icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

tanickaskorokubikova
2. nov 2012

@minicko neviem si predstaviť tam ísť a čo im poviem 🙂 šak by ma vysmiali 🙂 a to sa ani krvácanie veľmi nedá nazvať 🙂 zatiaľ je to len slabučké 🙂

mirkamirkaa
2. nov 2012

@tanickaskorokubikova možno to nedostanš len je to take špinenie

tanickaskorokubikova
2. nov 2012

@moonica no šak uvidím vôbec z toho nie som hotová 🙂 úplne som v klídku 😔 sama nechápem 🙂

tanickaskorokubikova
2. nov 2012

@misha1986 uvidím, ked to prejde do normálnej mrchy tak nemusím ale ked to bude len také slabé aj dalej tak spravím 🙂

tanickaskorokubikova
2. nov 2012

@mirkamirkaa špinenie to nieje ale taká alabá Ms zatial...ale je ráno takže ešte neviem, vždy mám prvý deň najsilnejšiu a strašne ma bolí brucho takže dnes budem vedieť čo to ale zatial je slabá a brucho vôbec nebolí 🙂

moonica
2. nov 2012

@tanickaskorokubikova Verim, ze to je len take slabe ako vsade pisu, ze taku slabu prvy druhy mesiac mozes mat, moja kolegyna takto mala 2 mesiace, nesnazila sa o babo tak ani nic nevedela a prisla nato ze je tehu az v 3 mes.

mirkamirkaa
2. nov 2012

Baby mne sa každý mesiac niečo stane od kedy sme sa zacali snažit o babo, bud som bola chora cez plodne dni alebo nprechladnuta a teraz pre zmenu zub mudrosti mi rastie tak som na tabletkách od bolesti už 4 den mne sa to mimi nepodari ano do stovky ☹

tanickaskorokubikova
2. nov 2012

@moonica no jak jej fajne prišla o kopu stresov 😀

minicko
2. nov 2012

@tanickaskorokubikova mne meskala ms tyzden,dva mama testy boli pozitivne,ale len s tako slabou ciarkou..troska silnejsou od teba..zobudila som sa a na spodnom pradle som mala mozno tri krvave kvapky..vylakala som sa,zavolala som kamaratke,co robi sestricku na gynde a ta mi kazala sa ist ukazat dr..povedala som mu,ze som na zaciatku tehu..spravili testy krvi na pockanie,hcg som mala zvysene ale nie velmi vysoke..tak ma prezrel a povedal,ze tu su slabulilinke kvapky krvi,ze to nic nie je..ale potom ma zobral na sono a hned vedel,co a ako..a keby sa ti to krvacanie nahodou aj rozbehlo(alebo nerozbehlo) a spravis test, aj tak ti moze ukazat este //..hcg sa nevytrati tela zo dna na den..tak ako pomaly rastie,tak aj klesa..takze na test by som sa nespoliehala..

mirkamirkaa
2. nov 2012

@misha1986 ja si pamätám,že prve 4 mesiace po vysadení som mala ovulku straaaašne bolestivú, vaječník ma tak bolel že dovi, a teraz ani velmi nie, som 14 DC a este ma nebolel ani jeden ani druhy tak som zvedava ci to ja vobec teraz mam ovulku v cykloch alebo nie ci si tu bolest sem tam aj neprivolám a nenamyslam. A aj MS bolesti mam väčšie teraz ked neberiem anti

mirkamirkaa
2. nov 2012

@tanickaskorokubikova ja som si teraz kupila tie mamatesty dufam,že nie su klamlivé

moonica
2. nov 2012

@mirkamirkaa Tento problem aj ja mam :D Z 3 mesiacov co sa pokusam. Prvy som mala zapaleny mocovy mechur, druhy som bola chora, nachladnuta a dali mi antibiotika a teraz treti som zase mala velke stresy.. takze moja chapem ta ☹

moonica
2. nov 2012

@tanickaskorokubikova Ja stale dufam, ze to bude ono !

mirkamirkaa
2. nov 2012

@moonica ja som už neštastná z toho clovek chce babo a može sa aj potrhat a nic a este mu aj furt daco je sak to neni normalne a ciganky no romky aby som niekoho naurazila myslim tie take co žiju v osadach tak tie rodia jak jabloň každý rok

bubich
2. nov 2012

@katka2309 tak ja som vydrzala, test nespravila a za odmenu a trpezlivost som sa mrchy dockala 🙂 to je spravodlivost, este aj o den skor som dostala, takze dneska si to v robote uzijem paradne. Ty ako? verim, ze aspon ty zatial nic...testy nechcem robit dopredu 🙂 tekze teraz som usetrila na jednom teste kedze som odolala a mozem si kupit nieco pekne na seba 😀 😀 😀

moonica
2. nov 2012

@mirkamirkaa Ciganky mi ani nespominaj. My sa tu stresujeme, ze chodte na prehliadky na zuby a tie romky strbave spinave a deti 10 okolo seba..

moonica
2. nov 2012

@mirkamirkaa Kolky cyklus sa vlastne snazite?

