Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@dasiacik to je ovu podla mna a ked mate sex tak ta to neboli? ja ked mam ovu tak pri sexiku ma boli na jednej strane
@mirkamirkaa
Júúj,včera bolelo.Ale,ovu nemám pravdepodobne-včera som robila test a bol negatívny 😒 Možno som len prechladnutá...
@dasiacik no neviem neviem ja si pre istotu ani tie ovu testy vobec nerobim dost stresujem aj bez toho
@mirkamirkaa
To bol môj prvý a asi aj posledný 😒 S mojkom na to pozeráme ako teliatka,lebo sme si boli istý,že ovu mám 🙂
@moonica jooj nech máš pravdu 🙂
@zabka888 tak to ti verim, po 3 mesiacoch je to horsie, ako ja po prvom. ale urcite ano..vsetko bude tak, ako to ma byt.. 😉 , aj babatka v nasich zivotoch. ja sa od rozmyslania nad tym, ci ano alebo nie odreagovavam premyslanim o domceku..zariadenie a tak, a u toho sa uplne zrelaxujem.. 🙂
@zuzana0612 uf, tak ked bola ms len taka kratka, tak to by mohlo nieco dobre znamenat, nie..?neskusila si testik? ako tak pozeram, tak je to bezne taketo divne stavy..lebo aj ja to mam a deje sa so mnou nieco, co dovtedy nie. dnesok bol fakt extrem..ma asi kazde dve hodiny z nicoho nic napinalo v praci.."uzasne".. 😒
@kikasi test som robila deň pred ms a nič. nemyslím, že by bol teraz pozitívny. neviem, čo to znamenalo. a ty si koľký deň cyklu? neskúšala si? neviem, či je to podvedomím alebo čím, že začne mať žena také divné stavy, keď sa začne na mimcu pracovať.
ahojte, som tu prvý krát a vidím že v tom bohužial nie som sa... ☹ snaženie, snaženie a snaženie, ale zopár info nie je naškodu 😉
@luciaoenaova tak vitaj u nas 😉 ...veru trochu moralnej podpory neublizi.
@tanickaskorokubikova si si robila testik? ako dopadol?

@dasiacik to nevadi podla mna ved nemožme mat vsetky bielok v nohavičkách 😀