Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@tanickaskorokubikova hlavu hore, všetky budeme tehotné určite ved sme mlade zdrave
@mirkamirkaa presne tak 🙂 raz to musí vyjsť 🙂
baby mna cely tyzden bolieva brucho :( chvilkami boli, potom zasa nie :( MS nikde, test negativny :( jajha čo sa to deje? toto u mna nie je normalne :( mna takto brucho nikdy nebolievalo :( doktor ma objednal az na polku decembra ...
@zoescott mna tak bolelo minuly cyklus už od 25DC až do 41DC kedy som dostala MS hroza
@mirkamirkaa no ja som zvedava kedy pride teda :(
@tanickaskorokubikova toto nemyslis vazne.... to je ako mozne... ☹ nechapem... takze tymto vznika nove pravidlo. Nikdy ale nikdy nebudeme skor testovat, len ked bude meskat !
@zoescott
tak aj ja sa s týmto trápim asi tak týždeň občas zabolí, občas pichne potom nič ... ja počkám do polky novembra kedy je aký taký predoklad, že príde mrcha (zatial sa tvari tak, že každý druhý mesiac by mohla chodiť) 😒 a tiež test negativny ...to je najhoršie ..čo by som ja dala za 28 DC hned vieš na čom si, kedy čo čakať ☹ a už máš nového lekára? či ešte k starému?
Tak babulky. Dnes som 5DC, mrcha konecne skoncila, cakam na ovu a idem do 4kola, nech uz ten stromcek zdobim v dec.s mimi v brusku!!! A kazda do jednej!
@timmulienka jaj no veru, aj 30 by bolo super, presne by som vedela na čom som, ja mam dnes 119DC :( katastrofa :( ja idem az pred vianocami teda tomu staremu este, nech sa vyjadri, a ak to nezacne riesit tak hned behnem druhemu a objednam sa a vymenim lekara, budem tam mat dovolenku, tak budem mat cas ich vymenit.
@moonica verim aj ja, ze tento rok uz vianoce budeme slavit kazda tehuuuu 🙂
@moonica aj ja budem az ked mi bude meskat kedze minuly cyklus som mala 41dnovy tak musim cakat do 42 alebo aj viac a to som este len 14DC, ale mozno mi priode presne ked som pila alchemilkový čajík
@timmulienka aj ja by som chcela 28dnový, ja mavam dlhe niekedy aj 3 mesiace nic
@moonica držím nam všetkým veeeeeeeeeeeeeeeeelmi prsty aj ja chcem už konečne zažit pocit že už budeme roodinka s mojim
@moonica no ja sa už budem testovať rozhodne až po min. týždňovom meškaní, celkom nepríjemný zážitok to bol a nechcem viac take....
@tanickaskorokubikova ja to stale nechapem.....
@mirkamirkaa
Môj mi vždy hovorí,že budeme rodinka.S bábätkom či
bez neho...
@tanickaskorokubikova
Takže,nič? ☹ Nevadí.Nesnažíte sa predsa tak dlho,aby ste
mali dôvod na smútok a zúfalstvo 🙂 Ten správny čas
ešte len príde 🙂
@mirkamirkaa a potom že netestuj sa 🙂 ked si tu čítam tie pispevky o "uhniezdovaní" a "prvých príznakoch tehu" už si fakt niekedy aj začínam namýšlať či sa tam náhodou niečo už nepodarilo ...a potom zase negatívny test :( MS nikde :( ako nieviem či to ešte stále kvôli vysadenej HA ale po 9 mesiacoch by to už malo byť v pohode predtým som mávala DC 30 až 35 a nie 60 :(
fakt už lutujem, že som ju brala :(
@bubich ahoooj 🙂 no ja som nevydrzala....dva testy negativne 😖 ...ale mrchu NEocakavam az dnes okolo obeda, takze este je nadej 😉 ....si sikulka, ze si vydrzala netestovat...ja som otrasna, nemam ziadnu trpezlivost...dufam, ze to v robte prezijes a mrska ta moc nepotrapi.pekny den.
ako sa mate dievcata?co nove?
@timmulienka ja som brala 8 rokov vysadila som ju v januari prve 4- 5 cyklov som mala 33dnove presne stale a potom som 3 mesiace nemala ni az na vyvolávacku, potom po 21dnoch, a naposledy po 41dnoch tak co ti budem hovorit
@t1na ahoj dobre, zub boli stale beriem sirokoaspektrálne ATB tak uvidim čo to bude a čo ty?
@dasiacik tak hej ale my sme užspolu dlllllllllho 10 rokov tak my potrebujeme už zmenu a chceme mat babätko lebo zabezpečený sme takže tak
@mirkamirkaa tak my snazilkujeme dalej az kym mrcha nepride...uvidime...si bola u zubara?
@t1na nebola som ja radsej vydržím a mala som ATB tak si ich beriem už ma tak neboli strašne jak včera trosku menej už možem aj usta otvorit
@t1na aj my snažilkujeme kym neprid eMS

@mirkamirkaa tak to teda určite ☹