icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

zuzana0612
31. okt 2012

@kikasi mňa posledné dni zase bolí hlava. neviem, čo to má byť. od štvrtka minulý týždeň. v piatok dorazila ms. čo teda mala až v nedeľu. a v pondelok bola fuč. tiež neviem, čo to má byť. lebo od kedy sa snažíme, mám stále nejaké divné pocity. raz som dva týždne nafúknutá, potom ma hlava bolí. no neviem

mistisa
31. okt 2012

@mattuliatko30 ahoj mojka.mne mrska uz konci tak ideme snazilkovat 😉 nooo micka a myslis ze pride? Bodaj by neprisla joj by som sa tesila s tebou moc 😉 😉 a inak sa da dned nas pustili o 11:00 z roboty lebo sme nemali co robit tak super 😉

radka288
31. okt 2012

@kikasi dakujem 🙂..no ved aj ja som si to vsimla iba dnes rano :D drz sa

misha1986
31. okt 2012

@bubich a kedy si vysadila? no som zvedavá na nás dve 🙂

misha1986
31. okt 2012

@mirkamirkaa paráda treba sa teraz snažiť každý deň 😉 som zvedavá ako tu dopadneme všetky tento mesiac 😝

mattuliatko30
31. okt 2012

@mistisa držím ti palčeky..nech dobre posnažilkujete a už úspešne....mrcha príde...isto hej...chce to len čas, nech sa spamätá z liekov

mia005
31. okt 2012

@kikasi ďakujeme 🙂 My ideme prerábať starší dom, takže to bude tiež o nervy zrejme.. Nielen kvôli vybavovačkám 😒

bubich
31. okt 2012

@misha1986 vysadila som v septembri, takze vlastne toto je prvy cyklus bez antiko a citim sa bez tabletiek straaasne dobre. Nikdy mi nerobili tabletky problemy nejake ani nic, ale bez tych tabletiek je to take ine 😝

misha1986
31. okt 2012

@bubich tak mrcha ti prišla prvý krát ked si vysadila antiku normalne ako mala a dalsi cyklus si teraz bez, ci ako? ja som vysadila teraz v októbry, prišla mrcha normalne po 7 dnovej pauze a hned sme sa snažili.... teraz si ktory DC

bubich
31. okt 2012

hej, presne ako pises, som vysadila, mrcha prisla presne uplne a toto je teda vlastne druhy cyklus bez antiky a prvy mesiac co si nedavame pozor ...takze vlastne o jeden cyklus bez anitky mam navyse od teba, ale snazilkujeme rovnako 🙂 dneska som 25 DC ked dobre pocitam ... ten prvy mesiac sme sa este ako tak snazili si davat pozor, ale potom ked zrazu drahy zahlasil, ze chce mat babo, tak som zistila, ze ja chcem presne to iste 🙂 takze budeme snazilkovat spolu

saffi
31. okt 2012

musim off, lebo v praci totalna nestihacka. do nedele som odcestovana, budem mimo signalu internetu 😠 , ale v pondelok sa ukazem. uzite si volno, ak mate predlzene ako ja 🙂

bubich
31. okt 2012

@misha1986
@bubich prepac, prvy krat som sa vyjadrila nejasne a nespravne 🙂 snazilkujeme rovnako, antiko som vysadila o mesiac skor...ty sa preco furt bojis, ze by antiko mohla sposobit nejake problemy?

misha1986
31. okt 2012

@bubich hej o jeden cyklus si navyše odo mna, ale som rada že niekto kto snažilkuje ako ja hned po vysadení antiky ja som dnes 17DC a cyklus máš po antike pravidelný?

misha1986
31. okt 2012

@bubich neviem . môžu byť dvojičky a bojím sa aký budem mať cyklus, ak náhodou sa teraz na prvý šup nezadarilo

dasiacik
31. okt 2012

Kočky,kde sa najviac oplatí kupovať ovu testy?

