icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mistisa
8. nov 2012

@lagunasa ale ved to je samozrejme ze som rada 🙂 to ja sa hrozne tesim ze sa im to podarilo.len mi tu tak zachybali.tu nemaju tehotne zakaz vstupu 😀 😀 to len som sa chcela vratit zase na chvilku do starych cias ked sme si tu vypisovali a vidiet tu konecne zname tvare 🙂 🙂

mistisa
8. nov 2012

@mata_ba ideeeem kukiiiii 😀 a sup sup na mm a nech je tam uz aj tehu testik taky oki? 🙂 😉 😉 😉

svintekova
8. nov 2012

@mistisa ahoj mojka. No ja som dnes 11tt+2. Najblizsie sono a odbery nas cakaju 19.11. velmi sa bojim ci je drobcek v poriadku. Uz som si myslela, ze patris medzi tehulky- drzim ti vsetky palceky moja. Veru ani ja sem uz nechodim, uz je tu vela novych snaziliek a nase kocky su asi v inych temach.

lagunasa
8. nov 2012

@mistisa ale ved hej, ja ti rozumiem.

mistisa
8. nov 2012

@svintekova neboj mojka urcite to bude vsetko dobbre 🙂 🙂 budem drzat palceky.a gratulujeeem moc moc moc 🙂 no ja este nie veru 😠 😠 😠 ale uz dufam ze coskoro lebo uz je to dlho toto. uz by som chcela aj ja objavitr tie dve vytuzene // . snad sa mi to podari raz.a citis sa ako? vsetko okik?

mata_ba
8. nov 2012

@mistisa kiezby som o tom rozhodovala ja 🙂 snad bude raz aj tehu taky 🙂

sarin
8. nov 2012

Ahojte 🙂 pridavam sa do vasich radov. S manzelom sa snazime o babetko prvy mesiac. Rada by som sa opytala vas skusenejsich snaziliek, ci si dociahnete na krcok. Ja akosi s tym mam problem, alebo ho mam makky cely cyklus :/

mistisa
8. nov 2012

@mata_ba bude bude mojka neboj zachvilu 🙂 neviem za aku ale bude u obidvoch a vsetkych ostatnych 🙂 😉 😉 😉 😉

kikasi
8. nov 2012

@zabka888 jasnacka...musime ist do toho ozaj na plno a uz to jednoducho musi vyjst, aby sme to stasticko z tehu zazili pod vianocnym stromcek...nemoze byt na svete krajsi vianocny darcek.. 🙂 . chudatko...musela to byt fakt narocna a zla noc, ale bude lepsie..ta dnesna uz bude pokojnejsia. a inak aky si mala dnik?

kikasi
8. nov 2012

@grejci1 to fakt.. 🙂 ? krasa...tak to bola asi prva laska, ze?

mia117
8. nov 2012

@svintekova jeeej ahoj gratulujem, nevedela som 🙂 🙂 tak sa pekne drzkajte nech prebieha vsetko super, tak ako ma 🙂

mirkamirkaa
8. nov 2012

@sarin ahoj vitam ta, ja si ho casto nekontrolujem ale ked ano tak ho stale dociahnem, a myslim že pred MS mäkne a cez ovu je tvdry a dole

kikasi
8. nov 2012

@sarin ahojki, vitaj.. 😉 .my s mm skusame len druhy mesiac, takze ti v tomto moc neporadim..ale rada si precitam, co poradia skusenejsie kocky..

