icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

zabka888
8. nov 2012

@kikasi dakujem moja, ja som už tiež dúfala, aj ked na druhej strane som mala pocit že mrcha príde a aj prišla 😒 neviem asi, doktor sa a ni nevyjadril, pichol mu injekciu a už mu je lepšie klop klop, dúfam že už to máme za sebou, lebo to bol otras ☹ jasnačka do Vianoc nám to musí výjsť aj keby nechcelo 😀 sa do toho pustíme všetky naplno 😉

zabka888
8. nov 2012

@mirkamirkaa xixi sa im lahko hovorí 😀 ked už majú bublinku v brušku 🙂

mirkamirkaa
8. nov 2012

@zabka888 presne tak ale tažko je na to nemysliet aj ked mam strasne vela roboty stale na to pomyslim

grejci1
8. nov 2012

@kikasi ďakujem, no my sme spolu už od mojej sedemnástky 🙂

mistisa
8. nov 2012

@su_san @fifitko25 @vardzikova @mattuliatko30 @gelinka75 @mia117 @l_e_n_o_c_k_a @lucecita @zuzanka9999 @svintekova @iwi9 @moni1007 @nancycka @spula22 @lagunasa @azzura @chorucka @kikaneu
@vavenecka @mata_ba a neviem este koho som zabudla 🙂
ajojkajte kocenky 🙂 ako sa mi mate? co mate nove? boze take mi je to divne ked kuknem na prvosnazilky a nikoho zo starej party tu neni ☹ ved mi normalne chybate.to som jedina co som tu ostala? ☹ 🙂 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉

kikaneu
8. nov 2012

@mistisa ahoooooj 🙂 nie si jediná, čo sa stále snaží o prvé, ale mňa tu už nejak nebaví chodiť....necítim sa tu ako doma 😒 akoby som tu už nepatrila......
a inak sa mám fajn, nové nič, som pred ovulkou, tak sexíkujeme 🙂 a čo ty?

saffi
8. nov 2012

@mirkamirkaa to by sme potrebovali vsetky teda 🙂

gelinka75
8. nov 2012

@mistisa ahoj, ja som tuuu len v inej temicke 🙂

mistisa
8. nov 2012

@kikaneu takze vy tiez stale nic hm kedy sa to stastie na nas usmeje? ja neviem ani.hm. mrcha mi skoncila stvrtok ale mala som taku slabu ale dosla sice o tyzden skor ale predsa a sama od seba uz druha 🙂 ale hovorim bola slaba. teraz som mala pondelok utorok take spinenie cudne taky hlienik ci co a dnes mi je divno.vcera sme keksikovali a od vcera mam taky divny pocit v podbrusku,neviem co to je hm. take pobolievanie ci co.uvidime snad nedojde mrcha dalsia.ale inak to nechavame tak nesnazilkujeme na pevno s lekarmi.ked sa do konca roka nepodari pojdeme na IVF 🙂 ja uz tu tiez malo chodim. ako robim tak neni ani casu. 🙂 😉 😉 😉 😉 tak dufam ze teraz uz to vide 🙂 budem drzat palcekyy 🙂
@gelinka75 no pekne pekne 🙂 a v akej ? kde si ta najdem ? 🙂

mirkamirkaa
8. nov 2012

@saffi vieš co neviem pochopit že niekto povie ta vysmysklo sa nam a ostala som tehotna nerozumiem tomu ked my ideme na plno už skoro treti mesiac a nic tak nechapem v com je pre kristove rany chyba

gelinka75
8. nov 2012

@mistisa bud pipiny z gyn fiv alebo prvosnazilky po 35, citam, ze sa ti zobudzaju vajecniky, to je vemi dobre 🙂

kikaneu
8. nov 2012

@mistisa tak my nič, ale prestali sme dávať pozor len od minulého cyklu...takže toto je druhý 🙂 my tiež nejak extra nesnažilkujeme, nechávame to tak, takže uvidíme, kedy to bude.....a ďakujem
hm, tvoje cykly sú teda riadne čudné, ale aj to, že mrcha prišla sama od seba je fajn 😉 tak aj ja ti držím palce, aby to vyšlo a nemuselo byť žiadne IVF 😉

mirkamirkaa
8. nov 2012

@mistisa ahoj ja som mala ovulku pred 3 dnami a od vtedy mam take tiež divne bolenie podbruška nech už je to to tehu bolenie

lucecita
8. nov 2012

@mistisa ahojky...aj ja som tu, ale neprispievam...chodím len kukuk čo máte všetky nové, ale nepíšem...

