icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mirkamirkaa
31. okt 2012

@dasiacik to nevadi podla mna ved nemožme mat vsetky bielok v nohavičkách 😀

mirkamirkaa
31. okt 2012

@dasiacik to je ovu podla mna a ked mate sex tak ta to neboli? ja ked mam ovu tak pri sexiku ma boli na jednej strane

dasiacik
31. okt 2012

@mirkamirkaa
Júúj,včera bolelo.Ale,ovu nemám pravdepodobne-včera som robila test a bol negatívny 😒 Možno som len prechladnutá...

mirkamirkaa
31. okt 2012

@dasiacik no neviem neviem ja si pre istotu ani tie ovu testy vobec nerobim dost stresujem aj bez toho

dasiacik
31. okt 2012

@mirkamirkaa
To bol môj prvý a asi aj posledný 😒 S mojkom na to pozeráme ako teliatka,lebo sme si boli istý,že ovu mám 🙂

misselin
31. okt 2012

@dasiacik moja ja som si nikdy v zivote nerobila ovu testy akosi im neverim 😒 ked si si nie ista tak zajdi za dr a opytaj sa jej a ona ti povie kedy ju mas pravdebodobne ja som si pretym myslela tak 6 dni po mrche a ona my to potvrdila 😉

dasiacik
31. okt 2012

@misselin
To včera bol môj prvý,len taký na skúšku,že ako to vôbec funguje 😀 6 dní po mrche? 🤐 Fíha,skoro,nie?

misselin
31. okt 2012

@dasiacik no veru skoro 😀 ale ja byt tebou tak by som ho vobec nerobila viacej ved sama troska seba musis poznat 😉 a urcite sa zadari

dasiacik
31. okt 2012

@misselin
Výtok mám tak na ten 11ty,12ty deň,ale či je to ten správny,to neviem 😅

misselin
31. okt 2012

@dasiacik podla mna urcite ano a ak ta picha do vajecnika tak urcite 😀

dasiacik
31. okt 2012

@misselin
Skôr si myslím,že som prechladnutá 😎

misselin
31. okt 2012

@dasiacik tak radsej sa snazte kazdy druhy den a budes to mat poistene 😀

dasiacik
31. okt 2012

@misselin
No,jo,len niekedy sa nedá časovo 🙂

misselin
31. okt 2012

@dasiacik no tak take rychlovky to stihate 😀 😀

dasiacik
31. okt 2012

@misselin
Ehm 😵

misselin
31. okt 2012

@dasiacik 😀 😀 😀

tanickaskorokubikova
31. okt 2012

@moonica jooj nech máš pravdu 🙂

kikasi
31. okt 2012

@zabka888 tak to ti verim, po 3 mesiacoch je to horsie, ako ja po prvom. ale urcite ano..vsetko bude tak, ako to ma byt.. 😉 , aj babatka v nasich zivotoch. ja sa od rozmyslania nad tym, ci ano alebo nie odreagovavam premyslanim o domceku..zariadenie a tak, a u toho sa uplne zrelaxujem.. 🙂

kikasi
31. okt 2012

@zuzana0612 uf, tak ked bola ms len taka kratka, tak to by mohlo nieco dobre znamenat, nie..?neskusila si testik? ako tak pozeram, tak je to bezne taketo divne stavy..lebo aj ja to mam a deje sa so mnou nieco, co dovtedy nie. dnesok bol fakt extrem..ma asi kazde dve hodiny z nicoho nic napinalo v praci.."uzasne".. 😒

kikasi
31. okt 2012

@mia005 to tiez..budete to mat narocne. a este aj tu skolu do toho..a kam vlastne chodis?

zuzana0612
31. okt 2012

@kikasi test som robila deň pred ms a nič. nemyslím, že by bol teraz pozitívny. neviem, čo to znamenalo. a ty si koľký deň cyklu? neskúšala si? neviem, či je to podvedomím alebo čím, že začne mať žena také divné stavy, keď sa začne na mimcu pracovať.

mia005
31. okt 2012

@kikasi chodim do Banskej Bystrice :D

zabka888
31. okt 2012

@kikasi Tak to ano 😉 aj ja by som potrebovala také odreagovanie, len my už máme zariadnené 😀 už len detskú izbičku nám treba zariadiť 😉 snád sa aj toho dočkáme 🙂

katka2309
31. okt 2012

@saffi vitgaj u nas 🙂 ...ako dlho ste uz v procese?

katka2309
31. okt 2012

@misha1986 ja ano....dobrala som ATK od zaciatku oktobra sa snazime....tak som zvedava ci sa mrska v sobotu dostavi alebo nie.

katka2309
31. okt 2012

@bubich jeeej tak to som na tom rovnako....mrchu necakam v sobotu 😀

luciaoenaova
31. okt 2012

ahojte, som tu prvý krát a vidím že v tom bohužial nie som sa... ☹ snaženie, snaženie a snaženie, ale zopár info nie je naškodu 😉

katka2309
31. okt 2012

@bubich tak podme necakat spolu...ja naivka som robila uz vcera test...First Response, vraj az 6 dni pred menstruaciou dokaze odhalit tehotenstvo...ale nejako neodhalil...tak si pockam na sobotu a uvidim 🙂 ...daj vediet ako si dopadla 😉

katka2309
31. okt 2012

@luciaoenaova tak vitaj u nas 😉 ...veru trochu moralnej podpory neublizi.

t1na
31. okt 2012

@tanickaskorokubikova si si robila testik? ako dopadol?