Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@kovinka no tak to asi nebude môj prípad 🙂 dnes ráno dorazila mrcha 🙂 ale v podstate ani nie som prekvapená od začiatku som z toho nemala dobrý pocit takže pohodička 🙂
@moonica ahoj mojka 🙂 tak som späť... mrcha dnes ráno dorazila 🙂 tak má to aspoň jedno pozitívum 🙂 budem tu ešte s tebou 😀 😀
@tanickaskorokubikova netáraj ako to??? a je to ozaj mrcha, nie je to len to špinenie?
@misha1986 ni nieje to špinenie ale zatial je to len také slabučké 🙂 tažko povedať kedže som ešte len ráno dostala 🙂 uvidíme ako sa to vyvinie 🙂
@tanickaskorokubikova uvidš, ale som z toho zmätená ☹ tak daj potom vedieť, mrzí ma to......
@tanickaskorokubikova Cozee ?????????? ☹ 😕 😕 ☹ TO co ma byt ??? TO co ma toto byt ? Ja by som isla na gyndu ci si samovolne nepotratila.....
@misha1986 jasné že dám vedieť 🙂 nemusí ťa to mrzieť je to v pohode 🙂 ako má byť tak bude vôbec si nad tým nelámem hlavu 🙂
@tanickaskorokubikova A citam dalej ze slabe.. Tak to este klud , to normalne moze byt ked baby MS pocas tehu maju, nejdes k dokimu ??
@moonica to by bolo úplne zbytočné jednak je skoro a nič by nevidel a po druhé ak to tak má byť tak s tým nič nespravím ani ja ani on 🙂
@tanickaskorokubikova Nerobila si si aj napriek tomu ratno test?
@tanickaskorokubikova hm, a aký si mávala cyklus taký dlhší? ale tak tu s nami aspoň ešte budeš 😅
@tanickaskorokubikova
A to máš normálnu mrchu takú ako bežne mávaš?
@moonica včera ráno a bol tak isto slabý ako ten predtým 🙂 uvidíme čo bude cez deň či sa to naplno rozbehne alebo nie 🙂
@misha1986 nie ja som mala max 24-25 dní dnes je 29 a taký dlhý som za celý svoj život nemala 😀 😀
@tanickaskorokubikova tak to je fakt zaujímavé, ale je možné ak si bola dáka prechladnutá tak ti mohlo trošku meškať, počkaj či sa rozbehne a ak nie tak urob ešte test 🙂
@dasiacik zatial nie 🙂 ešte je to take neidentifikovatelne 🙂 väčšinou sa mi spustí naraz ale teraz som ráno mala len asi 5kvapiek na intimke potom nič a potom ked som bola cikať tak zase troška tak uvidíme 🙂
baby ja som až včera spozorovala taký ťahavý hlien a výtok ako bielok, a to som bola včera 18 DC, čo myslíte že som mala ovulku až teraz?
@tanickaskorokubikova to môže byť aj to uhniezďovanie vajíčka
@misha1986 ovulka je prvý deň po tom ako hlienik zmizne kým je hlienik sú plodné dni a ked skončí nastáva ovulka 🙂
@tanickaskorokubikova no pekne žeby som mala ovilku tak neskoro?
@misha1986 myslím že nie, taký ružový výtok som mala dva dni predtým ako som mala dostať Ms, vtedy som to pripisovala vajíčku a na druhý deň mi vyšiel slabunko pozitívny test 🙂
@misha1986 môže byť 🙂 kolko dnový máš cyklus?
@tanickaskorokubikova tak ja som už z toho jeleň 😝
@tanickaskorokubikova
Možno si aj tak tehotná 🙂
@tanickaskorokubikova ahoj, nechcem sa ti do toho pliest,ale podla by bolo lepsie, ak by si isla na pohotovost..lebo ak by si bola tehu,dali by ti nieco na zastavenie krvacania a mohla by si predist potratu..a ak by si aj nahodou nebola,aspon by si vedela na com si..a da sa to zistit uz aj teraz a nie len z krvi..na sone by videl vacok..viem o com hovorim,tiez sa mi to stalo 😒
@tanickaskorokubikova práveže neviem, vysadila som antiku tak neviem aký mi nabehne, ale pred tým ako som začala brať antiku som mala 34-35
@misha1986 tak to sme dve 🙂 ale o dva ni neskôr teda včera bol rovnako slabý 🙂 tak možná mi len pomaly stúpa HCG a preto aj tá mrcha, neviem netuším, toto už neviem ako funguje 🙂
@tanickaskorokubikova Tak este nic nieje stratene. Kolko bab malo MS taku slabsiu a boli. Moja ja drzim palce ale statocna si, ja by som uz plakalaaaaa a plakalaa
@tanickaskorokubikova možno, skús teda počkať či sa to rozbehne alebo nie a potom sprav test

@mirkamirkaa nie vobec nie som prechladnutá, po vysadení antiky ma všetko bolííííííííííííííííííí