mistisa
8. nov 2012

@gelinka75 nooo vyzera to tak tak dufam ze to tak aj bude 🙂 ale zacali az ked som zacala brat femigard 🙂 asi zabera 🙂 🙂 dufam ze sa preberu uplne 🙂 aha ano tak nakuknem na teba 🙂 😉 😉 😉 😉

mistisa
8. nov 2012

@kikaneu dakujeeeem aj tebe prajem to iste aby sme si tak za mesiac napisai ze aha dve // 😀 uz sa snad na nas stastie usmeje 🙂 😉 😉 😉 😉

mistisa
8. nov 2012

@mirkamirkaa nooo ja som mala taky ten hlienik akoby len ked ja neviem tie priznaky ovulky ked som ju nemala nikdy. mozno to bolo tiez a sme na tom rovnako 🙂 a mame to tehu bolenie a take popichavanie na vajecniku nemas? kolky si den cyklu?

kikaneu
8. nov 2012

@mistisa nehnevala by som sa, ale ani ak sa nepodarí, nebudem sa hnevať 🙂

mistisa
8. nov 2012

@lucecita no ja tak tiez sme tam nieco napisem ale tiez nie moc. 🙂 ale tak ste mi zachybali akosi 🙂 😉 😉 😉 a ako sa mi mas?

mistisa
8. nov 2012

@kikaneu nooo ani ja veru 🙂 ale tak nevide tak vide nabuduce nie? 🙂 🙂 optimizmus je tu najlepsi v takomto pripade 🙂 😉 😉 😉 😉

mirkamirkaa
8. nov 2012

@mistisa mam pobolievaju ma dneska vajčniky aj vcera, ale neni to prechladnutie lebo ma ani neštipe ked pisam ani nemam nutkanie tak neviem , som 20DC a po dllllhej dobe som mala ovu hlienik na 17DC som sa tesila jak mala hned sme snažilkovali

kikaneu
8. nov 2012

@mistisa tak, tak 🙂 súhlasím s tebou 🙂

mistisa
8. nov 2012

@mirkamirkaa nooo uvidime co z nas bude 🙂 ja mam stale taky pocit ako na mrchu taky slaby.taky mavam sem tam ked mi vyvolavacku pichli tak pred mrchou ale tak slabsie je to teraz. no uvidime nechame sa prekvapit 🙂 🙂

mirkamirkaa
8. nov 2012

@mistisa dufam,že to budu // ja by som už tak chcela

mistisa
8. nov 2012

@mirkamirkaa no veru dufam aj ja 🙂 aj ja by som uz konecne chcela 🙂 uz ma nebavia tie negaivne testy ☹ 😠

mirkamirkaa
8. nov 2012

@mistisa držím prsty to je najkrajší pocit mat dietatko určite

mata_ba
8. nov 2012

@mistisa ja som tuuuu 😀 takze sa ti zobudza telo..supeeer 🙂 a ja..no budem mat asi ovulku podla dnesneho testu..kuk v albume 😉

lagunasa
8. nov 2012

@mistisa bud rada, ze su tie baby co tu uz nie su, tehotne! to ti moze robit radost 🙂

mistisa
8. nov 2012

@mirkamirkaa aj ja tebe 🙂 veru ano musi to byt nadherne stasticko 🙂 a my to coskoro zazijeme uvidis 🙂 😉 😉

mirkamirkaa
8. nov 2012

@mistisa dufam 😎 😀 😝