icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

katka2309
3. nov 2012

hmmm takze tento mesiac nic...miesto tehu testov som bezala nakupit vlozky....bola som sklamana viac ako som si myslela, ze budem ked nic....tak ale na prvy sup by to bol asi zazrak....ale aj tak som dufala 🙂 ...ale aspon mam pravidelny cyklus, aj to sa rata nie? 😉

misha1986
3. nov 2012

@katka2309 neboj aspon máš pravidelný cyklus, aj ja dúfam, že na prvý šup ale asi ťažko ☹ tie príznaky si nahováram- to je riadna psychika, aj ked sem tam ma pichne v brušku a riadne ma nadúva 🙄 do vianoc stíhame všetky 😉

misha1986
3. nov 2012

@t1na aj my snažilkujeme kým nepríde mrcha, tak uvidíme a ako ti je? ja dnes v poho

t1na
3. nov 2012

@misha1986 ved aj ja sa citim ako by mi nic nebolo pred par dnami 🙂 ale nejako nestresujem, pokracujeme dalej a uvidime

katka2309
3. nov 2012

@misha1986 no ved to...ja som v hlave teohtna uz apson mesiac...mala som tlak v podbrusku, bolave prsia, bolo mi nevolno aj ked skor poobede....strasne co si s nami ten mozog robi....ale tak hadam buduci mesiac 😀

kikasi
3. nov 2012

jaaaj, baby..sklamana sa hlasim a potvrdzujem, ze uplne na "prvy sup" to fakt musi byt asi len zazrak .zial u mna to nebolo uhniezdovanie, ale normalna mrcha, ktora sa mi este k tomu "splasila" a prisla skor, takze navyse nechapem, co sa porobilo s mojim doteraz excelente pravidelnym cyklom 😒. no nic..smutok zatial neni na mieste, takze mrcha sup sup prec..a ideme do dalsieho mesiaca 😀

zoescott
3. nov 2012

@katka2309 Dakujem 🙂 no asi to nie je vazne ked to neriesi ... teda, ja tomu verim a stale cakam, kedy to pride 🙂

Tento tyzden mi kamoska aj svagrina povedali, ze budeme mat dvojcata ... áááách jaj ... 😅 hlavne aby už niečo bolo a aby to bolo zdravé 😎

katka2309
3. nov 2012

@kikasi presne tak 😉 hlavu hore....tak v tom aspon nie som sama, co ma dnes mrcha prikvacila...s o to vacsim nadsenim do dalsieho snazenia 😀

dasiacik
4. nov 2012

Kočky,a tu je prečo tak mŕtvo? 🙂 Píšte,čo máte nové,ako sa darí so snažilkovaním!Veď pekný víkend takmer za nami,dúfam,že aj plodný 😀

lili224
4. nov 2012

@dasiacik ahoj 🙂 konecne skoncila MS...takze sa zaciname opat snazit 🙂 vikend som mala pekny, len do tej skoly sa pojde tazsie...ty sa mas ako?

dasiacik
4. nov 2012

@lili224
Tak držím palčeky 😉 A čo študuješ?

lili224
4. nov 2012

@dasiacik Dakujem...aj tebe drzim 🙂 Studujem podnikovy manazment na VSM...ty pracujes?

dasiacik
4. nov 2012

@lili224
Tiež ďakujem 🙂 Áno,ja pracujem.

lili224
4. nov 2012

A kolko sa uz snazite? sa mi zda, ze sme si uz pisali, len sa mi to pletie, ked je tu tolko prispevkov 😉

zabka888
4. nov 2012

@kikasi veru tak.. ako aj tie príznkaky tehu sú skoro rovnaké ako pred mrchou, bolia ťa prsia, bolí ťa podbruško, kde tu pichá a nakoniec tá potvora predsa príde !! 😠 ☹

zoescott
4. nov 2012

no ja po kazdom sexiku verim, ze uz je to tam 🙂 😉 a coskoro snad aj naozaj bude 😎

moonica
4. nov 2012

@tanickaskorokubikova zlaticko cely vikend som tu nebola.. vidim,ze ani ty.. co moja ako sa citos/mas, nic nove?

