Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mirkamirkaa moja už som tu, musela som sa včera aj mužíčkovi povenovať 😀
@mirkamirkaa ahoj vcera som tu bola iba rano, nejako som nemala cas ale dnes to dobehnem 😉
@misha1986 ahoj treba treba aj mužikovi sa venovat trosku, co nove?
@t1na ahoj okik tak co nove?
@mirkamirkaa ale nič moja, čakám do nedele alebo pondelka. a ty?
@misha1986 ja to mam este daleko a strasne ma vcera bolelo brucho,ale nesom prechladena lebo ma nepali ked piškam ani nemam nutkanie na piškanie tak neviem co to bolo
@mirkamirkaa no aj mna ešte dlho povulke bolelo bruško a strašne. a dnes už je to lepšie?
@misha1986 hej lepsei neviem co to malo byt vcera cela nafuknuta jak balon som bola
ahoj vsetci, teda vsetky, teda kto tu je, ak vobec 😀 . ja uz som si uzila ranny sex... bola som v praci tak dosexovana, az mi je z toho dobre... 😝
@mirkamirkaa nic take...nejako na to nemyslim, mam vela v praci a vecer mame navstevu, nasi kamarati, tiez sa teraz zacali snazit o babatko, len minuly tyzden, tak sa trosku odreagujem a ty ako?
@t1na ja dobre tiež pracujem vela na to nemyslim už ako bude tak bude ved ja stym nič nespravim
@saffi ahoj mas 100bodov dneska som sa zasmiala
@misha1986 za 100bodov mne sa nechcelo rano
@mirkamirkaa no mňa mužíček o 5 ráno zobudil a hned som vdela čo chce 😀 , ale fajne 😅 no a teraz mi je nejak divneeeeeeee 😝
@mirkamirkaa 😀 co uz, niekto musi byt vzdy za ostatnych, no nie?
Môj mužíček tvrdí, že včera zarobil 😀 tak uvidíííme. pre istotu to ale dnes ešte poistíme 😅
@mahulenka87 vitaj u náááááááás - no veru poistite a ktorý DC si?
@misha1986 prečo divne zle ti je?
baby kde ste??? už na obede? 😅 ja pomaly idem, už som hladnáááááááááááááá
@saffi presne 😝

@katka2309 dakujem krasne..su obidve v poriadku, tak sme stastni. este aby sa podarila aj nejaka sestrenicka ci bratranec...a bude to uuplne dokonale... 🙂 . a tebe ako sa dari?