Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mirkamirkaa ved hej len sa trafiť do toho dňa, však? aj ja uvidím ako tento cyklus nabehne a ak zle bežím hned k dokimu, ten moj je supeeeeeeeeeeeeer...... a hlavu hore, všetko bude ok 😉 len sa nestresovať a nemyslieť na robenie dieťatka. ja som už závislá od tejto stránky a od vás baby tiež ..... potom si len namýšlam, že som tehu...je to choréééééééééééééééééééé
@mirkamirkaa moja ja byť tebou tak idem hneď, možeš opuchnuť ako moja sestra, potom jej to prerezali a zub pekne vyšiel...... ale mala potom teploty, ATB by som nebrala, je to riadny humus, ja ATB nebrala hadam 10 rokov
@mirkamirkaa chod, bo zajtra je víkend to len na pohotovosť a pokaziť si večer behaním po zubnej pohotovosti to je o ničom..... chod moja
baby..vidim, ze aj u vas to je podobne..neverila by som, co ta psychika dokaze...mne bud sibe alebo sa so mnou nieco naozaj deje - vcera ma priserne bolela hlava cely den a isli sme s mm na cintorin a do kostola a tam som myslela, ze odpadnem, co sa mi zahmlievalo pred ocami. prisli sme domov..a zrazu nic, bolest hlavy pomaly odisla. a v noci ma zobudila bolest v podbrusku..a teraz rano ju citim opat, ako pred MS..ta ma prist ale az 7.11. stale si hovorim, ze sa asi moc pozorujem...ale nejak sa mi neda si to nevsimat.. 😒 , no nic..musim este par dni cakat..esteze mozem aspon byt tu a vidiet, ze nas je viac..
baby keby sme boli tehu, to by sme zistili hned, bol by to taký zvláštny pocit, že vnútri niečo máme 😉
@zuzana0612 uf..tak to je naozaj strasne dlhe cakanie, mne sa zda, ze sa ani toho 7.11 nedockam..vcera som mala hrozny den.. 😒
@kikasi ani ja som tomu neverila, že psychika môže byť taká, aj ja mám pocit hlavne v kostole, že idem odpadnúť a doma potom nič, ale podbruško ma tiež bolí, treba nám len čakať a nepozorovať sa TOLKO, bo nám z toho asi začne fakt šibať..... a sem si aspoň o tom môžme popísať, aj ked z toho čo tu píšeme je asi tiez zo psychiky
@moonica ale šak v pohode nič sa nedeje život ide dalej 🙂 ešte skoro aby som sa trápila 🙂
@mirkamirkaa tak šup šup, radšej ako ATB brať aj ke´d nie je vylúčené že ti ich dá, ak si napuchla
@misha1986 asi hej..to pisanie tu je asi tiez z psychiky..ale neskutocne to pomaha. a som straaasne rada, ze v tom nie som sama.. vcera som sa citila ako debil v tom kostole, odvtedy co sa mi na zaciatku zdalo, ze odpadnem, tak som sa len drzala stolicky alebo mm a nevedela, co robit..ci ist domov, ci vydrzim..no hroza 🙂 . a doma uz uplne v pohode..nechapem. mas pravdu...nepozorovat sa tolko a nechat to plynut..ved to bude tak ako to ma byt... 😉 . len niekedy sa to tazsie dodrzuje... 🙂

@misha1986 nebola lebo to je zub mudrosti a nechce sa mi prerezat cez dasno a mala som to aj minule nic mi s tym nespravil len mi dal antibiotika a sprtal mi tam do toho tak že ma to dva dni bolelo este viac, tak ja si radsej pretrpím a mamina je sestricka tak ona mi tie antibiotika prinesie takže radsej nejdem k zubarovi