Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
ahojte kočky... neviete mi niektora poradit, hladam tu po nete kadeco, ale zatial neuspesne, som 15 DC, pred tromi dnami som mala ovulku a dnes ma priserne boli podbrusko, uplne ako keby som mala dostat mrchu, teraz hned okamzite... mozu to byt dozvuky ovulky alebo priznaky endometriozy? ...
@misha1986 tiež pracujem tak aj ty mas dovcu ?
@mirkamirkaa a kde pracuješ???? dá sa tak povedať, od stredy už bude v práci tak neviem či tu budem v kuse vypisovať 😀
@reni1512 neviem čo je to endometrioza ale ja som 17DC a tiež ma boli podbruško dneska a nemylsim si že to hned nieco znamena
@misha1986 my s priatelom mame autoservis a ja pracujem v predajni autodielov,a on opravuje auta,
@zuzy62 ja som si teraz kupila GS mamtest 10tkovy v lekarni 2+2zadarmo za 3,50eur
@mirkamirkaa tak to máš kopu času a super robotku, ked sa nám sem dá ísť 😀 ja pracujem vo vojenskej v RK na hygiene, od stredy tu už tak často nebudem ale nakiknem tu 😀
@mirkamirkaa ja kúpim až ked budú meškať
@misha1986 ano super, nemam vela roboty, preberiem tovar, v jednom programe ho dam do skladu a dviham telefon ked niekto vola ohladom nejakej opravy a ty tiež nemas zlu robotu na hygiene
@mirkamirkaa nejaké autodiely by sa mojmu manželovi zišli, furt niečo objednáva z netu 😒
@misha1986 😀 len byvame daleko od seba vsak?
@mirkamirkaa to je veru daleko
@mirkamirkaa ja tiež nemám zlú robotku, ale tak musím chodiť po kontrolách bud tu v nemocnici alebo po kasárňach po strednom Slovensku, ale inak super robotka 🙂
@misha1986 ale lepsie ako nemat robotu vobec, u nas na vychode sa celkovo strasne zle žije nizke platy, nezamestnanost strasne velka ale tak čo už, my možme byt radi,že mame to čo mame a že sa nam dari celkom,inak neviem neviem,
@mirkamirkaa to máš pravdu, ktovie čo bude ďalej...... to je fajn, že sa vám darí autá budú vždy 🙂
@misha1986 podla tvojho menstruacneho cyklu sa to rata, ak mas pravidelny 28dnovy cyklus tak ovulka by sa mala dostavit na 14 den po menstruacii, ale nie je to vzdy tak, kedze moze sa dostavit skor aj neskor...Preto ja si robim testy od cca 10 dna po menstruacii testy, kazdy den v rovnakej hodine, najlepsie okolo 14tej, vtedy je vysoka hladina hormonu, ak je druha ciarka na teste silnejsia ako zakladna vtedy mas ovulaciu.. vtedy nastava uvolnenie vajicka od 12-24 hodin a treba snazilkovat 🙂 najlepsie je vsak uz ked zacina silnejet ciarka aj dva dni vopred a den po...lebo spermie dokazu prezit v tvojom tele dlhsie a oplodnit vajicko ktore praskne 🙂 No ja som si to tu nastudovala na MK a na nete..tiez sa snazilkujeme nie velmi dlho, ale o to intenzivnejsie, mam len jeden vajecnik a neviem ani ci kazdy mesiac uvolnuje vajicko alebo len kazde dva..nebola som totitz na tom vysetreni-folikulometria..🙂 DRZIM PRSTY 🙂 a PS: citala som vela clankov o tom, ze po vysadeni antik. je velka pravdepodobnost otehotnenia raz dva 🙂 pretoze sa ti vajicka pocas liecby nahromadili a ide to lahsie 🙂 No samozrejme to nemusi byt pravidlo 🙂
ahojte baby, môžem sa spýtať aké ovulačné testy používate? snažíme sa zatiaľ nič, tak by som to chcela skúsiť aj takto 🙂
@reni1512 ja som vysadila antikoncepciu a myslela som si že otehotniem hneď, ale tak zatiaľ sa len snažíme 🙂
@lenuskaa33 a kedy si vysadila ATK? a ako ti po nej bolo a aký cyklus ti nabehol?

@mirkamirkaa no ja som nasla tu na bazari jedna predava za 40 centou kus tak ze skusim ,skus pozriet este ich asi ma