Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
jaaaj, baby..sklamana sa hlasim a potvrdzujem, ze uplne na "prvy sup" to fakt musi byt asi len zazrak .zial u mna to nebolo uhniezdovanie, ale normalna mrcha, ktora sa mi este k tomu "splasila" a prisla skor, takze navyse nechapem, co sa porobilo s mojim doteraz excelente pravidelnym cyklom 😒. no nic..smutok zatial neni na mieste, takze mrcha sup sup prec..a ideme do dalsieho mesiaca 😀
Kočky,a tu je prečo tak mŕtvo? 🙂 Píšte,čo máte nové,ako sa darí so snažilkovaním!Veď pekný víkend takmer za nami,dúfam,že aj plodný 😀
A kolko sa uz snazite? sa mi zda, ze sme si uz pisali, len sa mi to pletie, ked je tu tolko prispevkov 😉
no ja po kazdom sexiku verim, ze uz je to tam 🙂 😉 a coskoro snad aj naozaj bude 😎
@tanickaskorokubikova zlaticko cely vikend som tu nebola.. vidim,ze ani ty.. co moja ako sa citos/mas, nic nove?
@moonica ahoj, celkom v pohode 🙂 Ms pomaly končí takže do tretice všetko dobré 🙂 mm bol taký smutný keď som dostala že povedal že už sa musíme viac snažiť 🙂 tak sa teším že to tak berie 😝
@mirkamirkaa moja tak predsa si si dala tie ATB 😢 no a ako zub, určite s ním skor či neskor pojdeš k zubárovi. ja by ATB do úst nevopchala, až kým by mi ozaj nebolo zle .......
baby co mate pravidelny cyklus chcem sa spytat , mate ovulku kazdy mesiac rovnaky DC?
@katka2309 ahoooj moja, tak mrzi ma, ze ti mrcha dosla 😠 ale zase neberme to dramaticky,l lebo sak keby kazda otehotnela hned, tak by nas bolo na planete kakalion 😀 takze ono sa nam to urcite zadari presne vtedy kedy ma...moj drahy si na tom nasiel nieco pozitivne, ze mozme dalej plodit 😀
Inak od prveho dna MS pijem ten alchemylkovy caj a normalne mi po 3 dnoch konci...a aj bez tabletiek som to tentokrat vydrzala. len teda vcera ma strasne hlava bolela a dneska beham na WC ako pojasena, tak pevne verim, ze nebudem chora. Dakujem ze nie 🙂 a to ze si dostala uplne presne je super, aj to je maly zazrak, ze aspon toto nam vyslo a pekne nabehlo tak ako ma. pekny den prajeeeem
@zuzy62 jeeeeeej nemas halucinacie, je to tam 🙂 gratulujem 🙂
ktory si dc?

hmmm takze tento mesiac nic...miesto tehu testov som bezala nakupit vlozky....bola som sklamana viac ako som si myslela, ze budem ked nic....tak ale na prvy sup by to bol asi zazrak....ale aj tak som dufala 🙂 ...ale aspon mam pravidelny cyklus, aj to sa rata nie? 😉