Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mirkamirkaa ahoj moja, nijako- len prsia ma bolia a choodím v noci na WC-ko aj 2x krát, a ty?
@misha1986 mna este pobolievaju prsia, vcera ma bolelo brucho dnes trochu vaječnik ale inac niv pohode iba som strasne hladna aj v noci s ana to zobudim ale neviem asi to nevyslo zas tento mesiac mam taky pocit ani si skoro test nebudem robit
@mirkamirkaa mja neboj vyšlo nám to 😉 a ak nie tak pojdeme spolu do dalšieho kola, aj kríže ma pobolievajú..... a vydrž!!!! zajtra tu budem až pobede, idem do tej žiliny na služobku
Ahojte ženušky... som tu aj ja... bože včera som sa poriadne vyplakala...Dnes som si spravila ovulačny zo srandy, lebo rano zase take hnede špinenie...ovulačny čisty ako ľalia čo doteraz stale neico na nom bolo...Išla som do sprchy s tehu testom lebo som BLBA, že ma take niečo napadne keď ... a mne sa zda že je tam uplne uplne uplne slaba čiarka..bud som fakt šialena, alebo mam cystu, alebo............
@misha1986 okik , ja vydržim som velmi zvedava ci nieco z toho bude
@reni1512 na tehu teste mas slabu druhu čiarku? bud rada ja som ju este nikdy nemala a prečo by so mala mat cystu? nerob unahlene zavery
@mirkamirkaa lebo cysty mavam bezne a dost velke...ovulacny mi kontrolny urobil ciarku a tehu taku slabu ze jej neverim...cakam a urcite si kupim ine testy, tie su take blbe ze az, nerobim zavery, ale ja sa dopredu uz tesit nebudem...
@mirkamirkaa a dufam...ze si ju tam raz kazda najdeme :(
@reni1512 dufam aj ja
@reni1512 a fotkka je kde?
@mirkamirkaa fotku sem nedavam, lebo mi to fotak nenafoti, mozno preto ze je taka slaba ze ani ja neviem ci ju vidim..skusim zajtra rano.. je este skoro...
@reni1512 okik tak ti držím prsty nech silnie a to kolky DPO si?
@mirkamirkaa t1na tak som volala k dokymu a sestricka mi poradila,ze staci prist az o take 2 tyzdne rovno na sono, ze ak by to nebolo viditelne,tak urobia krv🙂
@sjuuzka no vidis super a robila si si aj dneska nejaky testik ci už nie?
@mirkamirkaa neviem ci nam ho aj nefotila 😉
@mirkamirkaa dakujem miri, ja drzim takisto aj sebe aj vam vsetkym! ak to vyjde tak je to len zaciatok, treba to vsak aj dotiahnut do stastneho konca 🙂 som 11DPO a mrchu cakam 16teho.
@sarin hej vcera to som videla tak potom asi este nejaky kontrolny si asi urobi
@mirkamirkaa ano,aj dnes rano a bol pozitivny. Len sa tomu stale bojim verit,dufam,ze to nie je len znackou testu,ze mam dve ciarky,ze je to naozaj pravda🙂
@sjuuzka neni to znackou si tehu normalne 😎
@mirkamirkaa ty už meškáš, alebo ešte ne?
@mirkamirkaa bol by to zazrak.Ja po babatku tuzim uz strasne dlho,len sme to s priatelom odkladali,kym nebudeme mat vlastny bytik, byt sa uz preraba,tak teda,ze to vyskusame a hned to vyslo...zda sa mi to neuveritelne🙂
a ty co nove?
@sarin cosi este nie som 25DC
pridala som foto kontrolneho testu.
@mirkamirkaa ta to sme skoro naraz ja som 22DC a 9DPO

@misha1986 Ahoj ako?