Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vardzikova lebo mne sa zacalo tvorit mlieko a lekar zistil ze mam zv. prolaktin to maju zeny ktore koja alebo su tehu. a ked je zv. prolaktin tak nemas ovulkunetvoria sa foliky a Kedze ty uz nemas mliecko tak sa ti asi hormony vracaju do normalu preto asi ten vytok a mozno to budu // 😀
@chorucka nebudu 🙂
@chorucka ajoooj. no ja tiez uz pomenej chodim nemam akosi casu.. ked som bola PN som tu bola stale ale teraz ako robim akosi som rada ze pridem dmov a vylozim nohy 🙂 a ty ako mojka? co mas nove? ja stale nic stale snazilkujeme ale nie tak ze sledujem nechavame tomu volny priebeh a ked do konca roka nic tak IVF.dufam ze sa k tomu nedostaneme ze sa to podari 🙂 ja som dostala druhu mrchu bez vyvolavacky teraz som 18 DC tak uvidime ale uz to je zazrak ze dosli dve bez injekcie. sice dosla ta druha o tyzden skor ale hlavne ze prisla 🙂
@iwi9 ja tiez malicko nakukam 🙂 ale sa mi lubi ze som vas tu zase vsetky nasla ako za starych cias 🙂 uz mi to chybalo tu vidiet vase mena 🙂 🙂 ja uvidim beriem femigard druha mrcha dosla sama od seba tak sa vytesujem z toho.asi ten femigard pomaha 🙂 🙂 uvidime mozno sa nam podari aj prirodzene nakoniec 🙂 😉 😉 😉 😉 a ty ako ? ako znasas tehulkovanie? 😉 😉
@chorucka ten prolaktin som maa aj ja strasne vysoky.ked som bola v osemnastich na gynde ze mi nedosla mrcha mi brala krv a norma je nejakych 23 alebo tak a ja som mala 380.hned mi nasadila tabletky injekcie a tak.nastastie mi to zrazila a teraz ho mam v norme.a tiez sa mi mliecko tvorilo z toho vlastne 😒 🙂
@vardzikova robím hókusy pókusy....tento cyklus som vynechala alchemilku a nasadila vitamín C (vraj na hlienik) a Bkomplex na luteálku....tak uvidíme....a pre drahého som vyhrabala zo šuflíka ešte macu, tak zajtra bude týždeň čo ju papá 🙂 a poctivo čakám na ovulku.....uvidíme, neriešim
@chorucka jááj, tak špehuješ, hej? 🙂
@mistisa a kedy ju ocakavas?
@franzziska nooo som 18 DC tak uvidime. posledna mi dosla na 23 DC tak uvidime 🙂 a ty ako? ako si na tom? 😉
@mistisa nic odisla MS tak nic take 🙂
@misha1986 dakujem
@depi prečo si myslis?
@franzziska tak si dostala? a teraz si koky den cyklu?
@mistisa jo... dostala....veru hm tusim 6dc
@mistisa aa 6 dc no som zabudla vziat si tu soju na 3 dc...vidis aka som? to z toho dovodu mi nepride na rozum lebo tou uz ani neverim...tak nic no..mozno o mesiac...stejne sa mi do toho moc necche ked mi je zle po tabletke
@vardzikova veruuuu...vzdy som sem utekala 🙂 a vy uz ste maminy a tehulky 🙂 tak ale hadam preberieme aj ostatne stafetu 🙂
@mata_ba tak to ste sa zabavili co? Mne je dnes asi najhorsie.strasne ma bolia krize a prechadza mi ta bolest az do podbruska.a cici si nemozem ani chytit.mam ich akoby mi o dve cisla narastli.ale ta bolest je neprijemna az mi je do placu.hm.ze by mrcha? Ale to je skoro hm. 😉 a zajtra do prace co? A je po vikende hm. Preco tak rychlo ujde 😠
@vardzikova no ale my sa nadalej sledujeme nie 🙂 a sme predsa radi ze uz niesme snazilky aj ked to bolo prijemne haha 😀 ty si bola snazilka najkratsie nie tebe sa hned zadarilo 😉
@mirkamirkaa moja ja zatial nič, dnes ešte do večera uvidím, ale ked som mala tak neskoro ovu tak asi neskor príde 😒
Ahojte, :( baby mne sa v nose vyhodil opar, asi sa z toho zblaznim. Teraz ani neviem ci si mám zelat byt uz tehotna ☹

@mata_ba no supeeer micik tak to bude urcite plodna 🙂 🙂 alebo teda bola 🙂 my sme s mm hadam prvy krat keksikovali asi 5 dni po sebe 🙂 tak uvidime. 🙂 neviem ani ci bola ovu ani kedy asi nic. takze uvidime.hm. viem len to ze som 18 DC tak sa nechame prekvapit 🙂 je mi divne asi 3-4 dni stale ma boli podbrusko a prsia ma bolia stale nechapem.hm uplne jak na mrchu tak som zvedava ci dojde.ale nemusea by 🙂 🙂 🙂 boli sme na chalupe preto som neodpisala skor ale uz sa venujem mk 🙂 a vam 🙂 😉 😉 😉 😉 a ty ako travis nedelku? 🙂