Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@misha1986 tak ja castejsie ako inokedy, ale pijem teraz viac cajikov aj vody tak si myslim ze to je z toho...vies niekedy si poviem som tehotna lebo toto tamto....ale potom si poviem ze si to len namyslam, nechcem byt sklamana tak nejako to velmi neriesim, aj ked je to velmi tazke, lebo po babatku tuzime velmi
@t1na ani mi nehovor, nervy som hned chytila, počuj ked dnes mam 12DC este mam pit alechemilku či nie?
@misha1986 aj ja verím, včera som už mala hlien večer ale nebolel ma vaječník tak neviem, ved ked to nevijde teraz znova tak ja si dovtedy už vybavim tu kartu a nova dokina mi porobí vysetrenia anastavi na lieky aby som mala presný cyklus. potom sa určite zadarí verím tomu silno
@misha1986 aha uz som si precitala ze papas zinok a kyselinu
@mirkamirkaa moja netusim nepila som ju skusim mrknut na net nieco precitat o tom
@mirkamirkaa citam zeby sa mal pit do ovulky potom uz nie...ale su baby co ho pili stale tak ako chces, skus sa opytat niekoho komu pomohla
@t1na všade pisu že do ovulky, tak asi už nie kde všetci doktori uvádzaju že ovulka je medzi 12-16DC tak asi už radsej nebudem pit keby anhodousom otehu tak aby sa niečo nepokaslalo
@t1na dakujem
Kočky,mňa strašne bolia vaječníky ☹
@dasiacik ano mala som ho aj naposledy ked som mala ovu a cely den ma velmi bolel vajecnik, ale len jeden. Ja ovu testom uz moc neverim. Velmi zavysi kedy ho robis kolko si pred tym pila. Za den som si aj 3x robila a raz ukazal 2x nie. Mozno mas teraz ovulku. Kolko dnovy DC mavas? A hlienu mam pocit,ze mam tiez nie vela...
@moonica
No,ten test som včera robila okolo 12tej a skoro 2 hodiny pred tým som nepila.Nechcem tie testy už ani vidieť 🙄
Cyklus mám tak 28-29 dňový.A ty?teraz si vlastne v akom štádiu?Máš ovu,či čakáš,resp.nečakáš na mrchu? 😀
ja mávam hlienu dosť,len je skôr taký hustý zo začiatku a potom ako voda.Žiadny bielok 😒
@dasiacik prepáč,že vám do toho vstupujem aj ja mam cca od 10dc taký hustý a potom číri a riedky tiež nie vaječný bielok a že vraj to je v poho aj vcera som mala taký riedky piresvitný a tak viac som ho mala lebo som sa citila vlhká dost
Kocky a aky by mal ten hlien spravne byt?
@mirkamirkaa
Ano,aj ja cítim dosť vlhko,ale bielok nikde 😖

@t1na aj mna pichalo a ťahalo raz na jednej a raz na druhej strane a potom ma bolelo podbruško riadne...ako keby mi tam niečo zavadzalo a teraz nič, sem tamma bolia prsia, ale to mna stále počas celého cyklu nejako