icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

misha1986
6. nov 2012

@mirkamirkaa hádam nie, bola som pred mesiacom ked som mala mrchu..... a kolký DC si dnes? veru zimšie ale u nás až tak nie, aj Slniečko svieti 😎

mirkamirkaa
6. nov 2012

@misha1986 som 18DC a podla mojej aplikácii v mobile ovuwiev tak ked vcera som mala ovu tak mrchu dostanem na 32DC tak som zvedava ale myslim si že k tomu hlienu mi pomohla alchemilka

misha1986
6. nov 2012

@mirkamirkaa ja som mala asi tiež 17 DC ovulku tak uvidím ako dorazí mrcha, dnes som 23 DC

mirkamirkaa
6. nov 2012

@misha1986 si len 5dni viac ako ja

misha1986
6. nov 2012

@mirkamirkaa to čakanie je hrozné, aj ked som si istá že nie som tehu 😝

t1na
6. nov 2012

@misha1986 niektore dievcata pisali ze boli akokeby chore ked boli tehotne 🙂 mam pocit ze ti to vyslo

misha1986
6. nov 2012

@t1na moja, to by bolá aká šupa keby sa to podarilo hneď? no ja si to nemyslím, chcem pekne počkať na mršku aby som vedela ako moje telo zareagovalo a budem sa trošku viac sledovať- myslím ten hlienik 😉

saffi
6. nov 2012

@misha1986 moja kamaratka takto otehotnela, vysadila tabletky a hned na prvy sup bola tehu 🙂 uz zacala 4 mesiac

t1na
6. nov 2012

@mirkamirkaa ahoj, ty mas nejake priznaky? ja nie len trocho bolest brucha, ako pred mrchou

lenush89
6. nov 2012

ahoj 🙂 my sme začali minulý mesiac 🙂 tak teraz čakáme na výsledok 😀 síce menštruácia už 6 dní mešká, ale test bol zatiaľ negat. 😠 urobila som ich odvtedy asi 7 a potom som sa dočítala že som si robila ten najhorší test na trhu 😀 😀 😀 😀 😀 tak teraz sama čakám ako na ihlách aký bude výsledok 😕

t1na
6. nov 2012

@lenush89 aky test si si robila?ze najhorsi?

mirkamirkaa
6. nov 2012

@t1na ahoj nemam vcera som mala este len ovu 17DC a konečne hlien taky aky ma byt pri ovu tak sme snažilkovali teraz už len v klude cakat,ale poviem ti pravdu že vobec sa nesledujem tak ako minuly a predminuly cyklus, ako ma byt tak bude ja to neovplyvnim a ked ni c tak ked dostanem MS idem hned k doktorke na hormonálny profil či je vsetko ok nebudem sa stresovat zbytocnea ty ? kolky DC si?

mirkamirkaa
6. nov 2012

@lenush89 aky test aj ja chcem vediet? kup si GS mamatest 10tkovy tu dievcata ho chvalia velmi

lenush89
6. nov 2012

@t1na
rapiclear 😠 pozerala som fóra a že to je jeden fakt nemožný test...najviac odporúčali mamatest ....v utorok som objednaná na gyndu tak som zvedavá čo mi povedia 😕

saffi
6. nov 2012

@mirkamirkaa to neni ani dobre, tak dokladne sa stale sledovat, lebo psychika robi velmi vela

t1na
6. nov 2012

dievcata teraz som vyratala keby sa to podarilo teraz tak budem rodit okolo 22.jula co by nebolo najlepsie lebo 16teho mam ist za svedka kamoske na svadbu 😝 tak ked to vyjde buduci cyklus tak 18.8 co uz je lepsie

allenka33
6. nov 2012

Ahojte baby..prpojim sa troska k vam do debaty..ja som dnes 23DC a som nedockava ci tento mesiac mrcha dojde ,alebo nie..ved asi ako kazda z nas.. 🙂 priznaky nepocitujem v celku ziadne.,jedine som mala asi posledne 4-5 dni bolave prsia a dnes akoby to opadlo..nechapem preco..a mam aj silny hlien..rano bola BT 37,2..mate nejake take skusenosti aj vy??

mirkamirkaa
6. nov 2012

@t1na sme sa zasmiali je lespei nebyt tehu v lete aspon co som pocula od kamosiek ale hocikedyto pride len nech otehotniem už konecne

t1na
6. nov 2012

@mirkamirkaa som 23DC tak ako misha, nemam pocit ze to vyslo, ale uvidime

mirkamirkaa
6. nov 2012

@saffi jasne ja si nebudem ani bazalnu t. merat iba tak skusame každy den ked sa nam chce

t1na
6. nov 2012

@lenush89 potom daj vediet ako si dopadla

mirkamirkaa
6. nov 2012

@allenka33 skoro je aj na test a ovulka bola?

saffi
6. nov 2012

@mirkamirkaa ja rozmyslam, ze si akurat kupim ovu testy. mas s tym nejake skusenosti?

mirkamirkaa
6. nov 2012

@t1na nemusis mat pocit ved este je skoro na pocit, uvidis nechaj sa prekvapit

allenka33
6. nov 2012

noo ano na test skoro,ved som nevydrzala a v nedelu som si robola a jasne ze nic..ja šišina..🙂 oulka dufam,ze bola,ked som bola na gynde tak mi povedala,ze ASI bola..minuly tyzden v sobotu,alebo nedelu..tak som nedockava...ale prsia uvolnili,tak uz tomu extra neverim..

lenush89
6. nov 2012

@t1na pôjdem skúsiť ten mamatest a uvidím....lebo vydržať ešte týždeň 😀 no neviem neviem 😀 mohlo by to už aj ukázať, týždeň meškania je už aj dosť nie? sama tomu nechápem ☹ 4 roky som brala HAK teraz som ju vysadila 2x som mala mrchu normálne na čas jak hodinky a teraz zrazu týždeň nič :D dúfam že to bude očakávaný výsledok snaženia 😉

mirkamirkaa
6. nov 2012

@saffi s ovu testami nie nerobila som si to, ja len viem že vcera 17DC som mala ovu , ale tie ovu testy to ti neviem vobec poradit že ako sa to robi

mirkamirkaa
6. nov 2012

@allenka33 dlho sa už snažite?

allenka33
6. nov 2012

@mirkamirkaa som ti odpisala,len som ti to neadresovala..🙂

lenush89
6. nov 2012

@mirkamirkaa
pocit pocit 😀 čo poznám tehuľky tak sa mi zdá že tie ich pocity mám aj ja :D sale nechcem byť psychopat a niečo si nahovárať....každý spomína iné pocity a ja ako to tak pozerám minimálne polovička sa mi prejavuje :( len sa bojím že si budem niečo nahovárať a potom budem sklamaná :(