icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

saffi
9. nov 2012

@mirkamirkaa aj ja mam duphaston. ten pomoze na upravu cyklu, nebudes mat rozhadzane cykly a vies si presne odsledovat vsetky dni. a ked mrcha nepride kedy ma, tak je tam bud nejaky problem, alebo si tehu 😉

mirkamirkaa
9. nov 2012

@saffi aj ja som bola pred 3 cyklami na vyvolávačkuk lebo 3 mesiace tiež neprisla

mirkamirkaa
9. nov 2012

@mata_ba to ako je biochemicke tehu? si mala ducha? to vlasnte si bola tehu len sa neudrzalo?

evka3231
Odpoveď bola odstránená
saffi
9. nov 2012

@mirkamirkaa a tebe dokina duphaston nedala?

mirkamirkaa
9. nov 2012

@saffi to aj mne už da podla mna moja dokina lebo mam nepravidelny cyklus a povedala žen ked zas nedostanem ako mam tak mi urobi horm. profil a nastavi ma na lieky

mirkamirkaa
9. nov 2012

@saffi nedala este

mata_ba
9. nov 2012

@mirkamirkaa tak tak.mala som ducha na 4roznych testoch,ale prisla mrcha,takze sa neudrzalo..je to vlastne mikropotrat..

saffi
9. nov 2012

@mirkamirkaa to ti mohla dat hned. mne moja povedala, ze pri nepravidelnych cykloch sa dost tazko otehotnie. a zvlast ked mi mrcha vynechala uplne. povedala, ze zbytocne budeme stracat cas, ked nevieme co a ako. s duphastonom budem mat pravidelne cykly a ked sa nam to nepodari za par mesiacov, tak to budeme riesit dalej

mirkamirkaa
9. nov 2012

@mata_ba o bože to je strašné, tak snad sa už teraz pomocou duphika udrží

misha1986
9. nov 2012

@mirkamirkaa ja test nejdem robiť, až ked bude meškať. bože bola som na obede a všetko som spapala aj včera. nejak iba vyžeriam, po vysadení tej antiky- vtedy som tak nejedávala

mirkamirkaa
9. nov 2012

@saffi a mne zas povedala,že ked do pol roka neotehotniem tak ma nastavi už na lieky, ale medzi tým som bola už 2 krát za nou ,že mi meska 2 tyýždne a nie som tehotna,ale ona ma pozrela vnutorným utzv. a povedala že maternica hje dost prekrvena že dostanem že je lepsei pre ten horm. profil ked dostanem sama od seba a j o3 dni som dostala

mirkamirkaa
9. nov 2012

@misha1986 ja som pribrala od kedy som vysadila mala som 48 teraz mam 55

t1na
9. nov 2012

dnesna misia splnena moze sa ist pracovat😉

misha1986
9. nov 2012

@mirkamirkaa preboha ja mám teraz 55 to potom budem mať kolko, už nejdem vyžierať. aj tebe tak chutilo ked si vysadila? bože aj sladkéééé furt žerem

mata_ba
9. nov 2012

@mirkamirkaa nuz..bola by som najstastnejsia 🙂

@saffi je pravda,ze dufik naprava cykly..len je dolezite,aby sa dal az po ovulke..treba si to odsledovat...lebo ak si das pred ovu,mrcha pride na cas,ale bez ovulky

misha1986
9. nov 2012

@t1na aká misia? ideš do práce, ja zachvílu z práce 🙂

sarin
9. nov 2012

@evka3231 je fajn, ze o to ziadas zeny ktore sa snazia otehotniet 🙄

t1na
9. nov 2012

@misha1986 misia - snazilkovanie😉 ano idem za chvilocku, ale len na chvilku este nieco dokoncit a potom veget, zasluzeny vikend

misha1986
9. nov 2012

@t1na veru víkend konečene a zistenie či sa podarilo 😀

evka3231
Odpoveď bola odstránená
mirkamirkaa
9. nov 2012

@misha1986 sladke ne ale mäso

mirkamirkaa
9. nov 2012

@mata_ba aj ja nikdy by som nepovedala,že to až tak strašne budem chciet, v sobotu idem na krstiny moja sesterka mala dievčetko Melisku

misha1986
9. nov 2012

@mirkamirkaa hm no pekne, ja už tú antiku do úst nikdy nevopchám, aj žily na nohách ma odvtedy bolia riadne- akoby mi do nich niekto pichal

tiumen
9. nov 2012

ja niesom prvosnažilka ale musím sem napísať :D ja berem duphaston 3mesiace a stále nepomohol od včera beriem aj FEMI kvapky ktoré by mali podporovať OVU.. Drahý berie macu a kotvičník zemný od leta,nemyslíme na to a stále nič :D

misha1986
9. nov 2012

@mirkamirkaa celkovo mi je úplne strašne po tej antike a som zvedavá ako dopadne moja pleť!!!!!

tiumen
9. nov 2012

@saffi mne vôbec cyklus neupravil,mrcha chodí ako chce raz 30DC,33DC,35DC

misha1986
9. nov 2012

@tiumen žiadne hormóny by som už nebrala a ten cyklus ve´d ho máš v pohode

mirkamirkaa
9. nov 2012

@misha1986 cosi a preco si ju brala? ja som si lepila tu evru to som pribrala za 8 rokov 5 kil aj to bolo podla mna vekom lebo jak som ju zacala brat som mala 43 kg a 48 ked som ju vysadila, a akne sa mi robi viac teraz som si musela kupit clean and clear a som spokojna za 2 týždne každovečerného odličenia sa a natratia cleanom mi všetko akne zmizlo a už mam plet skoro ako detska prdelka 😀 aj ked mam už 25

mirkamirkaa
9. nov 2012

@tiumen bud rada že ti chodi takto ja niekedy nemam ani 3 mesiace