misha1986
31. okt 2012

baby kde ste???

mirkamirkaa
31. okt 2012

Dievčatá myslim,že ste písali že je ťažké zohnat mamatest 10 ja som sla do lekárne že si kupim aj alchemilkový caj na aby som mala na buduci cyklus ktorý dufam nebude a kupila som si balenia mamatestu 2+2 zdarma za 3,48eur, tak sa teším. A to bývam v Sobranciach pri Ukrajinskej hranici blízko 😉

mirkamirkaa
31. okt 2012

@misha1986 poviem ti z vlastnej skusenosti, vysadila som anti v januári a 4 cykly som mala normálne presne som vedela kedy je ovu lebo taký hlien som v živote namala ako v den ovu a ani také bolesti, mohli sme sa radsej snažit vtedy lebo teraz nemam pravidelne a hlien mam len taky riedky číry. Mohla som byt už možno tehu ale som si myslela že treba čakat kym sa telo vyčistí a to som spravila chybu.

bubich
31. okt 2012

@misha1986 hej, cyklus mam pravidelny. a pred dvoma romki som mala na rok prestavku v uzivani antiky a mala som uplne presne cyklus...len teda pri tabletkach som nemala take bolesti pri MS, ani som ovulku necitila, co teraz citim a poriadne, raz som mala z praveho vajecnika, teraz z laveho...a pocas tej rocnej prestavky v uzivani som mala tiez ovulku na striedacku pekne...takze vobec sa dopredu neboj ze by si mala mat nejaky problem, lebo pevne verim, ze nebudes mat a vlastne ze ziadna z ans tu nebude mat nejaky problem a vsetko pojde ako po masle 😝

misha1986
31. okt 2012

@mirkamirkaa tak ten doktor mal snád pravdu, necháme sa prekvapiť. zatial mi fakt nič nie je, len som mala bolesti pri ovu a teraz neviem dako nič.....

misha1986
31. okt 2012

@bubich uvidíme, ja som pred tým ako som brala antiku mala dlhý cyklus 34- 35 dní

t1na
31. okt 2012

picha ma lavy vajecnik, verim ze som neprechladla...ale to pichanie je to dost silne niekedy 😒

bubich
31. okt 2012

@mirkamirkaa povedz si, ze vsetko je tak ako ma byt....drzim palce aby sa co najskor podarilo...sak teraz mas tusim "aktivne" dni, nie? tak vela laaasky uspesnej prajem :D

mirkamirkaa
31. okt 2012

@misha1986 keby že sa čas vrátil tak radšej začnemhned lebo teraz je to na ......! A bola som pri dokine vybrat kartu a zas ma dovolenku pre skolenie ta aby ju porazilo už

mirkamirkaa
31. okt 2012

@t1na možno si 2v1 😉 bola som pri dokine a zas ma dovolenku pre školenie

mirkamirkaa
31. okt 2012

@bubich dakujem ano ano snažilkujeme poriadne 😝

bubich
31. okt 2012

@misha1986 to ze nic necitis teraz nemusi vobec nic znamenat...vela kociek pisalo o vsetkych moznych priznakoch a nakoniec neboli tehu...predstav si to sklamanie..takze takto ked ani necakas ze by si mohla byt a budes, tak aspon budes mat krasne prekvapko 😀

t1na
31. okt 2012

@mirkamirkaa jaaj ta si sa potesila co? kedy pojdes zase? radsej si zavolaj dopredu ci robi, aby si tam nebehala zbytocne

misha1986
31. okt 2012

@mirkamirkaa ja som radšej hne´d lebo som počula, že potom dlho čakali kým otehotneli, ked si dali pauzu, ale už sa vám to zadarí, verím tomu, tak šup dnes na to !!!

bubich
31. okt 2012

@misha1986 mozno ani ziadny cyklus nebude, ked sa tak poctivo snazite 😀 a mas to vyriesene