@tanickaskorokubikova Som na teba hrda aka si statocna.. Ja som bola riadne smutna , ze som MS dostala ze som sem poriadne ani par dni nechodila...

mirkamirkaa
2. nov 2012

@moonica presne no je toto spravodlive oni su dajak velmi plodne asi cely cyklus

mirkamirkaa
2. nov 2012

@moonica od 1 septembra teraz je to 3cyklus

sinjun
2. nov 2012

S priatelom to máme o to ťažšie, že ja chodím na turnusy do zahraničia....a ked mám plodné dni a nie som doma, je to pre mna ťažké, lebo my stále behá po rozume myšlienka, že práve teraz sme mohli splodiť bábo a ja trčím v zahraničí ☹

t1na
2. nov 2012

dnes mi nic nie je ja odpadnem asi...kaslem na vsetko nebudem to riesit... ked pride mrcha pride ked nie tak nie...ale dovtedy radsej uz nic neriesim

misha1986
2. nov 2012

@mirkamirkaa presne mám strašné bolesti akoby mi celá maternica a vaječníky chceli vyjsť vojn, no dnes je to už lepšie. no máme asi neskor ovulkua treba sa snažiž asi aj neskor, nie len vtedy ako má byť podla výpočtov. Skúšala som tú Jonášovu metódu podla dátumu a času narodenia, vieš čo mi vyšlo? že plodné dni budem mať 4 a 5.11, ja pozerám riadna blbosť, ved to je týžden po ovulke 🙂 no ale tak skúsime od dnes ešte pracovať a uvidíme 😀 a má z toho vyjsť chlapček 😉

misha1986
2. nov 2012

@t1na asi to bude s tou psychikou, ja si už tiež namýšlala a pozorovala, či mi nesmrdí káva, parfem atd- šibe mi už 😝 ale bruško bolí furt

misha1986
2. nov 2012

@t1na presne tak, treba počkať kým príde mrcha a nechodiť sem na fórum, bo som už závislá asi od tohto a čo tu čítam, tak mi je tak ako keby som bola tehotná 😝

mirkamirkaa
2. nov 2012

@misha1986 preto si my radsej dame každý den niekedy ob den a mam to vyriešene lebo neni možne aby som sa netrafila do ovulky.

bubich
2. nov 2012

@tanickaskorokubikova ja som mala vcera slabucko ruzovy vytok a hned som si na teba spomenula, ze aj ty si mala a dneska v noci sa mi to spustilo...ale dostat som mala az zajtra. ale normalne sa mi ulavilo, ze aspon viem, ze ci som alebo nie...lebo ta zvedavost, ze ci z toho nieco bude, to je strasna opica otravna 🙂 aspon nas caka dalsi mesiac laaasky :D drzim palce

mirkamirkaa
2. nov 2012

@t1na nepozoruj sa tolko, ked mas byt tehu budes, pozri mna teraz zub mudrosti pre zmenu trapi som na liekoch no urcite to zas nevyjde alle co už život ide dalej

misha1986
2. nov 2012

@mirkamirkaa presne aj my 🙂 ale čo ked len 24hod. sme schopné ostať tehu

misha1986
2. nov 2012

@mirkamirkaa prečo by nemalo vyjsť? vieš kolko žien bralo aj lieky a ostalo tehu? neboj sa a pekne sa snažte 🙂 a nebola si s tým zúbkom u zubara?

mirkamirkaa
2. nov 2012

@misha1986 ved oni tam prežiju do vtedy určite, ja pockam este tento cyklus ked nič tak sa idem dat vysetrit nech mi zisti dokina ci mam ovulku nech mi to nejak vypočita kedy sa mame snažit a nech ma nastavi na nejaké lieky a už, ja jej dam aj prachy kolko chce len nech som tehu lebo mam myom a bojim sa že zacne rast a nedajbože mi este vyberu maternicu ja sa zblaznim z toho