Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@misha1986 vysadila som ju pred vyše dvoma mesiacmi, čo sa týka rozdielov po vysadení, antika mi potláčala pocity, dosť som viac veci prežívala po vysadení, čo potvrdil aj manžel. a ohľadom cyklu, prvý nabehol super, druhá menštruácia mi prišla po nejakých 19 dňoch, teda nevedela som či je to menštruácia, bolo to slabé a krátke špinenie. Najprv som si ani nemyslela že je to menštruácia, ale keďže mi teraz neprišla a tehotná nie som :( tak to zrejme vtedy ona bola.... a uvidím čo bude teraz o týždeň 🙂
@misha1986
@mirkamirkaa dievcata urcite to vyjde ked nie teraz tak nabuduce drzme si palce 🙂
@lenuskaa33 hm som zvedavá, čo ma čaká .......
@misha1986 ked som v minulosti vysadila ATK tak nic som takého nemala, tak isto to bude v poriadku 🙂 držím palce 🙂
@lenuskaa33 diky, fakt som sama zvedavá preto som ju konečne vysadila.... aj tebe držím palčeka a vituj medzi nami 😉
@t1na držime
@misha1986 Ďakujem 🙂
@lenuskaa33 Ahojky, mne tiež prišla MS o týždeň skôr a ani neviem či to MS bola... 5-dňové špinenie, také zvláštne, prešli od toho 3 týždne a nič, MS nikde, testy pred týždňom boli negat... tak neviem. Tehu príznaky žiadne. 😒
Ahojte babenky, pripajam sa k snazilkam...ja som konecne tento mesiac prehovorila manzela, ze by sme to uz mohli vyskusat, tak cakam co z toho bude 😉 pocity mam take, ako tu vsetky popisujete...uvidime ci to bude len psychika, alebo aj cosi realne 🙂 mrcha by mala dorazit 12 ak tak...nevydrziiiiim to dovtedy 😖
@misha1986 bolesti podbruška ako pred mrchou a aj bolesť pŕs. Potom už ked mi meškala mrcha, tak hrozná únava. Ale zase musím uznať, že takéto príznaky som mala aj mesiac predtým, psychika dokáže narobiť divy 😉 . NEbudem tu vypisovať, že sa netreba na to zameriavať, lebo sa to jednoducho nedá 😉 . My sme sa milovali ked ovu testy vyšli negatívne 3 dni po sebe, ale ovu došla do pár dní a smermijky tam počkali. 😀
mno ked mam pravdu povedat, mam pocit, ze aj by sa to mohlo podarit, vcera ma viackrat tak dost pichlo vo vajecniku a raz ked som sa postavila som sa ani vystriet nemohla co ma tak pichalo...ale to je asi tak vsetko...prsia ma tiez pobolievaju, ale to nie je take strasne, byva to aj pred mrchou... tak cakame teda spolu, co z toho bude 😉 a budes si robit aj test dovtedy ci cakas?
@tweeta mna tiež pichalo sem tam raz na jednej raz na druhej strane, že som sa ani nemohla pohnuť 2min. , teraz žiadne bolesti až na prsia, ktoré ma tieť swem tam bolia, včera riadne..... no ja som vysadila antiku a hned sme začali snažiť, tak uvidíme čo z toho bude, test nebudem robiť dovtedy až ked bude meškať 😉
@misha1986 ja sa citim v poho, tiez mi nic take nie je, iba to pichanie vcera v podbrusku a vajecnikoch a trosku ma bolia prsia, ale niekdy ma bolievaju aj viac pred mrchou...tak neviem ci sa to da nazvat priznakmi tehu...pockam ci bude meskat, test nejdem robit este...ale tento tyzden bude asi dlhyyyy 😀
v podstate pravidelnu mam odvtedy, iba ked som odisla do UK tak som dostala asi po 50 dnoch a potom dalsi raz za tym po 42 dnoch a potom sa to upravilo na 28, ale to bolo viac ako rok od vysadenia...bolo to asi zmenou klimy a prostredia.... tento rok sa mi skratil cyklus z 28 na 25-26, neviem cim to je, ci starnem, alebo co? no veru to cakanie je katastrofa 😖 uz aby bol aspon vikend...

@reni1512 ja som tiež čítala tu na Mk a nete o tom všetko, doktor mi povedal že po vysadeni ATK je najväčšia šanca otehu tak uvidíme..... držím palčeky, ale neviem ti poradiť