Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@bubich aj ja som si v piatok dala a to 3 pohare vina ved to neuskodi to je na krvinky 😉
baby kde steeeeeeee?
@mirkamirkaa moja tu som, no nemám čo písať 😖 a v robotke som nechodím tu už tak moc, v stredu idem na služobku do žiliny tak tu nebudem, len večer
@vardzikova Každé obdobie má svoje čaro, ja som rada že sa nám podarilo bábätko a už je aj medzi nami.. Je to veľmi náročné, ale niet nad to, keď vidíš tú krásnu tváričku 😵
ja som si vcera dala pohar cerveneho vinka, ze ked ma prist mrcha tak nech pride, takuto nevedomost neznasam....neviem na com som a to je strasne, ale ani test nechcem robit 😀 som ja ale divna..nevadi cakam a snad sa dockam niecoho
by ma zaujimalo ze ked budeme mat babo a budeme chciet dalsie ci budem mat cas riesit a sledovat take blbosti ako teraz 😝 potom sa uz asi lahsie snazilkuje ked mate doma uz jeden zazrak
@misha1986 hej že dovca sa skoncila v robotke-?
@sjuuzka ahojky daj foto
@mirkamirkaa bude to zniet nasilne🙂ale ak ma potvrdis ako priatela,tak ho uvidis,mam ho v albume🙂potom ma mozes odstranit🙂))
@sjuuzka necham si ta v priateloch, a si tehu gratulujem aj ja chcem test a nepovedz mi že hned na prvý krat vam to vyslo?
@mirkamirkaa tesim sa Mirka🙂dakujem. No ak je to naozaj vsetko pravda,tak na prvykrat veru🙂
@sjuuzka tak ja som neplodná asi alebo čo už mi je ked od septembra neviem otehu,som na nervy z toho,ale mam kamosku co hned naprvy krat tiez otehu a na teste mala len ducha a teraz je 12tt
@mirkamirkaa ale cosi, ved teraz sa to urcite podarilo uvidis, kedy testujes?
@mirkamirkaa chce to trpezlivost...hlavne co som citala predosle tvoje prispevky,tak mas predlzeny cyklus,nie?vies kedy mas ovulu?
@t1na este som len 24DC ovu bola 17DC aj fajny hlienik tak dufam,že sa to podarilo okrem toho že ma bolia kozy a trochu brucho mi nic neni
@sjuuzka ovulu som mala 17DC lebo som mala hlienik tak ja dufam,velmi že sa to podarilo bola by som naštastnejsi clovek na svete
@mirkamirkaa musis tomu verit mirka.ja som mala prvy test negativny,no stale vo mne nieco hlodalo,ze to nemoze tak byt...aj ked este nic nie je iste
@sjuuzka ja neviem no dufam,že bude pozit aj moj
@mirkamirkaa a kedy sa chystas testovat?drzim ti siiiilno palce 😉
@sjuuzka o týžden najskor
@mirkamirkaa fuuu,tak to je este dlhe cakanie. Ja som to nevydrzala ani zdaleka🙂

@zuzana0612 @bubich ja tiez sem tam vinko sme si zvykli s manzelom vecer ked na druhy den nejdeme do prace. Nieže by mi to chýbalo ako alkohol ale skor ako ritual :D. Nicto vymenime potom za vineu alebo jablkovy dzus :D