icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mirus1510
8. nov 2012

@grejci1 chvalabohu my sme tiež obaja pozitívny 🙂) a to Calibrum Babyplan je bez predpisu??

tweeta
8. nov 2012

@misha1986 mno uvidime co z toho bude, bolo by to fajn 🙂 hlavne ci mm mal pravdu 😀 ja som 22 DC, a ty? ja mam trosku kratsi cyklus asi pol roka, 25-26 dni, ty si asi uz dalej,ze? testovat sa este nejdem i ked ma to laka, ale je to este asi skoro...najskor asi v pondelok alebo utorok...inak ja mam tiez take PMS stavy, tak neviem 😒

misha1986
8. nov 2012

@tweeta ja som 25 DC, čakám v nedelu abo v pondelok, tiež nejdem testovať, až keď bude meškať dlhšie. a aké stavy PMS máš?

mahulenka87
8. nov 2012

@misha1986 dnes som 18 DC, ale ja mávam aj 34DC..

grejci1
8. nov 2012

@mirus1510 hej, su to len vitaminy

misha1986
8. nov 2012

@mahulenka87 no ked mávaš také dlhé cykly môžeš mať aj ovulku teraz, skúšala si ovi testy alebo máš nejaké bolesti vaječníkov?

veronikaborova
8. nov 2012

ahoj my s manzelom sa snazime ale stale nic je to aj pre moje problemy ze nemam pravidelnu menstruaciu s manezelom velmi tuzime po babatku dufam ze sa nam to podari

mahulenka87
8. nov 2012

@misha1986 ovu testy som skúšala raz, ale vyšli mi nejak čudne. príznaky ovulky nevnímam žiadne. Riadim sa len bazálnou teplotou. Včera klesla na 36,4, dnes už 36,6.

misha1986
8. nov 2012

@mahulenka87 tak ich skús, ja by na tvojom mieste ked neviem kedy mám ovu-skusila testy 😉 no možno ju budeš mať ešte neskôr, tak skús merať. a ozaj, že ked je ovu tak má byť taký priesvitný hlien naťahovací na WC to zbadáš na papiery 😉

misha1986
8. nov 2012

@veronikaborova ahoj moja a ako dlho sa snažíte? akú mávaš mrchu? neboj podarí sa 😉

tweeta
8. nov 2012

@misha1986 zacali ma dnes boliet aj krize a mam take napnute brucho a aj ma pobolieva v podbrusku...prsa ma bolia tak pomenej, a dnes mam aj nejaky vytok, som sa chvilu zlakla ze kramy prisli, som citila ako to zo mna vytieklo...no neviem co to je...

veronikaborova
8. nov 2012

snazime sa uz 4 mesiace menzes mam asi 3-4 krat do roka

misha1986
8. nov 2012

@tweeta hm, no nechaj sa prekvapiť 😉

misha1986
8. nov 2012

@veronikaborova a neebola si za doktorom? zevraj niečo nato dávajú 😉

veronikaborova
8. nov 2012

ano bola som tento problem mam dlho teraz riesi ze mam nnieco nad vajecnikom poslal ma za lekorom do KE na oborne vysetrenie a vag.sondu

mirkamirkaa
8. nov 2012

@zabka888 od septembra 1 už by to mohlo byt konečne

mirkamirkaa
8. nov 2012

@saffi dufam aj ja že to už konečne pride na mna ten tehu virusik

mirkamirkaa
8. nov 2012

@misha1986 ja si budem aj dalehj s tebou písať

zabka888
8. nov 2012

@mirkamirkaa tak to ano, my teda o mesiac dlhšie,, tiež by som už pristála ale na dobré sa dlho čaká, musíme byť trpezlivé 😉

mirkamirkaa
8. nov 2012

@zabka888 ved hej a hlavne nato nemysliet kazdyx tak hovori vsak

zabka888
8. nov 2012

@mirkamirkaa no to ano 😉 možno to aj my budeme hovoriť ked budeme mať drobčekov v brušku 🙂 teraz je to zložité nemyslieť 😒

misha1986
8. nov 2012

@veronikaborova a prečo ta poslal do KE, on to nevie vyliečiť či čo?

veronikaborova
8. nov 2012

@misha1986 chce sa poradit aj s inymi lekarmi

kikasi
8. nov 2012

@grejci1 tak ty budes mladucka maminka.. 😉 , ale je to fajn.. a to je pekne zelanie, verim, ze sa ti vyplni. ja som v tom veku nemala to stastie, ze by som mala toho praveho, tak preto az teraz.. 🙂

misha1986
8. nov 2012

@veronikaborova hm no asi by som riešila iného doktora .... joj

kikasi
8. nov 2012

@saffi aha..ale to hod za hlavu a netrap sa tym co bolo, aj ked viem ze sa to lahko hovori. teraz je to iny pripad..a podari sa to, ked budes najmenej cakat.. 😉 . my sme vcera zahajili druhy mesiac snazenia..a budem to poistovat tak vela, ako sa len bude dat... 😀

kikasi
8. nov 2012

@zabka888 juuj, moja..to snad nemyslis vazne.. 😒 , ani sa mi nechce verit..to ma mrzi, uz to vyzeralo tak nadejne, ked meskala dva dni..potvora. a navyse este tie problemy s manzelom...no potes..a co ma..nejaku strevnu chripku? drz sa, mm prajem skore uzdravenie. a nezufaj...este stale je sanca ze to do Vianoc stiheme..verim, ze to vyjde.

veronikaborova
8. nov 2012

uvidime co mi povedia v KE a podla toho sa zariadim

kikasi
8. nov 2012

@misha1986 ahoj, juuj...o 5 rano ta manzelik zobudil.. 🙂 ??tak to si neviem predstavit..ja tak sice vstavam - asi o stvrt na sest, ale som rada, ze sa vytrepem z domu a stiham do prace...na sexik vtedy nemam ani cas rozmyslat..co je mozno v konecnom dosledku aj skoda.. 😒 . asi niekedy "zaspim" do prace... 😀

mirkamirkaa
8. nov 2012

@zabka888 presne presne