Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@saffi aj ja som bola pred 3 cyklami na vyvolávačkuk lebo 3 mesiace tiež neprisla
@mata_ba to ako je biochemicke tehu? si mala ducha? to vlasnte si bola tehu len sa neudrzalo?
@mirkamirkaa a tebe dokina duphaston nedala?
@saffi to aj mne už da podla mna moja dokina lebo mam nepravidelny cyklus a povedala žen ked zas nedostanem ako mam tak mi urobi horm. profil a nastavi ma na lieky
@saffi nedala este
@mirkamirkaa tak tak.mala som ducha na 4roznych testoch,ale prisla mrcha,takze sa neudrzalo..je to vlastne mikropotrat..
@mirkamirkaa to ti mohla dat hned. mne moja povedala, ze pri nepravidelnych cykloch sa dost tazko otehotnie. a zvlast ked mi mrcha vynechala uplne. povedala, ze zbytocne budeme stracat cas, ked nevieme co a ako. s duphastonom budem mat pravidelne cykly a ked sa nam to nepodari za par mesiacov, tak to budeme riesit dalej
@mata_ba o bože to je strašné, tak snad sa už teraz pomocou duphika udrží
@mirkamirkaa ja test nejdem robiť, až ked bude meškať. bože bola som na obede a všetko som spapala aj včera. nejak iba vyžeriam, po vysadení tej antiky- vtedy som tak nejedávala
@saffi a mne zas povedala,že ked do pol roka neotehotniem tak ma nastavi už na lieky, ale medzi tým som bola už 2 krát za nou ,že mi meska 2 tyýždne a nie som tehotna,ale ona ma pozrela vnutorným utzv. a povedala že maternica hje dost prekrvena že dostanem že je lepsei pre ten horm. profil ked dostanem sama od seba a j o3 dni som dostala
@misha1986 ja som pribrala od kedy som vysadila mala som 48 teraz mam 55
dnesna misia splnena moze sa ist pracovat😉
@mirkamirkaa preboha ja mám teraz 55 to potom budem mať kolko, už nejdem vyžierať. aj tebe tak chutilo ked si vysadila? bože aj sladkéééé furt žerem
@mirkamirkaa nuz..bola by som najstastnejsia 🙂
@saffi je pravda,ze dufik naprava cykly..len je dolezite,aby sa dal az po ovulke..treba si to odsledovat...lebo ak si das pred ovu,mrcha pride na cas,ale bez ovulky
@misha1986 sladke ne ale mäso
@mata_ba aj ja nikdy by som nepovedala,že to až tak strašne budem chciet, v sobotu idem na krstiny moja sesterka mala dievčetko Melisku
@mirkamirkaa hm no pekne, ja už tú antiku do úst nikdy nevopchám, aj žily na nohách ma odvtedy bolia riadne- akoby mi do nich niekto pichal
ja niesom prvosnažilka ale musím sem napísať :D ja berem duphaston 3mesiace a stále nepomohol od včera beriem aj FEMI kvapky ktoré by mali podporovať OVU.. Drahý berie macu a kotvičník zemný od leta,nemyslíme na to a stále nič :D
@mirkamirkaa celkovo mi je úplne strašne po tej antike a som zvedavá ako dopadne moja pleť!!!!!
@misha1986 cosi a preco si ju brala? ja som si lepila tu evru to som pribrala za 8 rokov 5 kil aj to bolo podla mna vekom lebo jak som ju zacala brat som mala 43 kg a 48 ked som ju vysadila, a akne sa mi robi viac teraz som si musela kupit clean and clear a som spokojna za 2 týždne každovečerného odličenia sa a natratia cleanom mi všetko akne zmizlo a už mam plet skoro ako detska prdelka 😀 aj ked mam už 25
@tiumen bud rada že ti chodi takto ja niekedy nemam ani 3 mesiace

@mirkamirkaa aj ja mam duphaston. ten pomoze na upravu cyklu, nebudes mat rozhadzane cykly a vies si presne odsledovat vsetky dni. a ked mrcha nepride kedy ma, tak je tam bud nejaky problem, alebo si tehu 😉