mia117
8. nov 2012

@mistisa Ahoj moja, sem tam tu len nakuknem, ale moc ta tu nevidievam, su tu uz same nove snazilky, ako sa mas? ako pokracuje snazilkovanie, posielam veeeeela stasticka nech uz sa uz coskoro aj ty tesis z babatka 🙂 moc ti to prajem a samozrejme vsetkym snazilkam 🙂

sarin
8. nov 2012

Nee cez ovu je makky pootvoreny a dolu. A potom je tvrdy hore v zadu ci kde.. Kazdopadne som ho za 15 dni este nenasla... 😀

fifitko25
8. nov 2012

@mistisa ahoj zlatik, ja už tu chodím málo do tejto témy,keďže fučím a čakám na pôrod ako na spasenie 😅 😅 ale bola to téma, kde som na MK začala a ostane mojou obľúbenou 😉 😉
teraz sa radím v inej téme, kde je to pre mňa aktuálne, ale vždy rada vidím,keď niektorá snažilka nájde na teste //, lebo viem, aké to je niekedy náročné 😅 😅
držím ti palce, nech to IVF riešiť nemusíte, a nech si do Vianoc už tehuľka 😵

mirkamirkaa
8. nov 2012

@sarin no može byt možno ja som pomýlená ja neviem ale teraz som mala ovu a bol dole a tvrdy pootvoreny tak ja neviem a fakt sa mi zda že pred MS mäkne

zabka888
8. nov 2012

@mirkamirkaa mne sa ale našťastie skor darí nemyslieť na to anko ano.. radšej to potlačím niekde v hlave a rozmýšlam nad inými vecami 🙂

mirkamirkaa
8. nov 2012

@zabka888 aj ja sa snažim,ale teraz co mam tie bolesti v podbrusku /vaječniky/ tak na to nedokazem nemysliet

zabka888
8. nov 2012

@kikasi veru tak! asi by som sa zbláznia od šťastia keby to vyšlo práve na Vianoce 😉 no neviem či to už bude lepšie lebo zas má nejakú ťažobu na žalúdku, tak sa bojím aká bude táto noc 😒 doktor mu okrem injekcie ani nič iné nedal, tak neviem 😒 dník? no taký motací, kedže som celú noc nespala, tak som potom dospávala pred obedom, ale aj tak som ako mátoha celý deň 😀 a ty?

mirkamirkaa
8. nov 2012

@mistisa neni to tak,že pred MS mäkne krčok? či mne šibe že som to tu niekde takto citala?

zabka888
8. nov 2012

@mirkamirkaa no to mi hovor, hlavne ked mne teraz 2 dni mrcha meškala,, dobre že som už kočík nezajednávala 😀 😀

mirkamirkaa
8. nov 2012

@zabka888 juj tak mne mešká pravidelne takže ja si z toho nič nerobim už pomaly

zabka888
8. nov 2012

@mirkamirkaa noo mne ako kedy, tiež som z toho nebola nejaká vykoľajená ale podbruško ma bolelo už od ovulky, taký divný tlak, ete teraz ho cítim,, preto sa mi to zdalo také divné, neobvyklé..

mirkamirkaa
8. nov 2012

@zabka888 ja to mam teraz

sarin
8. nov 2012

@mirkamirkaa http://www.lpp.sk/index.php?option=com_content&... tu som to o tom krcku citala, ale ja mam asi kratke prsty 😖

mirkamirkaa
8. nov 2012

@sarin ok prečitam si vieš tu je toplko takych info o kt. som nevedela že je to tažke si to všetko zapamätat 😝

mirkamirkaa
8. nov 2012

@zabka888 mna tak od ovulky je to 3 den tak bolia vaječniky strasne

zabka888
8. nov 2012

@mirkamirkaa no je to divné celé, aj ja na sebe každý mesiac pozorujem divné zmeny, ale asi je to ozaj len psychika, že sa veľmi sledujeme.. možno to bolo aj predtým a nejako sme si to nevšímali.. Tak ty máš šancu, može to byť aj uhniezdovanie 😉

mirkamirkaa
8. nov 2012

@zabka888 bodaj by si mala pravdu , práveže sa nesledujem ale toto sa neda prehliadnut a som si myslela že som sa prechladila ale neni som prechladena

zabka888
8. nov 2012

@mirkamirkaa no ved aj ja tak, že také pocity čo sa prehliadnúť nedajú 😉 tak budem držať palce, nech je to uhniezdoanie 🙂