Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
no pobolievaju ale ttak isto ako pred kramamy len su asi kusok vacsie 🙂 no snazim sa to vydrzat uz som mu tri krat chcela volat 🙂
@misha1986 ahoj možno si tehu ked ti je zle 😉 drž aj mne prsty
@katka_mis ahoj, presne aj ja som si tento týždeň robila a tiež negatívny :(
@mirkamirkaa to je ťažko povedať 😖 držím aj tebe pršteky budeme v tom všetky rovnako 🙂 už sa teším, ako si budeme písať ako nám je a ako rastie malá fazulka v nás
@moonica
@tanickaskorokubikova baby a vy kde ste?
@misha1986 počuj ked som dneska 17DC ale až dnes mam ten hlien ako bielok to mam ovu? Koinečne vidim ten hlienik teším sa mu to bude asi ten plodný mam ho tak vela. Tesim sa a mohli mi od vcera vecera spermosky prežit do dneska?
@lenuskaa33 musíme sa snažiť ďalej!!! 😉 Hádam to skoro vyjde, najlepšie by bolo ešte do Vianoc! 😝
@mirkamirkaa to ani ja neviem, ale myslím že áno aj ja som ho mala takto neskoro, a pekne aj dneska sa snažte 🙂 ja mám biely výtok už furt, to čo môže byť? 😕
@misha1986 biely som mala minuleho masiaca po ovu neviem čo to je
@mirkamirkaa ja sa nerozumiem do týchto hlienov ani výtokov.... len také biele špinenie či čo
@misha1986 ja mam taky biely husty stale po ovu az do mrchy ale preco neviem a ked som mala ovu tak osm mala ciri ale riedky ako voda a teraz mam ten natahovaci medzi prstami normalne nechapem asi alchemilka pomohla juj drz prsty nech to dame uz tohto mesiaca
a ked je zena tehu tak myslim že by mala mat biely ci belavy alebo ako to mata_ba by ti vedela povedat viac len neviem kde sa tula že tak dlho tu nebola
@mirkamirkaa aj ja som mala taký číry naťahovací minulý týžden a asi tiež 17 DC, no ja myslím že tento mesiac ti to už vyjde. mata_ba bola tu na fore?
@misha1986 ano len už tu nejak nechodi neviem preco dufam,že nam to viacerym uz vyjde aj tebe vianoce by boli o to krajšie
kocky, mam otazocku...papate ci uzivate kyselinu listovu..?alebo pripadne mate nejake ine receptiky na podporu tehu?
@mirkamirkaa asi je už v inej diskusii ak je tehotná a nevieš o písala o tom bielom špinení?

@misha1986 na druhý šup, sestra mi dala ovu testy, ona otehotnela na prvý šup, tak som testla, vyšli negatívne, tak som vobec nedúfala, že to može takto dopadnút