Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@misha1986 mno uvidime co z toho bude, bolo by to fajn 🙂 hlavne ci mm mal pravdu 😀 ja som 22 DC, a ty? ja mam trosku kratsi cyklus asi pol roka, 25-26 dni, ty si asi uz dalej,ze? testovat sa este nejdem i ked ma to laka, ale je to este asi skoro...najskor asi v pondelok alebo utorok...inak ja mam tiez take PMS stavy, tak neviem 😒
@misha1986 dnes som 18 DC, ale ja mávam aj 34DC..
@mahulenka87 no ked mávaš také dlhé cykly môžeš mať aj ovulku teraz, skúšala si ovi testy alebo máš nejaké bolesti vaječníkov?
ahoj my s manzelom sa snazime ale stale nic je to aj pre moje problemy ze nemam pravidelnu menstruaciu s manezelom velmi tuzime po babatku dufam ze sa nam to podari
@misha1986 ovu testy som skúšala raz, ale vyšli mi nejak čudne. príznaky ovulky nevnímam žiadne. Riadim sa len bazálnou teplotou. Včera klesla na 36,4, dnes už 36,6.
@mahulenka87 tak ich skús, ja by na tvojom mieste ked neviem kedy mám ovu-skusila testy 😉 no možno ju budeš mať ešte neskôr, tak skús merať. a ozaj, že ked je ovu tak má byť taký priesvitný hlien naťahovací na WC to zbadáš na papiery 😉
@veronikaborova ahoj moja a ako dlho sa snažíte? akú mávaš mrchu? neboj podarí sa 😉
snazime sa uz 4 mesiace menzes mam asi 3-4 krat do roka
@veronikaborova a neebola si za doktorom? zevraj niečo nato dávajú 😉
ano bola som tento problem mam dlho teraz riesi ze mam nnieco nad vajecnikom poslal ma za lekorom do KE na oborne vysetrenie a vag.sondu
@zabka888 od septembra 1 už by to mohlo byt konečne
@saffi dufam aj ja že to už konečne pride na mna ten tehu virusik
@misha1986 ja si budem aj dalehj s tebou písať
@mirkamirkaa tak to ano, my teda o mesiac dlhšie,, tiež by som už pristála ale na dobré sa dlho čaká, musíme byť trpezlivé 😉
@zabka888 ved hej a hlavne nato nemysliet kazdyx tak hovori vsak
@mirkamirkaa no to ano 😉 možno to aj my budeme hovoriť ked budeme mať drobčekov v brušku 🙂 teraz je to zložité nemyslieť 😒
@veronikaborova a prečo ta poslal do KE, on to nevie vyliečiť či čo?
@misha1986 chce sa poradit aj s inymi lekarmi
@veronikaborova hm no asi by som riešila iného doktora .... joj
@zabka888 juuj, moja..to snad nemyslis vazne.. 😒 , ani sa mi nechce verit..to ma mrzi, uz to vyzeralo tak nadejne, ked meskala dva dni..potvora. a navyse este tie problemy s manzelom...no potes..a co ma..nejaku strevnu chripku? drz sa, mm prajem skore uzdravenie. a nezufaj...este stale je sanca ze to do Vianoc stiheme..verim, ze to vyjde.
uvidime co mi povedia v KE a podla toho sa zariadim
@misha1986 ahoj, juuj...o 5 rano ta manzelik zobudil.. 🙂 ??tak to si neviem predstavit..ja tak sice vstavam - asi o stvrt na sest, ale som rada, ze sa vytrepem z domu a stiham do prace...na sexik vtedy nemam ani cas rozmyslat..co je mozno v konecnom dosledku aj skoda.. 😒 . asi niekedy "zaspim" do prace... 😀
@zabka888 presne presne

@grejci1 chvalabohu my sme tiež obaja pozitívny 🙂) a to Calibrum Babyplan je bez predpisu??