icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

misha1986
5. nov 2012

@reni1512 ja som tiež čítala tu na Mk a nete o tom všetko, doktor mi povedal že po vysadeni ATK je najväčšia šanca otehu tak uvidíme..... držím palčeky, ale neviem ti poradiť

lenuskaa33
5. nov 2012

@misha1986 vysadila som ju pred vyše dvoma mesiacmi, čo sa týka rozdielov po vysadení, antika mi potláčala pocity, dosť som viac veci prežívala po vysadení, čo potvrdil aj manžel. a ohľadom cyklu, prvý nabehol super, druhá menštruácia mi prišla po nejakých 19 dňoch, teda nevedela som či je to menštruácia, bolo to slabé a krátke špinenie. Najprv som si ani nemyslela že je to menštruácia, ale keďže mi teraz neprišla a tehotná nie som :( tak to zrejme vtedy ona bola.... a uvidím čo bude teraz o týždeň 🙂

t1na
5. nov 2012

@misha1986
@mirkamirkaa dievcata urcite to vyjde ked nie teraz tak nabuduce drzme si palce 🙂

misha1986
5. nov 2012

@lenuskaa33 hm som zvedavá, čo ma čaká .......

misha1986
5. nov 2012

@t1na presne ak nie teraz tak nabudúce 😉 aj ked ja som strašne zvedavá ako to so mnou bude

lenuskaa33
5. nov 2012

@misha1986 ked som v minulosti vysadila ATK tak nic som takého nemala, tak isto to bude v poriadku 🙂 držím palce 🙂

misha1986
5. nov 2012

@lenuskaa33 diky, fakt som sama zvedavá preto som ju konečne vysadila.... aj tebe držím palčeka a vituj medzi nami 😉

mirkamirkaa
5. nov 2012

@t1na držime

lenuskaa33
5. nov 2012

@misha1986 Ďakujem 🙂

katka_mis
5. nov 2012

@lenuskaa33 Ahojky, mne tiež prišla MS o týždeň skôr a ani neviem či to MS bola... 5-dňové špinenie, také zvláštne, prešli od toho 3 týždne a nič, MS nikde, testy pred týždňom boli negat... tak neviem. Tehu príznaky žiadne. 😒

jesika26
5. nov 2012

@reni1512 mna tiež bolelo podbruško 3-4 dni po uvu a bolídoteraz 😀, držím palce, neboj výjde to 😉

misha1986
5. nov 2012

@jesika26 a iné prríznaky žiadne, a ako ťa boleleo bruško?

tweeta
5. nov 2012

Ahojte babenky, pripajam sa k snazilkam...ja som konecne tento mesiac prehovorila manzela, ze by sme to uz mohli vyskusat, tak cakam co z toho bude 😉 pocity mam take, ako tu vsetky popisujete...uvidime ci to bude len psychika, alebo aj cosi realne 🙂 mrcha by mala dorazit 12 ak tak...nevydrziiiiim to dovtedy 😖

jesika26
5. nov 2012

@misha1986 bolesti podbruška ako pred mrchou a aj bolesť pŕs. Potom už ked mi meškala mrcha, tak hrozná únava. Ale zase musím uznať, že takéto príznaky som mala aj mesiac predtým, psychika dokáže narobiť divy 😉 . NEbudem tu vypisovať, že sa netreba na to zameriavať, lebo sa to jednoducho nedá 😉 . My sme sa milovali ked ovu testy vyšli negatívne 3 dni po sebe, ale ovu došla do pár dní a smermijky tam počkali. 😀

misha1986
5. nov 2012

@tweeta tak teda vitaaaaaaaaaaaj 🙂 aj ja čakám mrchu vtedy, tak zatial žiadne pocity? a brala si predtým antiku?

misha1986
5. nov 2012

@jesika26 sranda veru tá psychika, ale teraz nejako žiadne bolesti, len tie prsia sem tam bolia ako pred mrchou. a ked si mala ovu nemala si žiadne bolesti?

