Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@kikasi tak to by naozaj bolo skoro. týždeň ešte vydržíš a potom uvidíš 😉
@t1na stále slabunký 🙂 ale nevadí mrcha už dva dni nikde 🙂
@tanickaskorokubikova
Už ani nepríde 😀
@dasiacik tak to by som jej radila 🙂
@tanickaskorokubikova
Daj recept na to ako dobre zamiesiť 😀
@dasiacik fúúúú neviem ti povedať 🙂 bolo to ráno a mne sa veľmi ale veľmi výnimočne nechcelo 🙂
@tanickaskorokubikova
Mne sa furt nechce,to by som už musela mať aspoň 5 detí 😀
@zuzana0612 hej hej..musim este tych par dni vydrzat a potom budeme chytrejsi.. 🙂.
@zabka888 veru, snad sa to coskoro podari vsetkym z nas..aby sme sa dlho netrapili a aj mohli zmenit forum 🙂 . dnes ta zase pobolieva podbrusko? a okrem toho..ako sa citis? no..ja dnes v podbrusku citim taky zvlastny tlak, ani nie ze bolest..tazko to opisat, proste vnimam ho stale skrz ten tlak tam. ale inak sa dnes citim uplne normalne.. 😒
@tanickaskorokubikova ..jeej..tak drzim tuho palecky, aby uz ms neprisla a namiesto nej za nejaky cas prislo miminko.. 😉
@kikasi ja ešte len začínam mesiac. takže ja mám čakanie dlhšie
@tanickaskorokubikova no super ale je už trošku silnejsia ta ciarka oproti prvemu testu? aj ja som si kupila mamatest 10tkový
@dasiacik mne sa večer chce stále len ráno ee 🙂
@kikasi Ďakujeeem 🙂
@mirkamirkaa nie nieje silnejšia ale prvý test som si robila mamatest a drhú bol nejaký gravitest či také čosi a vraj sa nedajú porovnať dva od roznych výrobcov 🙂
@tanickaskorokubikova tesim sa 😉
bolest brucha ako pred mrchou, v noci neskutocne pichanie praveho vajecnika, manzelik sa uz obliekal ze ideme na pohotovost, po 2minutach to nakoniec preslo...dnes na obede u znamych som myslela ze vytyckujem prve susto aj ked obed bol vyborny...ked uz teraz nie som tehotna tak sa musim dat liecit, nehovorim o castom pisani a tocenie hlavy, da sa toto vsetko privolat psychikou? pytam sa sama seba
@t1na ty si tehu už určite ktorý den si? ved sprav si test
@mirkamirkaa myslim ze je este skoro na test mam dostat mrchu az 11teho
@t1na to este 10 dni , tak to neviem či tak skoro by si už mala nejake tehu príznaky ale nikdy nehovor nikdy 😀
@t1na ahoj, tiež by ma zaujímalo, do akej miery si vie žena nahovoriť príznaky. Nedávno som myslela že sa zadarilo,nakoniec to dopadlo tak, že som dostala neskutočné bolesti v noci, priateľ ma našiel na zemi, už som nevládala od bolesti. Prišla mrcha, dosť krutá, takú nemávam. Po debate so známym, zdravotníkom (len na dialku, pretože som v zahraničí) to vyzerá na cystu a tá mohla spôsobiť falošné príznaky. Tak som sa zbytočne tešila. Teraz sa teším domov a idem sa dať komplet do poriadku,aby som bola pripravená snažilkovať. A držím palce, na test je možno ešte skoro, ale každá sme iná, keď jedna ešte nič necíti, druhá už blinká takže...🙂
@misha1986 si prechladnutá?
@tanickaskorokubikova
Ráno je to fááájn 😀
@dasiacik no vidíš 🙂 tak potom si to už len užívať 🙂
@tanickaskorokubikova prepáč že ti tu takto skáčem do temy...ale náhodou som si vas tu prečitala (dufam nevadi ) ... a chcem ti povedať ze neboj sa toho ze slaba čiarka...mojka kamaratka dva týzdne po meškani ziadna čiarka ani len tienik...tak išla k doktorke že asi nejaky zapal...a ona jej povedala že čaka babatko...tak len to ti chcem ze test nie je az taky spolahlivý 🙂 drzkam palce !!!

@zuzana0612 ja som este neskusala test, este je podla mna skoro, ms ma prist za 7 dni....tak cakam, a cim dalej tym viac premyslam a skumam tie divne pocity, co mam. fakt je ta psychika svina..som si to doteraz vobec neuvedomovala, ale co to teraz so mnou robi..hroza.