolaj dopredu ci robi, aby si tam nebehala zbytocne
@mirkamirkaa ja som radšej hne´d lebo som počula, že potom dlho čakali kým otehotneli, ked si dali pauzu, ale už sa vám to zadarí, verím tomu, tak šup dnes na to !!!

@kikasi mňa posledné dni zase bolí hlava. neviem, čo to má byť. od štvrtka minulý týždeň. v piatok dorazila ms. čo teda mala až v nedeľu. a v pondelok bola fuč. tiež neviem, čo to má byť. lebo od kedy sa snažíme, mám stále nejaké divné pocity. raz som dva týždne nafúknutá, potom ma hlava bolí. no neviem