icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

sarin
12. nov 2012

@zuzana0612 @bubich ja tiez sem tam vinko sme si zvykli s manzelom vecer ked na druhy den nejdeme do prace. Nieže by mi to chýbalo ako alkohol ale skor ako ritual :D. Nicto vymenime potom za vineu alebo jablkovy dzus :D

mirkamirkaa
12. nov 2012

@bubich aj ja som si v piatok dala a to 3 pohare vina ved to neuskodi to je na krvinky 😉

sjuuzka
12. nov 2012

@t1na este stale verim,ze je nejaka mikrosanca🙂ale ako si ty napisala,bude to tak ako to ma byt🙂

mirkamirkaa
12. nov 2012

baby kde steeeeeeee?

misha1986
12. nov 2012

@mirkamirkaa moja tu som, no nemám čo písať 😖 a v robotke som nechodím tu už tak moc, v stredu idem na služobku do žiliny tak tu nebudem, len večer

luciok
12. nov 2012

@vardzikova Každé obdobie má svoje čaro, ja som rada že sa nám podarilo bábätko a už je aj medzi nami.. Je to veľmi náročné, ale niet nad to, keď vidíš tú krásnu tváričku 😵

t1na
12. nov 2012

ja som si vcera dala pohar cerveneho vinka, ze ked ma prist mrcha tak nech pride, takuto nevedomost neznasam....neviem na com som a to je strasne, ale ani test nechcem robit 😀 som ja ale divna..nevadi cakam a snad sa dockam niecoho

sjuuzka
12. nov 2012

@t1na ahoj tini.teraz som si urobila tehotensky test a su tam 2 ciarky,ta druha je sice este slaboruzova...musim to zopakovat zajtra rano....no az neviem ci tomu mozem naozaj verit 🙂

t1na
12. nov 2012

by ma zaujimalo ze ked budeme mat babo a budeme chciet dalsie ci budem mat cas riesit a sledovat take blbosti ako teraz 😝 potom sa uz asi lahsie snazilkuje ked mate doma uz jeden zazrak

t1na
12. nov 2012

@sjuuzka waaaw super blahozelam daj fotooo tesim sa urcite zopakuj rano, hladina hcg by mala byt rano vyssia tak mozno bude silnejsia, najlepsie porovnavat rovnaku znacku testu nie rozne

t1na
12. nov 2012

@sjuuzka a aky test si robila?

sjuuzka
12. nov 2012

@t1na robila som si ten pepino test z tesca o ktorom sa tu tolko popisalo a este mam jeden taky isty doma,takze urcite zopakujem.Idem najst kablik od telefonu a pokusim sa dat foto🙂

sjuuzka
12. nov 2012

@t1na fotka je v albume,ale nie je to nic extra🙂

mirkamirkaa
12. nov 2012

@misha1986 hej že dovca sa skoncila v robotke-?

t1na
12. nov 2012

@sjuuzka inak dakujem za srdiecko

mirkamirkaa
12. nov 2012

@sjuuzka ahojky daj foto

sjuuzka
12. nov 2012

@t1na bolo mi ctou 😉

sjuuzka
12. nov 2012

@mirkamirkaa bude to zniet nasilne🙂ale ak ma potvrdis ako priatela,tak ho uvidis,mam ho v albume🙂potom ma mozes odstranit🙂))

mirkamirkaa
12. nov 2012

@sjuuzka necham si ta v priateloch, a si tehu gratulujem aj ja chcem test a nepovedz mi že hned na prvý krat vam to vyslo?

sjuuzka
12. nov 2012

@mirkamirkaa tesim sa Mirka🙂dakujem. No ak je to naozaj vsetko pravda,tak na prvykrat veru🙂

mirkamirkaa
12. nov 2012

@sjuuzka tak ja som neplodná asi alebo čo už mi je ked od septembra neviem otehu,som na nervy z toho,ale mam kamosku co hned naprvy krat tiez otehu a na teste mala len ducha a teraz je 12tt

t1na
12. nov 2012

@mirkamirkaa ale cosi, ved teraz sa to urcite podarilo uvidis, kedy testujes?

sjuuzka
12. nov 2012

@mirkamirkaa chce to trpezlivost...hlavne co som citala predosle tvoje prispevky,tak mas predlzeny cyklus,nie?vies kedy mas ovulu?

mirkamirkaa
12. nov 2012

@t1na este som len 24DC ovu bola 17DC aj fajny hlienik tak dufam,že sa to podarilo okrem toho že ma bolia kozy a trochu brucho mi nic neni

mirkamirkaa
12. nov 2012

@sjuuzka ovulu som mala 17DC lebo som mala hlienik tak ja dufam,velmi že sa to podarilo bola by som naštastnejsi clovek na svete

sjuuzka
12. nov 2012

@mirkamirkaa musis tomu verit mirka.ja som mala prvy test negativny,no stale vo mne nieco hlodalo,ze to nemoze tak byt...aj ked este nic nie je iste

mirkamirkaa
12. nov 2012

@sjuuzka ja neviem no dufam,že bude pozit aj moj

sjuuzka
12. nov 2012

@mirkamirkaa a kedy sa chystas testovat?drzim ti siiiilno palce 😉

mirkamirkaa
12. nov 2012

@sjuuzka o týžden najskor

sjuuzka
12. nov 2012

@mirkamirkaa fuuu,tak to je este dlhe cakanie. Ja som to nevydrzala ani zdaleka🙂