tanickaskorokubikova
4. nov 2012

@moonica ahoj, celkom v pohode 🙂 Ms pomaly končí takže do tretice všetko dobré 🙂 mm bol taký smutný keď som dostala že povedal že už sa musíme viac snažiť 🙂 tak sa teším že to tak berie 😝

misha1986
5. nov 2012

@t1na ahoj ako sa máš, čo nové? mňa už bruško nebolí, asi to bola ovulka, ale hrozne bolestivá a dlháááááá 😕 no uvidíme čo z toho bude, či mrcha príde tak ako má po vysadení antiky alebo si počkám dlhšie a budem stepovať či nie som tehotná, no necháme sa prekvapiť

misha1986
5. nov 2012

@mirkamirkaa moja tak predsa si si dala tie ATB 😢 no a ako zub, určite s ním skor či neskor pojdeš k zubárovi. ja by ATB do úst nevopchala, až kým by mi ozaj nebolo zle .......

zuzy62
5. nov 2012

dievcata asi sa podalilo ,pozrite lebo neviem ci mam halucinacie :D

christie12
5. nov 2012

baby co mate pravidelny cyklus chcem sa spytat , mate ovulku kazdy mesiac rovnaky DC?

misha1986
5. nov 2012

@zuzy62 jéééééééééééééééj moja určite sa podarilo, GRATULUJEEEEEEEEEEEEM a teším sa s tebou! kedy si mala dostať mrchu? a máš aj nejaké príznaky?

t1na
5. nov 2012

@misha1986 ahoj, tak ja som tiez uz v pohode, nic ma neboli, a ked to bola ovulka tak sme ju mali naraz a tiez bolestivu...ja neviem nikdy som si ovulku nesledovala, uz nech je 11teho 😝

bubich
5. nov 2012

@katka2309 ahoooj moja, tak mrzi ma, ze ti mrcha dosla 😠 ale zase neberme to dramaticky,l lebo sak keby kazda otehotnela hned, tak by nas bolo na planete kakalion 😀 takze ono sa nam to urcite zadari presne vtedy kedy ma...moj drahy si na tom nasiel nieco pozitivne, ze mozme dalej plodit 😀
Inak od prveho dna MS pijem ten alchemylkovy caj a normalne mi po 3 dnoch konci...a aj bez tabletiek som to tentokrat vydrzala. len teda vcera ma strasne hlava bolela a dneska beham na WC ako pojasena, tak pevne verim, ze nebudem chora. Dakujem ze nie 🙂 a to ze si dostala uplne presne je super, aj to je maly zazrak, ze aspon toto nam vyslo a pekne nabehlo tak ako ma. pekny den prajeeeem

zuzy62
5. nov 2012

@misha1986 mam dostat vstredu preto sa bojim aby sa nestalo to co tanicke ona mala tiez pozitivne, no priznaky sa mi zda ze mam vecsie prsia ale to mavam vzdy pred menzesom a zjedla som pecienku ktoru nedavidim sa mi to zsalo hned podozrive :D

zuzy62
5. nov 2012

@misha1986 a ty mas kedy dostat?

christie12
5. nov 2012

@zuzy62 jeeeeeej nemas halucinacie, je to tam 🙂 gratulujem 🙂
ktory si dc?

misha1986
5. nov 2012

@zuzy62 neboj sa, určite si tehotná ked máš prsia vačšie..... a ten teest je jasnýýýýýýýýý 😉 a pečienku by si nemala papať ke´d si tehotná, a inak už žiadne príznaky?

misha1986
5. nov 2012

@zuzy62 ja 11teho alebo 12teho ale asi dostanem 😝