reni1512
5. nov 2012

@jesika26 zistila si ze si tehu po tych bolestiach 🙂?...dakujem za povzbudenie 🙂

tweeta
5. nov 2012

mno ked mam pravdu povedat, mam pocit, ze aj by sa to mohlo podarit, vcera ma viackrat tak dost pichlo vo vajecniku a raz ked som sa postavila som sa ani vystriet nemohla co ma tak pichalo...ale to je asi tak vsetko...prsia ma tiez pobolievaju, ale to nie je take strasne, byva to aj pred mrchou... tak cakame teda spolu, co z toho bude 😉 a budes si robit aj test dovtedy ci cakas?

jesika26
5. nov 2012

@misha1986 ja som cez ovu vobec nemávala bolesti a vobec som si nepozorovala ovu hlienik, až ked sme sa v auguste rozhodli, že je čas na bábatko, tak som to tu všetko začala študovať 😀 😀 😀 , už som bola rozhodnutá, že ked to nevýjde, tak začnem merat bazálnu teplotu 😉

misha1986
5. nov 2012

@tweeta mna tiež pichalo sem tam raz na jednej raz na druhej strane, že som sa ani nemohla pohnuť 2min. , teraz žiadne bolesti až na prsia, ktoré ma tieť swem tam bolia, včera riadne..... no ja som vysadila antiku a hned sme začali snažiť, tak uvidíme čo z toho bude, test nebudem robiť dovtedy až ked bude meškať 😉

misha1986
5. nov 2012

@jesika26 a brala si pred tým antiku?

jesika26
5. nov 2012

@misha1986 brala som pred tým 8 rokov a prestala som brať vo februári, potom som išla na zákrok- konizáciu krčka maternice, pol roka sa mi hojil krčok a začali sme sa snažit 😉

misha1986
5. nov 2012

@jesika26 tak sa vám to podarilo na prvý šup teda 😉 a ako podla ovulky?

tweeta
5. nov 2012

@misha1986 ja som HAK prestala brat uz davno,nerobilo mi to dobre...ale ty mas veru velku sancu...pise sa, ze po vysadeni HAK to moze byt velmi rychlo 🙂 zeby to pichanie bolo uhniezdovanie vajicka?

misha1986
5. nov 2012

@tweeta kiež by si mala pravdu 😉 o týždeň dám vedieť, ale nie je mi nič 😝 a ty sa ako cítiš, chceš robiť test

tweeta
5. nov 2012

@misha1986 ja sa citim v poho, tiez mi nic take nie je, iba to pichanie vcera v podbrusku a vajecnikoch a trosku ma bolia prsia, ale niekdy ma bolievaju aj viac pred mrchou...tak neviem ci sa to da nazvat priznakmi tehu...pockam ci bude meskat, test nejdem robit este...ale tento tyzden bude asi dlhyyyy 😀

misha1986
5. nov 2012

@tweeta mna včera boleli prsia, dnes už pomenej a stále by som len niečo jedla, veru bude dlhý a pre mňa možno ešte dlhší, keďže neviem ako mi má prísť mrcha, či sa umúdrila po vysadení hned alebo ako to bude

tweeta
5. nov 2012

@misha1986 hmm, tak ta neistota neprida veru ☹ ja ked som vysadila, vsetko nabehlo tak ako malo a aj pravidelne, tak hadam to bude aj v tvojom pripade tak, i ked ty vlastne nekces aby dosla 😅

misha1986
5. nov 2012

@tweeta a máš ju odvtedy aj pravidelnú, nemala si žiadne problémy? ak to nevyjde, nenahnevám sa, aspon budem vedieť aký mám cyklus 😝 no to čakanie dovtedy bude o nervy

tweeta
5. nov 2012

v podstate pravidelnu mam odvtedy, iba ked som odisla do UK tak som dostala asi po 50 dnoch a potom dalsi raz za tym po 42 dnoch a potom sa to upravilo na 28, ale to bolo viac ako rok od vysadenia...bolo to asi zmenou klimy a prostredia.... tento rok sa mi skratil cyklus z 28 na 25-26, neviem cim to je, ci starnem, alebo co? no veru to cakanie je katastrofa 😖 uz aby bol aspon vikend...