Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@kikasi ahoooj kyselinu listovu uzivam uz asi mesiac, vraj idealne je 3 mesiace pred otehu a pocas prveho trimestra ...gynekologicka vravela, ze o 70% sa znizi riziko razstepovych ochoreni chrbtice a niektorych genetickych vad....tak som sa na to dala....ale ostane pripravky pre buduce matky obsahuju vlastne tiez iba kyselinu lisovu a nejake vitaminy, ale to ja radsej zjem ako ovocie a nie pilulku 😉 ...ale kyselinku odporucam.
babule dobré ránko, čo máte dnes nové?
dobre ranko, tak sa hlasim po par dnoch volna. co mate nove, nechce sa mi to tolko stran prechadzat dozadu 😝 . u mna nove, ze konecne prisla mrcha po vyvolavacke, takze zachvilu mozme zacat 🙂
ahojte vedeli by ste mi poradit ci mozem byt tehotna ked mi to meska uz 7dni ale test mi vysiel negat...
@vierocka1490 ahoj, tehotna mozes byt, ale aj nemusis. zavisi to od pravidelnosti cyklu, v pripade tehotnosti od intenzity tehu hormonu... je sice pravda, ze pri pravidelnom cykle uz par dni po meskani by mal byt tehu hormon dost vysoky na to, aby ti to test ukazal, ale nemusi to tak byt. ale zas na druhej strane, v takychto tychto nasich velkych tuzbach hra velku rolu aj psychika a mrcha to vzdy vie... takze meska aj ked tehu byt nemusis. pockaj este nejaky den-dva a skus test zopakovat a ak mrcha nepride aj tak, bez k lekarke 🙂
@vierocka1490 no môžeš byť keď ti to mešká, prečo nie..... ale tak môžeš mať aj dlhší cyklus, mávaš ho pravidelný? nič ti nie je- žiadne príznaky?
@misha1986 vysadila som, mrchu som dostala, ale to bola taka ta spadova. ked beries antiko, tak nemas normalnu mrchu, ale len spadovu vramci vysadenia. ale dalsia mi uz neprisla, ani dalsi mesiac, ani ten dalsi. tak som sla k dokine a pichla mi vyvolavacku. ja som tam ale mala aj nejake stresy, stahovanie, zmena prostredia a tak.. to vsetko na to vplyva
@misha1986 preto mi to nesedi lebo mam stale presne,ziadny vytok alebo nieco podobne, ale aj to mi nejde do hlavy ze test mi to neukazuje 😒
@vierocka1490 hm tak skús urobiť ešte raz alebo chod doktorke 😉 a dáke príznaky ako prsia ťa nebolia?
@misha1986 nie nebolia 😢 nemam nijake preiznaky tehu len meskajucu M.. 🙂
@vierocka1490 tak neviem ☹ skús si urobiť ešte viac testov a ak ani jeden neukáže // tak neviem čo to môže byť
dobre vdaka za rady dam vediet potom ze co a ako to dopadlo... 😀
@vierocka1490 okik daj nám vedieť a otestuj sa aj viac krát pre istotu 😉
@misha1986 ahoj mishka ako? ja som v robotke akurat som si zakurila aby mi bolo teplo co nove?
@mirkamirkaa ahoj moja, ale nič nové len mi je od rána nejaká zimka ako zimnica a ozaj ani ten výtok biely už dnes nemám.... a ty čo nové, snažilkovali ste?
@katka2309 ahojky, no ten cajik by mal pozitivne vplyvat na maternicu, bolestivu menstruaciu a podobne. a asi na tom nieco bude, lebo mrcha mi trvala fakt ze dva dni a potom este dva dni trolilinku spinenie, ale uplne malicko a ani bolesti som nemala take ako som zvykla mat. Vcera som behala na wecko, lebo som mala nejaku crevnu potvoru, teplotu som mala a zimnicu. ale dneska uz je lepsie 🙂 takze tesim, ze by zase nejake coro moro mohlo byt 😀
@misha1986 snažilkovali dufam,že dostatočne 😉 možno budes chora? strasna zima je unas vonku vcera bolo teplo 14stupnov ale dnes kosa jak v psinci

@zuzy62 gratulujem, podla mna su tie dve ciarky uuuuplne jednoznacne....drzim palce, nech ide vsetko hladko.