icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

misha1986
9. nov 2012

@mirkamirkaa no prečo aby som nebola tehu nie???? no som zvedavá, teraz sa mi začala mastiť pleť- ale zatial to je v poho. ja používam odd GARNIER na problematickú pleť, tiež každý večer a ráno a je super. tak dúfam, že nesklame 😔

mata_ba
9. nov 2012

@mirkamirkaa podobne.. 🙂 tak si budes moct postiskat babo...aj ja si stiskam krsniatko

mirkamirkaa
9. nov 2012

@misha1986 určite nesklame

mirkamirkaa
9. nov 2012

@mata_ba lebo bola som už pri nej ako prisla z porodnice ale to som nebrala babo na ručky lebo nebola zabalena v perinke a to tak divne pada hlavička aj celkovo je to dietatko také labilne ale ked budem mat svoje tak to sa budem cely den na neho pozerat a bozkavat a všetko

mata_ba
9. nov 2012

@mirkamirkaa juj ani nehovor 😀 uz aby to bolo..

misha1986
9. nov 2012

@mirkamirkaa moja bože tebe to tak prajeeeeeeeeeeeem, na to sa tešíme všetky, júúúúúúúúúúúúj už nech sú tie malé medzi nami , ale najprv v brušku 😉

mirkamirkaa
9. nov 2012

@mata_ba ono to snad raz pride dufam, una sv rodine nikto nemal nejaky velky problem otehotniet takže dufam že ani ja nebudem mat

mirkamirkaa
9. nov 2012

@misha1986 ja si sama seba neviem predstavit akoto bude ked budem tehu viem že budem veeeelmi šťastná aj ked priberem a ostanem tučna ako maly slonik je mi to jedno

mata_ba
9. nov 2012

@mirkamirkaa nooo..tak sa potom nemusis nicoho obavat 🙂

misha1986
9. nov 2012

@mirkamirkaa no ani ja, aj sa toho bojíííííím. a čo ked pribereme, to nevadííííííííííí 🙂 🙂

saffi
9. nov 2012

@tiumen ja som uz raz duphik brala, este za puberty a mala som s nim uplne pravidelny - 28 dnovy cyklus

saffi
9. nov 2012

@mata_ba ja ho mam brat 16 - 25 den cyklu, dve tabletky denne. tak som zvedava

saffi
9. nov 2012

@mirkamirkaa ja som sla za lekarkou teraz hned, uz raz mi stacilo, ze sme sa snazili rok a pol a nic. cykly som vzdy mavala nepravidelne, takze tentokrat nemienim cakat dlhsie ako to bude potrebne 😕

sarin
9. nov 2012

Ja som teraz menila ženskú lekárku, takže keď jej príde karta tak si ma zavolá na vyšetrenie. Myslite, že jej mám povedať, že sa snažíme o dieťa, alebo ak je to len také čerstvé tak je to zbytočné?..

mata_ba
9. nov 2012

@saffi a mavas ovu do 16dc?lebo duphik brani ovu..preto si to treba odsledovat...aj mne doki povedal,ze po ovu..

saffi
9. nov 2012

@mata_ba duphaston by ti nemal branit ovu, to nie je antikoncepcia

mirkamirkaa
9. nov 2012

@mata_ba tak dufam dufam

mirkamirkaa
9. nov 2012

@misha1986 ved hej mužov mame ta co si budeme sanovat

mirkamirkaa
9. nov 2012

@mata_ba takže ked beries dufik cely cyklus nemas ovu?zaujimave ty ho beries po ovu aby sa ti udržal plod ak bolo oplodnene vajko

saffi
9. nov 2012

@mirkamirkaa nie, keby to tak bolo, tak by sa duphaston radil medzi antikoncepciiu. lebo bez ovu nemozes predsa otehotniet. a duphaston nie je antikoncepcia 🙂

mirkamirkaa
9. nov 2012

@saffi nehadam sa ja som to nebrala este

reni1512
9. nov 2012

No už som doma baby...prišerne ma bolia kríže..takže tešime sa všetci ma mrchu :(

mata_ba
9. nov 2012

@saffi @mirkamirkaa jasne,ze nie je..dufik sa preto nasadzuje az najskor 16dc,lebo za norm.okolnosti je ovulka 14-16dc..preto sa da dufik dava na udrzanie tehu..alebo sa dava v pripade dlhych cyklom...to znamena,ze ovulka neprebehne..duphaston je vlastne progesteron,ktory vznikne az po ovulke..a ked ta nie je,dufik je nahrada..berie sa 10 dni,po vysadeni ma prist do 4dnu mrcha..ak vyjde pozit.test,berie sa dalej-na udrzanie tehu...kludne si precitajte diskusie ci na mk alebo inde..je toho vela..ak sa dufik nasadi skor,zabrani prasknut vajkoopakujem,duphaston sa dava az v tretej faze cyklu...

saffi
9. nov 2012

@mirkamirkaa nie, nie, v pohode, ja len na ujasnenie, lebo duphaston nie je antikoncepcia. pokial lekar predpisuje duphaston len na upravu cyklu, vzdy musi upozornit, ze to nie je antikoncepcia. duphaston sa dava na upravu cyklu a tiez pri podpore otehotnenia 🙂

mirkamirkaa
9. nov 2012

@mata_ba musim si to aj ja preštudovat aby som bola mudrejšia 😉 ale ja ti verim lebo ty dost vela veci vies ohladom tehu

saffi
9. nov 2012

@mata_ba ako vidim, tak ak lekari na to maju rozne nazory. lebo ked som brala duphaston pocas celeho cyklu, 1 tabletku denne, tak ma lekarka upozornovala, ze kludne mozem otehotniet, ze to nie je antikoncepcia 😕

mata_ba
9. nov 2012

@saffi pocas celeho cyklu??to pocujem prvykrat..cestne slovo...no,hadat sa nejdem..napisala som,co som sa dozvedela citanim a od babuliek za rok... 🙂 v kazdom pripade drzim paste..

@mirkamirkaa tak za vyse roka a vlastnych skusenosti sa vela dozvies 🙂

tiumen
9. nov 2012

@misha1986
@mirkamirkaa teraz som zistila ze mi začina mrcha,ukážkovo na 28dc. Ale myslím si že to kvoli tym femi kvapkam..

misha1986
9. nov 2012

@tiumen no vidíš ako pekne a potom šup snažilkovať 😉

saffi
9. nov 2012

@mata_ba brala som ho od 5 dna az do konca, v podstate cely cyklus. nebrala som ho ako teraz len 10 dni