Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@t1na ahoj a ty ako si na tom?
@mirkamirkaa no na prvy ja sa asi zblaznim stoho ale nechcem sa este dopredu tesit :D
@mirkamirkaa myslíš že mi nabehne hneď? predtým som mala dlhý cyklus 32-35 dňový
@mirkamirkaa ahoj tak citim sa uplne normalne, v nedelu ma prist mrcha tajne dufam ze nepride, ale ked pride tak ideme dalej, nebudem to brat tragicky.. ty mas este daleko do mrchy co?
neviem pocula som ze to chce na polovicu zriedit a ze teraz je tam akolo 1200 ludi ale neviem ci je to pravda mozno si to rozmysli 🙂v stiavnici hej jednu bytovku tu mame vo vchode sme len 4 byty takze ticho a kusok vedla aj mamina byva keby som nieco potrebovala 🙂
@zuzy62 ved tam boli jasne kolajnice a aky test to bol?
@misha1986 nabehne ti teraz tiež taky aj ja som to tak mala
@mirkamirkaa aký mi nabehne ?
@t1na ved hej ani ja to nebudem brat tragicky mam daleko daleko ale vobec na to nemyslim už ako 1 cyklus beriem to teraz tak že ked pride tak aspon si pojdem k novej dokine dat urobit horm. profil a potom budem vediet prečo sa nedari a preco namem pravidelne MS až potom sa budem bát
@misha1986 taky dlhsi 33DC
@mirkamirkaa tak sa mám načo tešiť a mrchu čakať o 5 dní dlhšie.... som si myslela, ale tak uvidíme ako nabehne
@mirkamirkaa neviem ako sa vola ale na citlivosť 10iU/ml
@misha1986 ved uvidis daj vediet že čo jak
@mirkamirkaa jasné že dám vedieť, som tu každý deň
@zuzy62 hej taky som este nemala zeleno biely
@misha1986 aj ja a ty pracujes ci doma si?
@mirkamirkaa pracujem moja a šéf má dovču a ty?

@misha1986 no vojesku ma teraz novy riaditel a chce okolo sesto lusi prepustit tak som zvedava ...hej sami byvame mame 3 izbovy bytik